Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Najděte si:

Hana Michopulu

Gastro

Podcast Potraviny

Potraviny je gastronomický podcast Hanky Michopulu, který chce odpovědět na otázky: co budeme jíst? a co je správné jíst? Hosté podcastu jsou lidé, kteří ovládají nějakou důležitou kuchařskou dovednost z historie, anebo mají znalosti o tom, jak jsme kdysi dávno jedli . Cílem je zjistit, co z naší gastronomické minulosti je cenné a měli bychom v tom pokračovat a naopak, co radši navždycky zapomenout. Pokud rádi jíte, vaříte nebo se třeba jen zajímáte o jídlo, v tomto podcastu uslyšíte spoustu prakticky využitelných rad, informací a inspirace.

17 záznamů

1 odběratel

S1 E15: Honza Čulík

17. 6. 2020

44:25

S1 E14: Se City Shamanem Daliborem Chytilem o rostlinných doplňcích

28. 5. 2020

50:50

S1 E13: Na farmářském trhu s Lucií Kohoutovou

14. 5. 2020

54:47

S3 E1: Chytré vaření v karanténě

1. 4. 2020

1:04:32

S1 E12: Šéfkuchař Tom Reisinger: Naučte se sbírat volně rostoucí byliny a vařit s nimi.

18. 3. 2020

46:19

S2 E1: 4 NEJ (jídla) Zuzky Klingrové

5. 3. 2020

1:04:54

S1 E11: Poklad v muzeu: Co odkryla velká národní sbírka českých receptářů a kuchařek?

27. 2. 2020

44:23

S1 E10: Zimní houby a kde je najít. Lekce zimního houbaření s mykologem Petrem Součkem.

31. 1. 2020

1:25:12

S1 E9: Fermentace pro začátečníky i pokročilé - 2.díl s Vláďou Sojkou z Fermentarum.cz

15. 1. 2020

1:00:07

S1 E8: Fermentace pro začátečníky i pokročilé - 1. díl se Zuzkou Ouhrabkovou z blogu Zkvašeno

3. 1. 2020

1:09:29

S1 E7: S úspěšným jihotyrolským sýrařem Milanem Sovou o tom, jak se dopracovat k řemeslným sýrům i v Čechách.

20. 12. 2019

1:03:52

S1 E6: Marko Jelič o návratu k vínu před chemickou revolucí.

1. 12. 2019

1:08:17

S1 E5: Napravte si vztahy s kaprem. S Pavlem Šichem z farmy Bláto o tom, jak musí ryba žít, aby chutnala výborně.

16. 11. 2019

51:29

S1 E4. 4: Víte jistě, co je česká kuchyně? Poví vám to docent Martin Franc, historik stravování a každodennosti.

1. 11. 2019

1:00:00

S1 E3: Udělejte si doma vlastní sušenou šunku. Vojta Kalášek jí umí tak, že se může rovnat se světovou špičkou.

11. 10. 2019

37:34

S1 E2: Jak snížit spotřebu masa? S kreativní šéfkuchařkou Janou Bilíkovou o tom, jak dostat jídelníček do rovnováhy v příjmu živočišných a rostlinných produktů

29. 9. 2019

51:44

S1 E1: S šéfkuchařem ohňového cateringu Michalem Hromasem o všem, co o této nejstarší kuchařské technice potřebujete vědět.

1. 9. 2019

1:00:07