Dnes
13. 12. 2025, svátek má Lucie, zítra Lýdie
+ 14:30

Mikrobiom. Co je střevní mikrobiom a proč je pro zdraví důležitý?
Včera
14 min
+ 33:25

#113 Hlasy v hlavě: Jak rozbít toxické pravdy o těle a jídle
10. 12. 2025
18 min
+ 44:14

Výživa a genetika. Existuje genetická predispozice třeba k obezitě?
5. 12. 2025
10 min
+ 1:37:08

104. Jídelníček v předvánočním období (Ing. Mgr. Veronika Pourová & Mgr. Barbora Holá)
4. 12. 2025
52 min
+ 2:09:19

Probiotika - Módní hit, nebo nezbytnost pro zdravé trávení?
4. 12. 2025
32 min
+ 2:44:02

08 • Vánoce bez výčitek na talíři: Jak zvládnout jídlo i nevyžádané komentáře
3. 12. 2025
34 min
+ 2:54:11

Výživa a Blue Zones. Co tento pojem znamená a čím jsou tyto oblasti zajímavé?
28. 11. 2025
10 min
+ 3:12:17

+ 3:52:04

+ 4:57:06

#20 NEJPODCEŇOVANĚJŠÍ SLOŽKA JÍDELNÍČKU - a proč ji tak mliujeme
21. 11. 2025
1 hod 5 min
+ 5:08:13

Syndrom propustného střeva. Co to je? Jaký je vliv vlákniny v jídle?
21. 11. 2025
11 min
+ 5:37:19

+ 6:13:35

103. Longevity, zpracované potraviny a Extrémní proměny s hostem Bc. Miloslavem Šindelářem
18. 11. 2025
36 min
+ 6:49:26

+ 7:00:36

Měření složení těla. Jaké přístroje se používají a které měření je nejpřesnější?
14. 11. 2025
11 min
+ 7:37:00

+ 7:59:51

13/2025 - Rozdíl ve stravování Mainstream vs. Systém asistovaného hubnutí
13. 11. 2025
22 min
+ 8:11:10

#111 Nedovol, aby myšlenky na jídlo řídily tvůj život.
12. 11. 2025
11 min
+ 8:22:35

Jak vařit za minimum času. Dá se vařit rychle a přitom zdravě?
7. 11. 2025
11 min
+ 9:16:48

#30 Prof. MUDr. Libor Vítek, PhD, MBA: Sacharidy jsou u vytrvalců zcela zásadní
7. 11. 2025
54 min
+ 9:49:43

+ 10:20:36

+ 11:03:49

102. Vše, co jste kdy potřebovali vědět o mléku (Ing. Mgr. Veronika Pourová & Mgr. Barbora Holá)
6. 11. 2025
43 min
+ 11:13:41

#110 Když jíš, protože se necítíš v bezpečí (část 2)
5. 11. 2025
9 min
+ 12:07:10

07 • Sportovní výživa: 8 otázek, na které chce znát odpověď každý sportovec
5. 11. 2025
53 min