Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hvězda chutí: kyselost s Jančou Jelič

Hvězda chutí: kyselost s Jančou Jelič

Obrázek epizody Hvězda chutí: kyselost s Jančou Jelič

Poslechněte si podcast

9. 10. 2021

59 min

O epizodě podcastu

Moc to s ní neumíme, přitom kyselá chuť v jídle je něco jako jiskra

Moc to s ní neumíme, přitom kyselá chuť v jídle je něco jako jiskra💥. V tomto díle Potravin vás kreativní šéfkuchařka Jana Jelič naučí, jak správně kyselost používat, aby byla pro vaše jídlo novým rozměrem a ne pohromou. Vysvětlí, jak může posílit nebo oslabit ostatní chutě. Jak ovlivňuje texturu jídla. Proč pije ocet. Co to je shrub. Které octy by doporučila mít doma v kuchyni a jestli za něj utrácet horentní sumy. A konečně mi řekne recept na svou oblíbenou polévku z misa a šťávy z kysaného zelí. Kyselost je dobrá, kyselost je šance!

Popis podcastu

Podcast o tom, jak dobře jíst, vařit a žít.