
Podcast Pochoutkový rok
Řadit dle:

Poslechněte si: Pochoutkový rok 21. 9. 2025
Dnes
25 min

Dezertní příbor je speciální příbor, kterým jíme jenom zákusek. Víte, jak ho držet?
Dnes
1 min

Řízko, knedlo, zelo. Pavlišovský nebo Úpický řízek je krajovou specialitou, která zasytí i chutná
Dnes
26 min

Řezy s povidly a ořechy od Magdy podle Jaroslavy Rešové jsou nezapomenutelnou tečkou po obědě
Včera
7 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 14. 9. 2025
14. 9. 2025
27 min

4 tabu, která nejsou vhodná probírat u stolu, osvětluje Ladislav Špaček
14. 9. 2025
2 min

Slavné paštice Májka už je skoro 60 let a vzorem se pro ni staly oblíbené maďarské pochoutky
14. 9. 2025
3 min

Nekynuté rychlé koláčky od Evy Rubešové jsou skvělou alternativou těch svatebních
13. 9. 2025
7 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 7. 9. 2025
7. 9. 2025
26 min

Pistáciové oříšky jsou zrádné. Když některý nejde rozlousknout, vzdáme se ho, radí Ladislav Špaček
7. 9. 2025
2 min

Ze záhonu rovnou do kuchyně. Odolný kořen pastináku ani mráz nezničí
7. 9. 2025
2 min

Maminčin jablečný štrúdl od Lukáše Pařízka lístkuje jedna báseň a stačí pár surovin
6. 9. 2025
7 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 31. 8. 2025
31. 8. 2025
27 min

Při stolování ruce patří na stůl. Můžou za to rytíři a francouzská etiketa, říká Ladislav Špaček
31. 8. 2025
2 min

U pokladen platíme už skoro 150 let, kdysi byly drahé jako auto
31. 8. 2025
3 min

Točence od Vlasty Kotrbové jsou nadýchané, vypečené do „pražské“ barvy a perfektně drží tvar
30. 8. 2025
8 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 24. 8. 2025
24. 8. 2025
27 min

Svatební koláčky jsou jak jednohubky. Podobně je i jíme, říká Ladislav Špaček
24. 8. 2025
1 min

Chleba upečený v peci chutná prostě jinak. Přesvědčit se o tom můžete třeba v Chebu
24. 8. 2025
2 min

Slavnostní koláče od Libuše Vaňkové ukrývají jen to dobré. Jsou vláčné a nadýchané jako peřinka
23. 8. 2025
9 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 17. 8. 2025
17. 8. 2025
24 min

Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
17. 8. 2025
1 min

Český párek v rohlíku pochází z Budějovic. Vymyslel ho řezník Václav Masopust a dal mu jméno pikador
17. 8. 2025
3 min

Nebeský koláč od Heleny Ročkaiové je jak jízda po Mléčné dráze
16. 8. 2025
6 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 10. 8. 2025
10. 8. 2025
28 min