Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Šéfkuchařka Anna Vejvodová: „Dlouho jsem nevěřila, že otvíráme kapří restauraci.“

Potraviny

Hana Michopulu

Gastro

Šéfkuchařka Anna Vejvodová: „Dlouho jsem nevěřila, že otvíráme kapří restauraci.“

Obrázek epizody Šéfkuchařka Anna Vejvodová: „Dlouho jsem nevěřila, že otvíráme kapří restauraci.“

Poslechněte si podcast

17. 9. 2021

57 min

Dnes v ní připravuje kaprovku, kapřenky nebo kapří ceviche a kapra a la tuňák. V táborském Thiru vrací slávu jídlům z kapra a začínají od základu: změnou v chovu ryby, která má na chuť podstatný vliv. Anně je 24 let a k práci s touto lokální surovinou přistupuje s otevřenou myslí, nekomplikovaně a s příkladnou zálibou ve stylové čistotě a jednoduchosti. Jak nás může inspirovat to, co Anna dělá, v domácí přípravě této sladkovodní ryby? Co o ní sama zjistila po cestě za dobře chutnajícím jídlem z kapra?