Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Adrián Michalčík: The Key Element of a Good Cocktail Is Balance. And Sometimes That Gets Forgotten

Adrián Michalčík: The Key Element of a Good Cocktail Is Balance. And Sometimes That Gets Forgotten

17. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Simone Caporale: Being named the world’s best bar is nice, but life goes on

Simone Caporale: Being named the world’s best bar is nice, but life goes on

10. 11. 2025

9 min

Obrázek epizody Filip Bureš: Každou noc se svojí prací za barem připravuješ na Nikka Perfect Serve

Filip Bureš: Každou noc se svojí prací za barem připravuješ na Nikka Perfect Serve

10. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody Marco Pierre White: Three Michelin Stars Are Boring

Marco Pierre White: Three Michelin Stars Are Boring

3. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody David Böhm: 16 let a 1600 jídel na menu, která se nezopakovala. Textura a kontrast hrají obrovskou roli

David Böhm: 16 let a 1600 jídel na menu, která se nezopakovala. Textura a kontrast hrají obrovskou roli

6. 10. 2025

35 min

Obrázek epizody Khanh Ta: Do menu Tara přepisuji vzpomínky z dětství. Sapa by jednou mohla vypadat jako Manifesto market

Khanh Ta: Do menu Tara přepisuji vzpomínky z dětství. Sapa by jednou mohla vypadat jako Manifesto market

22. 9. 2025

41 min

Obrázek epizody Michal Nevrlý: 11 let baru Super Panda Circus. Party, které jsme zažívali na začátku, se tak trochu vrací

Michal Nevrlý: 11 let baru Super Panda Circus. Party, které jsme zažívali na začátku, se tak trochu vrací

15. 9. 2025

1 min

Obrázek epizody Tomáš Kalina: Symposium Culinary Prague má být surová gastronomie

Tomáš Kalina: Symposium Culinary Prague má být surová gastronomie

10. 9. 2025

47 min

Obrázek epizody Samer Selbak: Ukazujeme trhu krásu značek, které nikdo nezná a neví, jak s nimi pracovat

Samer Selbak: Ukazujeme trhu krásu značek, které nikdo nezná a neví, jak s nimi pracovat

15. 8. 2025

49 min

Obrázek epizody Filip Žák: Z Národní třídy se stala nová gastrozóna., na champagne se u nás ale práší

Filip Žák: Z Národní třídy se stala nová gastrozóna., na champagne se u nás ale práší

7. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Helena_Fléglová: Ani dezert za šest stovek nelze prvoplánově odsoudit, pokud neznáme okolnosti

Helena_Fléglová: Ani dezert za šest stovek nelze prvoplánově odsoudit, pokud neznáme okolnosti

16. 6. 2025

41 min

Obrázek epizody Martin Kleveta: Ochutnal jsem TOP vína světa. U prvního setkání s Alainem Ducasse jsem měl husí kůži

Martin Kleveta: Ochutnal jsem TOP vína světa. U prvního setkání s Alainem Ducasse jsem měl husí kůži

5. 5. 2025

18 min

Obrázek epizody Jiří Nehasil: Dobrá gastronomie by se neměla odehrávat jenom ve velkých městech

Jiří Nehasil: Dobrá gastronomie by se neměla odehrávat jenom ve velkých městech

28. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Giang Ta: Taro byl spontánní nápad. Nebojíme se děla věci, které tady nikdo nedělá

Giang Ta: Taro byl spontánní nápad. Nebojíme se děla věci, které tady nikdo nedělá

25. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Patrik Šimon, Filip Urbanič: Gilles Varone mieri na dve hviezdy Michelin Guide, Alchemist je komplexný zážitok i mimo gastronómiu

Patrik Šimon, Filip Urbanič: Gilles Varone mieri na dve hviezdy Michelin Guide, Alchemist je komplexný zážitok i mimo gastronómiu

3. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Roman Kintler: V kuchyni La Finestry dávame väčší dôraz na detail, než Taliani

Roman Kintler: V kuchyni La Finestry dávame väčší dôraz na detail, než Taliani

24. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Pavel Mandrla: World Class posouvá hranice barmanského řemesla. Jsme ambasadoři moderního barmanství

Pavel Mandrla: World Class posouvá hranice barmanského řemesla. Jsme ambasadoři moderního barmanství

27. 1. 2025

37 min

Obrázek epizody Romanka Zelinová a Maroš Jambor: Osem rokov v zahraničí sme boli ako špongia, čo nasáva znalosti. Londýn bol Formula 1, Eleven Madison Park zasa Rolls-Royce

Romanka Zelinová a Maroš Jambor: Osem rokov v zahraničí sme boli ako špongia, čo nasáva znalosti. Londýn bol Formula 1, Eleven Madison Park zasa Rolls-Royce

6. 1. 2025

37 min

Obrázek epizody Martin Štangl: Eska je vnímána jako značka chleba, v restauraci Štangl si plníme kuchařské sny

Martin Štangl: Eska je vnímána jako značka chleba, v restauraci Štangl si plníme kuchařské sny

3. 1. 2025

46 min

Obrázek epizody Michal Marešovský: Vášeň k whisky je mým hnacím motorem, abych se mohl posouvat pořád dál

Michal Marešovský: Vášeň k whisky je mým hnacím motorem, abych se mohl posouvat pořád dál

15. 12. 2024

49 min

Obrázek epizody Jakub Baštinec: Nikka Perfect Serve je jednou z TOP soutěží. Můj koktejl je bizarní twist na Manhattan

Jakub Baštinec: Nikka Perfect Serve je jednou z TOP soutěží. Můj koktejl je bizarní twist na Manhattan

24. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Asbel Morales: Práce rumového master blendera znamená věčný závazek, pouze univerzita vám nestačí

Asbel Morales: Práce rumového master blendera znamená věčný závazek, pouze univerzita vám nestačí

10. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Viktor Šolc: Společnost je otevřenější a tolerantnější, i proto jsou nealkoholické drinky na vzestupu

Viktor Šolc: Společnost je otevřenější a tolerantnější, i proto jsou nealkoholické drinky na vzestupu

20. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Dominik Unčovský: U přípravy na evropské kolo Bocuse d'Or zamíchalo kartami sobí maso. Více, než medaile je, když se host směje žaludkem

Dominik Unčovský: U přípravy na evropské kolo Bocuse d'Or zamíchalo kartami sobí maso. Více, než medaile je, když se host směje žaludkem

19. 9. 2024

45 min

Obrázek epizody Martin Makovička: Mnoho českých restaurací vede o sezonnosti a lokálnosti jenom plané řeči

Martin Makovička: Mnoho českých restaurací vede o sezonnosti a lokálnosti jenom plané řeči

18. 9. 2024

56 min