
Podcast VisitChef Podcast
Řadit dle:

Pavel Mandrla: World Class posouvá hranice barmanského řemesla. Jsme ambasadoři moderního barmanství
27. 1. 2025
37 min

Patrik Šimon, Filip Urbanič: Gilles Varone mieri na dve hviezdy Michelin Guide, Alchemist je komplexný zážitok i mimo gastronómiu
3. 3. 2025
25 min

Roman Kintler: V kuchyni La Finestry dávame väčší dôraz na detail, než Taliani
24. 2. 2025
25 min

Martin Štangl: Eska je vnímána jako značka chleba, v restauraci Štangl si plníme kuchařské sny
3. 1. 2025
46 min

Martin Makovička: Mnoho českých restaurací vede o sezonnosti a lokálnosti jenom plané řeči
18. 9. 2024
56 min

Giang Ta: Taro byl spontánní nápad. Nebojíme se děla věci, které tady nikdo nedělá
25. 3. 2025
27 min

Jiří Nehasil: Dobrá gastronomie by se neměla odehrávat jenom ve velkých městech
28. 4. 2025
11 min

Martin Žufánek: Jsem superhrdina, který za sebou táhne káru alkoholu a říká lidem, ať to moc nepijí
22. 5. 2024
47 min

Suchánek a Danihelka: Na festivalu představíme vinaře, kteří hýbou světem champagne. Prodáváme i láhve, u kterých je zakázané aby opustili bar
4. 2. 2024
1 hod 2 min

Dominik Unčovský: U přípravy na evropské kolo Bocuse d'Or zamíchalo kartami sobí maso. Více, než medaile je, když se host směje žaludkem
19. 9. 2024
45 min

Michal Marešovský: Vášeň k whisky je mým hnacím motorem, abych se mohl posouvat pořád dál
15. 12. 2024
49 min

Kryštof Hordina: Přijít do baru jako evangelista a říct, že dosud všechno dělali špatně nelze
29. 2. 2024
59 min

Romanka Zelinová a Maroš Jambor: Osem rokov v zahraničí sme boli ako špongia, čo nasáva znalosti. Londýn bol Formula 1, Eleven Madison Park zasa Rolls-Royce
6. 1. 2025
37 min

Tomáš Popp: Kuchařská olympiáda tě naučí pracovat pod tlakem
29. 5. 2021
26 min

Carolina Vergnano: Moka káva je pro mě vůní rána. Při servírování kávy nikdy nesmí chybět úsměv
28. 7. 2024
9 min

Michaela Židlický: Gault&Millau nehodnotí pouze jídlo. České gastro je obor, za kterým by sem mohli jezdit lidé z celého světa
14. 7. 2024
21 min

Pekka Pellinen: Hovězí tatarák s panákem vodky je nejlepší kombinace. Baví mě diskutovat se šéfkuchařem nad snoubením koktejlů a jídel
7. 7. 2024
18 min

Pavel Sochor: Vždy máme na menu dva drinky, které na první dobrou nejsou líbivé, ale zapamatujete si je
30. 6. 2024
47 min

Michal Marešovský: Jak být s whisky moderní? Je to především o tom, co vám chutná
15. 12. 2023
50 min

Helena Fléglová: Zvedáme úroveň české cukrařiny. Objevují se stále lepší a lepší cukráři
10. 6. 2021
20 min

Kristína Nemčková: V michelinské kuchyni jsem zažila dva extrémy. Brzy se stěhuji na Filipíny, budu vařit tam a v Japonsku
6. 8. 2024
44 min

David Andrle: Minimalismus je nejvyšší laťka, kterou může barman nastavit
7. 10. 2021
33 min

Jakub Baštinec: Nikka Perfect Serve je jednou z TOP soutěží. Můj koktejl je bizarní twist na Manhattan
24. 11. 2024
20 min

Asbel Morales: Práce rumového master blendera znamená věčný závazek, pouze univerzita vám nestačí
10. 11. 2024
25 min

Viktor Šolc: Společnost je otevřenější a tolerantnější, i proto jsou nealkoholické drinky na vzestupu
20. 10. 2024
29 min