Top epizody: Podcasty o gastronomii: Recepty, trendy a kulinářské rady
Nejoblíbenější epizody za posledních 14 dní z vybrané kategorie.
1.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem HoppyDog: Trh v poslední době chce hlavně novinky, letos jsem ve vyčkávacím módu.
4. 11. 2024
1 hod
2.
Tap Takeover
Tap Takeover speciál s Michalem Roudem: Nejhorší, co můžete domovarníkovi udělat, je pochválit mu pivo, které vám nechutná. Nemá se z čeho poučit.
26. 8. 2024
1 hod 22 min
3.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Kamenice nad Lipou: Všechna piva vařím s nadšením. Tmavá piva jsou ale trochu neštěstí – všichni je chtějí, a pak si po jednom řeknou: za půl roku znovu.
18. 11. 2024
1 hod 3 min
4.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Kocour: Napravit si pošramocenou pověst je nesmírně těžké. Na výrobě piva je nejdůležitější důslednost, poctivost a přísnost.
9. 9. 2024
1 hod 8 min
5.
Tap Takeover
Tap Takeover speciál s Karlem Klusáčkem: Na slad máme pořadník, co u nás vyrobíme, jde na náš trh. Zahraniční zájemce odmítáme.
8. 4. 2024
1 hod 6 min
6.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Raven: Sehnat sládka, který je kompatibilní s vizí druhého partnera, je těžká věc.
1. 7. 2024
1 hod 7 min
7.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Trilobit: Kyseláče jsou dnes velká móda, musela jsem se je naučit pít, ochutnat i vařit
25. 9. 2023
1 hod 7 min
8.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Clock: Ustálení nabídky byla naše volba. Nechceme být pivovarem, který každý týden uvádí nové pivo.
21. 10. 2024
1 hod 13 min
9.
Po čuni
Mikroplasty už jsou i v plodové vodě a placentě. Světový objev ostravských vědců
13. 11. 2024
34 min
10.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Sqbru: Konceptem pivovaru je chaos, ale ve finále to do sebe celé pasuje.
23. 9. 2024
52 min
11.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Záhora: Brblat na špatný pivo je základ k tomu, abychom zlepšili pivní kulturu v téhle zemi. Už jsem se ale naučil některé věci neříkat.
15. 7. 2024
1 hod 12 min
12.
Tap Takeover
Tap Takeover s Pivo Falkon: Nechci vařit zbytečná piva. Pivo by mělo být o emocích a každé pivo, které přináší emoce, není zbytečné.
7. 10. 2024
1 hod 18 min
13.
Ne hladu podcast o výživě
74. díl – Jak spolu souvisí výživa a psychika? (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová a Ing. Mgr. Veronika Pourová)
14. 11. 2024
49 min
14.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Libertas: Máme svobodu dělat pivo, které nám chutná, ale musíme být schopní podívat se akcionářům do očí.
18. 12. 2023
1 hod 17 min
15.
Ne hladu podcast o výživě
65. díl - Výživa v mateřství, význam kvality potravin a srovnávání formy po porodu (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová a Ing. Mgr. Veronika Pourová)
23. 8. 2024
50 min
16.
Tap Takeover
Tap Takeover speciál s Honzou Doubkem: Aby někdo z domovarníků mohl získat titul mistra, musí být pivo dobré, pitelné a bez zásadních vad
4. 12. 2023
1 hod 16 min
17.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Permon: Do kyseláče se člověk musí propít
1. 1. 2024
1 hod 10 min
18.
Jezte s rozumem SPECIÁL
DÝNĚ - Podzimní královna zahrady i talíře
7. 11. 2024
30 min
19.
Tap Takeover
Tap Takeover speciál s Vladimírem Nesvadbou o tom, proč můžeme být na žatecký červeňák hrdí nebo jak se šlechtí nové odrůdy chmelu
15. 1. 2024
1 hod 2 min
20.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovary Kladno Kročehlavy a Václav: Máme pod střechou jednoho horňáka a jednoho dolňáka
29. 1. 2024
1 hod 11 min
21.
Po čuni
Štěpán Kozub v Po čuni! O konci Tři tygrů, svém zdraví i bláznivém životním stylu
11. 9. 2024
1 hod 11 min
22.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Zichovec: Věřím tomu, že úprava vody odlišuje dobrá piva od těch ještě víc dobrých
3. 7. 2023
1 hod 3 min
23.
Tap Takeover
Tap Takeover s Václavem Berkou: Můj vztah s Prazdrojem je nadosmrti.
17. 6. 2024
1 hod 20 min
24.
Tap Takeover
Tap Takeover speciál s Alešem Dvořákem: Česká craftová scéna se ve světě neztratí, párování piva s jídlem je obrovská výzva pro gastronomii
23. 10. 2023
55 min
25.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Cobolis: Pivo by nemělo být k dispozici pořád, i ty nejlepší piva by měly jednou za čas dojít. Člověk se pak může těšit na sezónu.
11. 9. 2023
1 hod 26 min