Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

22. 2. 2025, svátek má Petr, zítra Svatopluk

+ 1:10:51
Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Prokopák: Nechceme plast, pivo je lepší v lahvi. Ovlivňuje to ale jeho cenu.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Prokopák: Nechceme plast, pivo je lepší v lahvi. Ovlivňuje to ale jeho cenu.

10. 2. 2025

1 hod 10 min

+ 1:36:30
Obrázek epizody Semínka - Malá zázračná síla pro vaše zdraví a energii

Jezte s rozumem SPECIÁL

Semínka - Malá zázračná síla pro vaše zdraví a energii

13. 2. 2025

25 min

+ 2:30:28
Obrázek epizody Proč si Josef Trojan zamiloval Ostravu a jak zvládá pády na ledě v roli krasobruslaře Nepely?

Po čuni

Proč si Josef Trojan zamiloval Ostravu a jak zvládá pády na ledě v roli krasobruslaře Nepely?

19. 2. 2025

53 min

+ 3:07:35
Obrázek epizody 80. díl - Velký díl o bílkovinách (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová a Ing. Mgr. Veronika Pourová)

Ne hladu podcast o výživě

80. díl - Velký díl o bílkovinách (Mgr. Andrea Pospíšil Jakešová a Ing. Mgr. Veronika Pourová)

12. 2. 2025

37 min

+ 3:10:24
Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Staročeská medovina podle knihy Františka Hájka z roku 1899

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Staročeská medovina podle knihy Františka Hájka z roku 1899

19. 2. 2025

2 min

+ 3:34:26
Obrázek epizody Po čuni! Kdo je v kabině Baníku TOP model a srandista? A proč je teď Matěj Šín ovečka Shaun?

Po čuni

Po čuni! Kdo je v kabině Baníku TOP model a srandista? A proč je teď Matěj Šín ovečka Shaun?

12. 2. 2025

24 min

+ 4:05:33
Obrázek epizody Jak efektivně spalovat tuky a kalorie?

Jezte s rozumem SPECIÁL

Jak efektivně spalovat tuky a kalorie?

30. 1. 2025

31 min

+ 4:54:42
Obrázek epizody 025: Vladimír Mrva o výjimečnosti lokálních vín, současných výzvách a šťastných náhodách

Červený nebo bílý?

025: Vladimír Mrva o výjimečnosti lokálních vín, současných výzvách a šťastných náhodách

27. 1. 2025

49 min

+ 5:29:51
Obrázek epizody Vejce v hlavní roli – vařená, smažená, pošírovaná, míchaná a také v omeletách na nekonečno způsobů

Kuchařské čarování

Vejce v hlavní roli – vařená, smažená, pošírovaná, míchaná a také v omeletách na nekonečno způsobů

11. 2. 2025

35 min

+ 6:43:09
Obrázek epizody Tap Takeover s Břevnovským klášterním pivovarem: Nealko je nejtěžší, co v malém pivovaru můžeme udělat. Na začátku mi přišlo nereálné ho uvařit.

Tap Takeover

Tap Takeover s Břevnovským klášterním pivovarem: Nealko je nejtěžší, co v malém pivovaru můžeme udělat. Na začátku mi přišlo nereálné ho uvařit.

27. 1. 2025

1 hod 13 min

+ 7:20:27
Obrázek epizody 026: Hned po jídle je pro mě víno další vášní, říká Martin Makovička

Červený nebo bílý?

026: Hned po jídle je pro mě víno další vášní, říká Martin Makovička

5. 2. 2025

37 min

+ 7:57:39
Obrázek epizody Po čuni! Válka na Ukrajině? Proč má smysl pomáhat nejlépe cíleně

Po čuni

Po čuni! Válka na Ukrajině? Proč má smysl pomáhat nejlépe cíleně

5. 2. 2025

37 min

+ 8:31:56
Obrázek epizody Nejčerstvější zelenina, domácí klíčení, výhonky v kuchyni a salašnický řízek

Kuchařské čarování

Nejčerstvější zelenina, domácí klíčení, výhonky v kuchyni a salašnický řízek

18. 2. 2025

34 min

+ 11:21:30
Obrázek epizody 11 - O whisky s Mirkou Kverkovou Pokornou

Whisky Essence

11 - O whisky s Mirkou Kverkovou Pokornou

22. 10. 2021

2 hod 49 min

+ 13:51:47
Obrázek epizody 01 - O whisky s Petrem Křenkem

Whisky Essence

01 - O whisky s Petrem Křenkem

16. 4. 2021

2 hod 30 min

+ 14:12:04
Obrázek epizody 024: S vínem přichází nápady snáz podle Davida Kaliny

Červený nebo bílý?

024: S vínem přichází nápady snáz podle Davida Kaliny

18. 12. 2024

20 min

+ 14:15:03
Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Rybí salát podle knihy Jak se vaří U Šroubka

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Rybí salát podle knihy Jak se vaří U Šroubka

10. 2. 2025

2 min

+ 15:34:51
Obrázek epizody Jak na espresso: Zkušenosti Dominika Čoltka a Michala Kocmana

doubleshot podcast

Jak na espresso: Zkušenosti Dominika Čoltka a Michala Kocmana

18. 2. 2025

1 hod 19 min

+ 16:43:54
Obrázek epizody Tap Takeover s Černokosteleckým pivovarem a Národní muzeem pivovarnictví: Bolševik pokřivil chuť i vnímání tmavého piva, dřív se u nás pilo běžně.

Tap Takeover

Tap Takeover s Černokosteleckým pivovarem a Národní muzeem pivovarnictví: Bolševik pokřivil chuť i vnímání tmavého piva, dřív se u nás pilo běžně.

13. 1. 2025

1 hod 9 min

+ 18:05:44
Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Lajka: Nepotřebuju mít každý týden pivo s novým profilem. Za zásadní považuju vztahy s dodavateli.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Lajka: Nepotřebuju mít každý týden pivo s novým profilem. Za zásadní považuju vztahy s dodavateli.

16. 12. 2024

1 hod 21 min

+ 18:41:07
Obrázek epizody 023: Víno v gastronomii znamená život, říká Michal Göth

Červený nebo bílý?

023: Víno v gastronomii znamená život, říká Michal Göth

10. 12. 2024

35 min

+ 19:36:31
Obrázek epizody Tap Takeover s Kynšperským pivovarem: Černé pivo je taková mrkvičková zmrzlina, když ho nemáte na čepu, všichni ho chtějí

Tap Takeover

Tap Takeover s Kynšperským pivovarem: Černé pivo je taková mrkvičková zmrzlina, když ho nemáte na čepu, všichni ho chtějí

22. 5. 2023

55 min

+ 20:02:23
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 2. 2025

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 2. 2025

16. 2. 2025

25 min

+ 20:37:44
Obrázek epizody Bábovkové Kuchařské čarování

Kuchařské čarování

Bábovkové Kuchařské čarování

4. 2. 2025

35 min

+ 21:40:54
Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Kamenice nad Lipou: Všechna piva vařím s nadšením. Tmavá piva jsou ale trochu neštěstí – všichni je chtějí, a pak si po jednom řeknou: za půl roku znovu.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Kamenice nad Lipou: Všechna piva vařím s nadšením. Tmavá piva jsou ale trochu neštěstí – všichni je chtějí, a pak si po jednom řeknou: za půl roku znovu.

18. 11. 2024

1 hod 3 min