Podcast Potraviny
46 epizod
65 odběratelů
Šéfkuchařka Silvie Jackson, americké nakládačky, nová kniha Zkvašeno a jak používat miso.
2. 6. 2023
1 hod 19 min
Míchačky s Darinou: ančovičky se vrací, Kellogovými lupínky proti masturbaci, jak si dobře vybrat rostlinný olej a 2 medaile za sushi pro ČR
6. 4. 2023
1 hod 3 min
Ramen s Jirkou Marečkem, synbiotický půst a nejlepší krémová vejce a omeleta podle šéfkuchaře Františka Skopce.
11. 3. 2023
1 hod 10 min
Životopis Anthony Bourdaina, petice za soucitné chovy a rozhovor s Chili Ta, která vydala kuchařku Špetka chili plus její nejlepší smažená rýže
5. 2. 2023
1 hod 7 min
🇺🇦 S šéfkuchařem Slávou Grigorykem o dětství a jídle na Ukrajině
1. 12. 2022
51 min
Míchačky s Darinou: život bez teflonu, pizza Detroit, Chef's Table pizza, husí hody
3. 11. 2022
1 hod 10 min
Proč nikde není romská kuchyně?
1. 10. 2022
1 hod
Na houby s profesionálním sběračem Lukášem Vránou
2. 9. 2022
59 min
Jak se stát lepším houbařem s Lukášem Vránou
1. 9. 2022
3 hod 39 min
Pastevní chov: naděje pro krávy, Zemi i jedlíky masa s Karlem Kalným z farmy Mitrovsky
5. 8. 2022
55 min
Jak noví imigranti změnili americkou kuchyni, vypráví Jana Ciglerová, americká zpravodajka Deníku N.
7. 7. 2022
1 hod 11 min
Míchačky s Darinou: film Bod varu, na co je ghí a paměti Stanley Tucciho
19. 3. 2022
54 min
Jak na plant based stravu? Uvolnit se!
14. 2. 2022
56 min
Tofu & krkonošské kyselo. Bráchové Giang a Khan Ta prozrazují svá 4 nej jídla.
10. 12. 2021
1 hod 3 min
Míchačky s Darinou: jak dělají šéfkuchaři pečené kuře doma?, fungují histabiotika?, a yes or no českému "parmazánu?
12. 11. 2021
56 min
Hvězda chutí: kyselost s Jančou Jelič
9. 10. 2021
59 min
Šéfkuchařka Anna Vejvodová: „Dlouho jsem nevěřila, že otvíráme kapří restauraci.“
17. 9. 2021
57 min
S1 E26: Fenomén lečo - rehabilitace outsidera našich kuchyní
29. 8. 2021
53 min
S1 E25: Gastro devadesátky
13. 8. 2021
1 hod 30 min
S1 E24: Jak se naučit cukrařině? Třeba v Cordon Bleu...
6. 8. 2021
43 min
S1 E23: Co znamená objev starořímského fastfoodu?
7. 7. 2021
52 min
S1 E22: Skromné jídlo s Jirkou Hrachovým, šéfkuchařem restaurace Výčep
9. 5. 2021
1 hod 3 min
S1 E21: Skromné jídlo s Hugo Hromasem
18. 4. 2021
1 hod 27 min
S1 E20: Anna Hudská a její komunitní chov slepic
12. 2. 2021
39 min
S1 E19: Šéfkuchař na ucho: Pavel Býček a jeho omáčková masterclass
13. 1. 2021
1 hod 9 min