Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pochoutkový rok

Podcast Pochoutkový rok

360 epizod

11 odběratelů

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 23. 3. 2025

Poslechněte si: Pochoutkový rok 23. 3. 2025

23. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Ubrus vždycky sloužil k utírání mastných rukou. Proč se to dnes nesluší, prozradil Ladislav Špaček

Ubrus vždycky sloužil k utírání mastných rukou. Proč se to dnes nesluší, prozradil Ladislav Špaček

23. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Pečená jablka s vaječným likérem od Ireny Fotijevové korunují každé sváteční menu

Pečená jablka s vaječným likérem od Ireny Fotijevové korunují každé sváteční menu

22. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 3. 2025

Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 3. 2025

16. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Úroveň restaurace poznáte podle toho, jak servíruje cukr a mléko ke kávě, říká Ladislav Špaček

Úroveň restaurace poznáte podle toho, jak servíruje cukr a mléko ke kávě, říká Ladislav Špaček

16. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Jak převážet pivo v co nejlepší kvalitě aneb Cesta od skla k plastu

Jak převážet pivo v co nejlepší kvalitě aneb Cesta od skla k plastu

16. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Dýňovo-mrkvové taštičky plněné jablky od Evy Růžičkové jsou uvnitř vláčné, zvenku křupavé

Dýňovo-mrkvové taštičky plněné jablky od Evy Růžičkové jsou uvnitř vláčné, zvenku křupavé

15. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 3. 2025

Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 3. 2025

9. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Jíst polévku je kumšt. Konzumujete ji podle britského protokolu, nebo francouzského rituálu?

Jíst polévku je kumšt. Konzumujete ji podle britského protokolu, nebo francouzského rituálu?

9. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody S klobáskami na Slovácku je to jako s koláčky, v každé dědině, v každém domě se dělají jinak

S klobáskami na Slovácku je to jako s koláčky, v každé dědině, v každém domě se dělají jinak

9. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Krémový čokoládový koláč od Zuzany Malé vám zaplaví mozek velkou radostí

Krémový čokoládový koláč od Zuzany Malé vám zaplaví mozek velkou radostí

8. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 2. 3. 2025

Poslechněte si: Pochoutkový rok 2. 3. 2025

2. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Darované víno od návštěvy otevřeme hned, nebo si ho schováme? Radí Ladislav Špaček

Darované víno od návštěvy otevřeme hned, nebo si ho schováme? Radí Ladislav Špaček

2. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Karlovarský knedlík vařený v ubrousku je zahalen tajemstvím. Neví se, kde vznikl

Karlovarský knedlík vařený v ubrousku je zahalen tajemstvím. Neví se, kde vznikl

2. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 23. 2. 2025

Poslechněte si: Pochoutkový rok 23. 2. 2025

23. 2. 2025

34 min

Obrázek epizody Kdo si nabírá polévku z teriny jako první? Možnosti jsou dvě, říká Ladislav Špaček

Kdo si nabírá polévku z teriny jako první? Možnosti jsou dvě, říká Ladislav Špaček

23. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Švédský stůl s širokou nabídkou hlavních jídel slaví letos 110. narozeniny

Švédský stůl s širokou nabídkou hlavních jídel slaví letos 110. narozeniny

23. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 2. 2025

Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 2. 2025

16. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody K mazání másla použijte výhradně tupý nožík, nikdy ne příbor, který máme na hlavní jídlo

K mazání másla použijte výhradně tupý nožík, nikdy ne příbor, který máme na hlavní jídlo

16. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 2. 2025

Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 2. 2025

9. 2. 2025

33 min

Obrázek epizody Šálek s čajem nebo kávou je potřeba donést bezpečně k ústům. Jak ho správně držet za ouško?

Šálek s čajem nebo kávou je potřeba donést bezpečně k ústům. Jak ho správně držet za ouško?

9. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Nebojte se jich. Dršťky mohou být pochoutkou, na kterou hned tak nezapomenete

Nebojte se jich. Dršťky mohou být pochoutkou, na kterou hned tak nezapomenete

9. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 2. 2. 2025

Poslechněte si: Pochoutkový rok 2. 2. 2025

2. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody I v nejluxusnějších restauracích se dává máslo v misce pro dva. Manévry s máslem vás možná překvapí

I v nejluxusnějších restauracích se dává máslo v misce pro dva. Manévry s máslem vás možná překvapí

2. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Pro udržení kvality koření jsou zásadní podmínky jeho skladování

Pro udržení kvality koření jsou zásadní podmínky jeho skladování

2. 2. 2025

3 min