Podcast VisitChef Podcast
184 epizod
0 odběratelů
Michal Marešovský: Vášeň k whisky je mým hnacím motorem, abych se mohl posouvat pořád dál
15. 12. 2024
49 min
Jakub Baštinec: Nikka Perfect Serve je jednou z TOP soutěží. Můj koktejl je bizarní twist na Manhattan
24. 11. 2024
20 min
Asbel Morales: Práce rumového master blendera znamená věčný závazek, pouze univerzita vám nestačí
10. 11. 2024
25 min
Viktor Šolc: Společnost je otevřenější a tolerantnější, i proto jsou nealkoholické drinky na vzestupu
20. 10. 2024
29 min
Dominik Unčovský: U přípravy na evropské kolo Bocuse d'Or zamíchalo kartami sobí maso. Více, než medaile je, když se host směje žaludkem
19. 9. 2024
45 min
Martin Makovička: Mnoho českých restaurací vede o sezonnosti a lokálnosti jenom plané řeči
18. 9. 2024
56 min
Milan Zaleš: Ještě v roce 2018 jsme tu byli s Campari v plenkách. Negroni Week ukáže kreativitu barmanů
8. 9. 2024
49 min
František Dandáš: Globální finále barmanské World Class v Šanghaji bude jedno z nejostřejších vůbec, ale věřím si
1. 9. 2024
22 min
Peter Duranský: Každý kuchár dôjde do momentu, kedy už má všetkého dosť. Bocuse d´Or prezradí vaše vlastné nedostatky
25. 8. 2024
34 min
Jaroslav Slámečka: Stále hledám dokonalý šálek kávy. Přípravy na finále Coffee in Good Spirits pro mě byly jedno velké utrpení
12. 8. 2024
53 min
Kristína Nemčková: V michelinské kuchyni jsem zažila dva extrémy. Brzy se stěhuji na Filipíny, budu vařit tam a v Japonsku
6. 8. 2024
44 min
Carolina Vergnano: Moka káva je pro mě vůní rána. Při servírování kávy nikdy nesmí chybět úsměv
28. 7. 2024
9 min
Martin Záhumenský: Toskánsko a Londýn mi navždy zostanú v krvi. Pracujem ale na nových československých projektoch
21. 7. 2024
40 min
Michaela Židlický: Gault&Millau nehodnotí pouze jídlo. České gastro je obor, za kterým by sem mohli jezdit lidé z celého světa
14. 7. 2024
21 min
Pekka Pellinen: Hovězí tatarák s panákem vodky je nejlepší kombinace. Baví mě diskutovat se šéfkuchařem nad snoubením koktejlů a jídel
7. 7. 2024
18 min
Pavel Sochor: Vždy máme na menu dva drinky, které na první dobrou nejsou líbivé, ale zapamatujete si je
30. 6. 2024
47 min
Rusty Červeň: Z barov Connaught v Londýne a Manhattan v Singapure som mal zimomriavky hneď, ako som do nich vstúpil
20. 6. 2024
1 hod
Nelson Hernández: Základní pilíře rumu Diplomático je řemeslná práce, udržitelnost a lokální komunita. Limitované edice dokazují náš potenciál
14. 6. 2024
9 min
Jaroslav Žídek: U prvního Bocuse d'Or se ukázala obrovská propast mezi Českem a Slovenskem. Michelin na Slovensku hned tak nebude
7. 6. 2024
41 min
Peter Marcina, Stanislav Harciník: Mirror Cocktail Bar aj Hospitality Expo sú postavené tak, ako by sme boli ich hosťami my sami
23. 5. 2024
43 min
Martin Žufánek: Jsem superhrdina, který za sebou táhne káru alkoholu a říká lidem, ať to moc nepijí
22. 5. 2024
47 min
Patrik Bečvář: Ze strany státu nevnímám směrem k Národnímu týmu žádnou podporu. Stříbrné medaile nestačí
13. 5. 2024
21 min
Petr Kymla: Ve World Class chceme vidět práci barmana. Měl by se zaměřit se na detail a obětovat se
3. 5. 2024
36 min
Martin Šiška: V Scarfes Bare nájdeš fľaše, ktoré takmer nikde na svete nie sú
19. 3. 2024
37 min
Dominik Tapušík: Slovenská barová scéna má pohostinnosti na rozdávanie. V Sky bare sa nám podarilo nájsť zlatý stred
19. 3. 2024
22 min