Podcast Pochoutkový rok
303 epizod
9 odběratelů
Poslechněte si: Pochoutkový rok 17. 11. 2024
17. 11. 2024
26 min
Recept na švestkový koláč Nadi Konvalinkové
17. 11. 2024
7 min
Při otevírání lahve vína pozor na zvuk. A co o vínu prozrazuje korek?
17. 11. 2024
2 min
Češi milují tatarku. A nejsou líní připravit si ji podle vlastní chuti
17. 11. 2024
3 min
Poslechněte si: Pochoutkový rok 10. 11. 2024
10. 11. 2024
26 min
Kdy konzumovat jablko pomocí ruky a kdy vidličkou? Radí Ladislav Špaček
10. 11. 2024
1 min
Svatomartinská husa zažívá renesanci. Poradíme, jak ji péct
10. 11. 2024
4 min
Hospodský tatarák podle Romana Pauluse
10. 11. 2024
8 min
Poslechněte si: Pochoutkový rok 1. 11. 2024
3. 11. 2024
26 min
Candát s vinnou pěnou a máslovou zeleninou od Jaroslava Sapíka je skvělý tip i na Vánoce
3. 11. 2024
7 min
Jak správně platit spropitné a jak to udělat, když chceme být diskrétní, radí Ladislav Špaček
3. 11. 2024
1 min
Posluchači Českého rozhlasu vybrali vítězný recept. Staly se jimi sladké pruhované plněné rohlíky
1. 11. 2024
7 min
Zapečené brambory s křupavou krustou podle Nadi Konvalinkové
27. 10. 2024
6 min
Muffin v papírovém košíčku nikdy nekonzumujeme celý, radí mistr etikety
27. 10. 2024
1 min
Na kvas do chleba musí pekaři myslet nejméně den předem
27. 10. 2024
3 min
Poslechněte si: Pochoutkový rok 20. 10. 2024
20. 10. 2024
25 min
Recept na čočku s uzeným bůčkem podle Jaroslava Sapíka
20. 10. 2024
7 min
Kam odložit lžíci, když dojíte vývar, radí Ladislav Špaček
20. 10. 2024
58 sec
Petrželka má blahodárné účinky na organismus. Podporuje chuť k jídlu i trávení
20. 10. 2024
3 min
Poslechněte si: Pochoutkový rok 13. 10. 2024
13. 10. 2024
30 min
Krémové dýňové rizoto Romana Pauluse je perfektní podzimní recept. Chuť jemně doplňuje sýr feta
13. 10. 2024
7 min
Kondenzované mléko se u nás vyrábí jen na dvou místech. Udělejte si z něj lahodné medové čtverečky
13. 10. 2024
3 min
Jak louskat vlašské ořechy a jak správně držet louskáček radí Ladislav Špaček
12. 10. 2024
1 min
Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 10. 2024
6. 10. 2024
24 min
Buřtguláš s červeným vínem Patrika Rozehnala je rychlý, krásně voní a má nádhernou barvu
6. 10. 2024
6 min