Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ramen s Jirkou Marečkem, synbiotický půst a nejlepší krémová vejce a omeleta podle šéfkuchaře Františka Skopce.

Ramen s Jirkou Marečkem, synbiotický půst a nejlepší krémová vejce a omeleta podle šéfkuchaře Františka Skopce.

Obrázek epizody Ramen s Jirkou Marečkem, synbiotický půst a nejlepší krémová vejce a omeleta podle šéfkuchaře Františka Skopce.

Poslechněte si podcast

11. 3. 2023

1 hod 10 min

O epizodě podcastu

⚫️ Ramenová vlna se rozlila světem, i když k nám zatím spíš jako šplouchání. Jirka Mareček je do ramenu úplně ponořený a je proto asi ten nejpovolanější, kdo nás v něm může naučit plavat. Tonkotsu, paytan, tantanmen? Emulzifikovaný, nebo čirý? Jak na domácí provedení a kam na ten nejlepší do restaurace? Poslechněte si náš rozhovor a pro další inspiraci sledujte Jirku na IG pod nickem @ra_ram3n.

⚫️ Blog Zkvašeno drží před Velikonoci synbiotický půst (hodně vlákniny a kvašeného, to se dalo čekat?) - dozvíte se, jak a kde se můžete přidat.

⚫️ Naučme se spolu mistrovskou omeletu a nejlepší krémová vejce. Šéfkuchař František Skopec pracoval v pražské snídaňové instituci Café Savoy, vajec se tu nasmažil doslova tuny a dá nám z této životní dovednosti malou lekci. Je to pěkně dopodrobna, ale věřte - bude se vám hodit.

Partnerem tohoto dílu podcastu Potraviny je e-shop www.lidizbaru.cz . Díky!

⚫️ Ramenová vlna se rozlila světem, i když k nám zatím spíš jako šplouchání. Jirka Mareček je do ramenu úplně ponořený a je proto asi ten nejpovolanější, kdo nás v něm může naučit plavat. Tonkotsu, paytan, tantanmen? Emulzifikovaný, nebo čirý? Jak na domácí provedení a kam na ten nejlepší do restaurace? Poslechněte si náš rozhovor a pro další inspiraci sledujte Jirku na IG pod nickem @ra_ram3n.

⚫️ Blog Zkvašeno drží před Velikonoci synbiotický půst (hodně vlákniny a kvašeného, to se dalo čekat😊) - dozvíte se, jak a kde se můžete přidat.

⚫️ Naučme se spolu mistrovskou omeletu a nejlepší krémová vejce. Šéfkuchař František Skopec pracoval v pražské snídaňové instituci Café Savoy, vajec se tu nasmažil doslova tuny a dá nám z této životní dovednosti malou lekci. Je to pěkně dopodrobna, ale věřte - bude se vám hodit.

Partnerem tohoto dílu podcastu Potraviny je e-shop www.lidizbaru.cz . Díky!

Popis podcastu

Podcast o tom, jak dobře jíst, vařit a žít.