Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Míchačky s Darinou: jak dělají šéfkuchaři pečené kuře doma?, fungují histabiotika?, a yes or no českému "parmazánu?

Míchačky s Darinou: jak dělají šéfkuchaři pečené kuře doma?, fungují histabiotika?, a yes or no českému "parmazánu?

Obrázek epizody Míchačky s Darinou: jak dělají šéfkuchaři pečené kuře doma?, fungují histabiotika?, a yes or no českému "parmazánu?

Poslechněte si podcast

12. 11. 2021

56 min

O epizodě podcastu

Míchačky s Darinou Sieglovou

Na stole bude šéfkuchařské pečené kuře. Propátráme, jak a jestli funguje nový potravinový doplněk: histabiotika pro alergiky. Přemluví mě Darina, abych přestala odmítat český „parmazán“?

Ať si nemusíte  poznamenávat…tak tady je recept, který po doposlechuntí budete rozhodně chtít zkusit.

Pečené kuře podle Toma Aikense

Nálev: 3 litry vody, 300g soli, 150g cukru

12 hodin v nálevu, 4-6 hodin necháme osychat v pokojové teplotě, 45 minut na 140 ° C, půl hodiny necháme stát, vykrojíme prsa, stehna pečeme 20-25 minut na 240 ° C, prsa jen 5 minut na 240 ° C. Necháme 20 minut odpočívat. Jíme:). Chválíme podcast Potraviny a Toma.

(Do nálevu podle Toma můžete i nemusíte přidat: čerstvý bobkolist, citronovou kůru, podrcený pepř, česnek - a povařit. Před vložením kuřete nechejte zcela zchladnout.)

Míchačky s Darinou je nová série Potravin, kterou připravuji společně s Darinou Sieglovou z časopisu Apetit. To nejdůležitější, co jsme gastromicky zažily, zjistily a objevily v poslední době.

Ať si nemusíte  poznamenávat…tak tady je recept na chefy pečené kuře, který po doposlechnutí budete rozhodně chtít zkusit.

Pečené kuře podle Toma Aikense

Nálev: 3 litry vody, 300g soli, 150g cukru

12 hodin v nálevu, 4-6 hodin necháme osychat v pokojové teplotě, 45 minut na 140 ° C, půl hodiny necháme stát, vykrojíme prsa, stehna pečeme 20-25 minut na 240 ° C, prsa jen 5 minut na 240 ° C. Necháme 20 minut odpočívat. Jíme:). Chválíme podcast Potraviny a Toma.

(Do nálevu podle Toma můžete i nemusíte přidat: čerstvý bobkolist, citronovou kůru, podrcený pepř, česnek - a povařit. Před vložením kuřete nechejte zcela zchladnout.)

Popis podcastu

Podcast o tom, jak dobře jíst, vařit a žít.