
Podcast Potraviny
46 epizod
66 odběratelů

Šéfkuchařka Silvie Jackson, americké nakládačky, nová kniha Zkvašeno a jak používat miso.
2. 6. 2023
1 hod 19 min

S1 E21: Skromné jídlo s Hugo Hromasem
18. 4. 2021
1 hod 27 min

S1 E25: Gastro devadesátky
13. 8. 2021
1 hod 30 min

Míchačky s Darinou: život bez teflonu, pizza Detroit, Chef's Table pizza, husí hody
3. 11. 2022
1 hod 10 min

Proč nikde není romská kuchyně?
1. 10. 2022
1 hod

Jak se stát lepším houbařem s Lukášem Vránou
1. 9. 2022
3 hod 39 min

S1 E26: Fenomén lečo - rehabilitace outsidera našich kuchyní
29. 8. 2021
53 min

Životopis Anthony Bourdaina, petice za soucitné chovy a rozhovor s Chili Ta, která vydala kuchařku Špetka chili plus její nejlepší smažená rýže
5. 2. 2023
1 hod 7 min

S1 E20: Anna Hudská a její komunitní chov slepic
12. 2. 2021
39 min

S1 E1: S šéfkuchařem ohňového cateringu Michalem Hromasem o všem, co o této nejstarší kuchařské technice potřebujete vědět.
1. 9. 2019
1 hod

Na houby s profesionálním sběračem Lukášem Vránou
2. 9. 2022
59 min

S1 E24: Jak se naučit cukrařině? Třeba v Cordon Bleu...
6. 8. 2021
43 min

Tofu & krkonošské kyselo. Bráchové Giang a Khan Ta prozrazují svá 4 nej jídla.
10. 12. 2021
1 hod 3 min

S1 E8: Fermentace pro začátečníky i pokročilé - 1. díl se Zuzkou Ouhrabkovou z blogu Zkvašeno
3. 1. 2020
1 hod 9 min

S1 E14: Se City Shamanem Daliborem Chytilem o rostlinných doplňcích
28. 5. 2020
50 min

Jak na plant based stravu? Uvolnit se!
14. 2. 2022
56 min

S3 E1: Chytré vaření v karanténě
1. 4. 2020
1 hod 4 min

S1 E22: Skromné jídlo s Jirkou Hrachovým, šéfkuchařem restaurace Výčep
9. 5. 2021
1 hod 3 min

S1 E16: Jak neplýtvat jídlem? Naučí nás kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni.
3. 9. 2020
49 min

S1 E17: Šéfkuchař na ucho: Martin Štangl vaří zvěřinu - nejdostupnější etické maso
24. 9. 2020
1 hod 5 min

S2 E1: 4 NEJ (jídla) Zuzky Klingrové
5. 3. 2020
1 hod 4 min

S1 E19: Šéfkuchař na ucho: Pavel Býček a jeho omáčková masterclass
13. 1. 2021
1 hod 9 min

S1 E11: Poklad v muzeu: Co odkryla velká národní sbírka českých receptářů a kuchařek?
27. 2. 2020
44 min

S1 E23: Co znamená objev starořímského fastfoodu?
7. 7. 2021
52 min

Míchačky s Darinou: film Bod varu, na co je ghí a paměti Stanley Tucciho
19. 3. 2022
54 min