Top epizody: Podcasty o gastronomii: Recepty, trendy a kulinářské rady
Nejoblíbenější epizody za posledních 14 dní z vybrané kategorie.
1.
Tap Takeover
Tap Takeover s Černokosteleckým pivovarem a Národní muzeem pivovarnictví: Bolševik pokřivil chuť i vnímání tmavého piva, dřív se u nás pilo běžně.
13. 1. 2025
1 hod 9 min
2.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Mazák: Trh si žádá novinky. Je mi to blízké, ale občas je to na sílu.
2. 12. 2024
1 hod 7 min
3.
Po čuni
Tragédie mu změnila život. A ten se i přesto stal bohatým a smyslupným
16. 1. 2025
30 min
4.
Ne hladu podcast o výživě
78. díl - Výživa v období menopauzy, jak je na tom sója a které doplňky stravy se hodí (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová a Ing. Mgr. Veronika Pourová)
16. 1. 2025
43 min
5.
Whisky Essence
02 - O whisky s Václavem Routem
29. 4. 2021
2 hod 27 min
6.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Lajka: Nepotřebuju mít každý týden pivo s novým profilem. Za zásadní považuju vztahy s dodavateli.
16. 12. 2024
1 hod 21 min
7.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Kocour: Napravit si pošramocenou pověst je nesmírně těžké. Na výrobě piva je nejdůležitější důslednost, poctivost a přísnost.
9. 9. 2024
1 hod 8 min
8.
Kuchařské čarování
Tipy na vydatné a posilující polévky
14. 1. 2025
28 min
9.
Tap Takeover
Tap Takeover speciál s Janou Olšovskou: Chtěla jsem vymyslet lék na rakovinu, nakonec mi říkají doktorka piva.
30. 12. 2024
1 hod 15 min
10.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem The Barn: Ženy sládkové už nejsou rarita, navíc dřív bylo vaření piva ženská práce
20. 11. 2023
1 hod 4 min
11.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Falkenštejn: Díky supermarketům se craftové pivo dostává do mainstreamu, v covidu nás podrželi.
12. 8. 2024
1 hod 14 min
12.
Potraviny
Životopis Anthony Bourdaina, petice za soucitné chovy a rozhovor s Chili Ta, která vydala kuchařku Špetka chili plus její nejlepší smažená rýže
5. 2. 2023
1 hod 7 min
13.
Kuchařské čarování
Kvašená zelenina, bavorský závitek a nápady, co uvařit v příštích sedmi dnech
7. 1. 2025
33 min
14.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Kamenice nad Lipou: Všechna piva vařím s nadšením. Tmavá piva jsou ale trochu neštěstí – všichni je chtějí, a pak si po jednom řeknou: za půl roku znovu.
18. 11. 2024
1 hod 3 min
15.
Ne hladu podcast o výživě
77. díl - S čím se nejčastěji obrací muži na nutriční terapeuty (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová a Ing. Mgr. Veronika Pourová)
2. 1. 2025
36 min
16.
Whisky Essence
33 - O whisky s Jirkou Šinoglem
20. 1. 2023
3 hod 23 min
17.
Po čuni
Štěpán Kozub v Po čuni! O konci Tři tygrů, svém zdraví i bláznivém životním stylu
11. 9. 2024
1 hod 11 min
18.
Whisky Essence
31 - O whisky s Petrem Pulkertem a Pavlem Šustrem
17. 11. 2022
3 hod 2 min
19.
Potraviny
Míchačky s Darinou: ančovičky se vrací, Kellogovými lupínky proti masturbaci, jak si dobře vybrat rostlinný olej a 2 medaile za sushi pro ČR
6. 4. 2023
1 hod 3 min
20.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Sqbru: Konceptem pivovaru je chaos, ale ve finále to do sebe celé pasuje.
23. 9. 2024
52 min
21.
Ne hladu podcast o výživě
46. díl - Kalorické tabulky ano či ne? A ukáže InBody zpomalený metabolismus? (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová a Ing. Mgr. Veronika Pourová)
26. 12. 2023
40 min
22.
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem Trilobit: Kyseláče jsou dnes velká móda, musela jsem se je naučit pít, ochutnat i vařit
25. 9. 2023
1 hod 7 min
23.
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Cibulový pekáč
7. 1. 2025
2 min
24.
Tap Takeover
Tap Takeover speciál s Michalem Roudem: Nejhorší, co můžete domovarníkovi udělat, je pochválit mu pivo, které vám nechutná. Nemá se z čeho poučit.
26. 8. 2024
1 hod 22 min
25.
Abeceda potravin
Bazalka: Do jakých jídel a salátů se hodí?
23. 4. 2020
2 min