
Podcast VisitChef Podcast
187 epizod
1 odběratel
Řadit dle:

Pavel Mandrla: World Class posouvá hranice barmanského řemesla. Jsme ambasadoři moderního barmanství
27. 1. 2025
37 min

Romanka Zelinová a Maroš Jambor: Osem rokov v zahraničí sme boli ako špongia, čo nasáva znalosti. Londýn bol Formula 1, Eleven Madison Park zasa Rolls-Royce
6. 1. 2025
37 min

Martin Štangl: Eska je vnímána jako značka chleba, v restauraci Štangl si plníme kuchařské sny
3. 1. 2025
46 min

Michal Marešovský: Vášeň k whisky je mým hnacím motorem, abych se mohl posouvat pořád dál
15. 12. 2024
49 min

Jakub Baštinec: Nikka Perfect Serve je jednou z TOP soutěží. Můj koktejl je bizarní twist na Manhattan
24. 11. 2024
20 min

Asbel Morales: Práce rumového master blendera znamená věčný závazek, pouze univerzita vám nestačí
10. 11. 2024
25 min

Viktor Šolc: Společnost je otevřenější a tolerantnější, i proto jsou nealkoholické drinky na vzestupu
20. 10. 2024
29 min

Dominik Unčovský: U přípravy na evropské kolo Bocuse d'Or zamíchalo kartami sobí maso. Více, než medaile je, když se host směje žaludkem
19. 9. 2024
45 min

Martin Makovička: Mnoho českých restaurací vede o sezonnosti a lokálnosti jenom plané řeči
18. 9. 2024
56 min

Milan Zaleš: Ještě v roce 2018 jsme tu byli s Campari v plenkách. Negroni Week ukáže kreativitu barmanů
8. 9. 2024
49 min

František Dandáš: Globální finále barmanské World Class v Šanghaji bude jedno z nejostřejších vůbec, ale věřím si
1. 9. 2024
22 min

Peter Duranský: Každý kuchár dôjde do momentu, kedy už má všetkého dosť. Bocuse d´Or prezradí vaše vlastné nedostatky
25. 8. 2024
34 min

Jaroslav Slámečka: Stále hledám dokonalý šálek kávy. Přípravy na finále Coffee in Good Spirits pro mě byly jedno velké utrpení
12. 8. 2024
53 min

Kristína Nemčková: V michelinské kuchyni jsem zažila dva extrémy. Brzy se stěhuji na Filipíny, budu vařit tam a v Japonsku
6. 8. 2024
44 min

Carolina Vergnano: Moka káva je pro mě vůní rána. Při servírování kávy nikdy nesmí chybět úsměv
28. 7. 2024
9 min

Martin Záhumenský: Toskánsko a Londýn mi navždy zostanú v krvi. Pracujem ale na nových československých projektoch
21. 7. 2024
40 min

Michaela Židlický: Gault&Millau nehodnotí pouze jídlo. České gastro je obor, za kterým by sem mohli jezdit lidé z celého světa
14. 7. 2024
21 min

Pekka Pellinen: Hovězí tatarák s panákem vodky je nejlepší kombinace. Baví mě diskutovat se šéfkuchařem nad snoubením koktejlů a jídel
7. 7. 2024
18 min

Pavel Sochor: Vždy máme na menu dva drinky, které na první dobrou nejsou líbivé, ale zapamatujete si je
30. 6. 2024
47 min

Rusty Červeň: Z barov Connaught v Londýne a Manhattan v Singapure som mal zimomriavky hneď, ako som do nich vstúpil
20. 6. 2024
1 hod

Nelson Hernández: Základní pilíře rumu Diplomático je řemeslná práce, udržitelnost a lokální komunita. Limitované edice dokazují náš potenciál
14. 6. 2024
9 min

Jaroslav Žídek: U prvního Bocuse d'Or se ukázala obrovská propast mezi Českem a Slovenskem. Michelin na Slovensku hned tak nebude
7. 6. 2024
41 min

Peter Marcina, Stanislav Harciník: Mirror Cocktail Bar aj Hospitality Expo sú postavené tak, ako by sme boli ich hosťami my sami
23. 5. 2024
43 min

Martin Žufánek: Jsem superhrdina, který za sebou táhne káru alkoholu a říká lidem, ať to moc nepijí
22. 5. 2024
47 min

Patrik Bečvář: Ze strany státu nevnímám směrem k Národnímu týmu žádnou podporu. Stříbrné medaile nestačí
13. 5. 2024
21 min