
Podcast VisitChef Podcast
Řadit dle:

Michal Nevrlý: 11 let baru Super Panda Circus. Party, které jsme zažívali na začátku, se tak trochu vrací
15. 9. 2025
1 min

Tomáš Kalina: Symposium Culinary Prague má být surová gastronomie
10. 9. 2025
47 min

Samer Selbak: Ukazujeme trhu krásu značek, které nikdo nezná a neví, jak s nimi pracovat
15. 8. 2025
49 min

Filip Žák: Z Národní třídy se stala nová gastrozóna., na champagne se u nás ale práší
7. 7. 2025
24 min

Helena_Fléglová: Ani dezert za šest stovek nelze prvoplánově odsoudit, pokud neznáme okolnosti
16. 6. 2025
41 min

Martin Kleveta: Ochutnal jsem TOP vína světa. U prvního setkání s Alainem Ducasse jsem měl husí kůži
5. 5. 2025
18 min

Jiří Nehasil: Dobrá gastronomie by se neměla odehrávat jenom ve velkých městech
28. 4. 2025
11 min

Giang Ta: Taro byl spontánní nápad. Nebojíme se děla věci, které tady nikdo nedělá
25. 3. 2025
27 min

Patrik Šimon, Filip Urbanič: Gilles Varone mieri na dve hviezdy Michelin Guide, Alchemist je komplexný zážitok i mimo gastronómiu
3. 3. 2025
25 min

Roman Kintler: V kuchyni La Finestry dávame väčší dôraz na detail, než Taliani
24. 2. 2025
25 min

Pavel Mandrla: World Class posouvá hranice barmanského řemesla. Jsme ambasadoři moderního barmanství
27. 1. 2025
37 min

Romanka Zelinová a Maroš Jambor: Osem rokov v zahraničí sme boli ako špongia, čo nasáva znalosti. Londýn bol Formula 1, Eleven Madison Park zasa Rolls-Royce
6. 1. 2025
37 min

Martin Štangl: Eska je vnímána jako značka chleba, v restauraci Štangl si plníme kuchařské sny
3. 1. 2025
46 min

Michal Marešovský: Vášeň k whisky je mým hnacím motorem, abych se mohl posouvat pořád dál
15. 12. 2024
49 min

Jakub Baštinec: Nikka Perfect Serve je jednou z TOP soutěží. Můj koktejl je bizarní twist na Manhattan
24. 11. 2024
20 min

Asbel Morales: Práce rumového master blendera znamená věčný závazek, pouze univerzita vám nestačí
10. 11. 2024
25 min

Viktor Šolc: Společnost je otevřenější a tolerantnější, i proto jsou nealkoholické drinky na vzestupu
20. 10. 2024
29 min

Dominik Unčovský: U přípravy na evropské kolo Bocuse d'Or zamíchalo kartami sobí maso. Více, než medaile je, když se host směje žaludkem
19. 9. 2024
45 min

Martin Makovička: Mnoho českých restaurací vede o sezonnosti a lokálnosti jenom plané řeči
18. 9. 2024
56 min

Milan Zaleš: Ještě v roce 2018 jsme tu byli s Campari v plenkách. Negroni Week ukáže kreativitu barmanů
8. 9. 2024
49 min

František Dandáš: Globální finále barmanské World Class v Šanghaji bude jedno z nejostřejších vůbec, ale věřím si
1. 9. 2024
22 min

Peter Duranský: Každý kuchár dôjde do momentu, kedy už má všetkého dosť. Bocuse d´Or prezradí vaše vlastné nedostatky
25. 8. 2024
34 min

Jaroslav Slámečka: Stále hledám dokonalý šálek kávy. Přípravy na finále Coffee in Good Spirits pro mě byly jedno velké utrpení
12. 8. 2024
53 min

Kristína Nemčková: V michelinské kuchyni jsem zažila dva extrémy. Brzy se stěhuji na Filipíny, budu vařit tam a v Japonsku
6. 8. 2024
44 min

Carolina Vergnano: Moka káva je pro mě vůní rána. Při servírování kávy nikdy nesmí chybět úsměv
28. 7. 2024
9 min