
Podcast Pochoutkový rok
Řadit dle:







Jak si do polévky přidat krutony nebo nudle podle bontonu? Radí Ladislav Špaček
30. 11. 2025
2 min

Historické vánoční cukroví mělo díky koření i zahřát. Překvapí ale i chutí a nápaditostí
30. 11. 2025
3 min


Pochoutkový rok 2025 vyhrál 100 let starý recept na kynuté rohlíčky máčené v másle. Vítězka slzela
23. 11. 2025
37 min


Omáčku si na talíři nešetřete. Zbytek můžete dojíst jen gurmetkou, radí Ladislav Špaček
16. 11. 2025
1 min

Posluchači Českého rozhlasu vybrali vítězný recept. Stalo se jím jablkové tiramisu
10. 11. 2025
6 min


Je v pizzerii slušné požádat o parmazán nebo pecorino navíc? Radí Ladislav Špaček
9. 11. 2025
1 min


Česko je velmocí v pěstování máku, a tak mlýnek na mák nemohl chybět v žádné domácnosti
9. 11. 2025
3 min


Nehody u stolu jsou běžné. Kdy je čas odejít domů a kdy si oblek zvládneme vyčistit sami?
2. 11. 2025
2 min



Kde můžete spropitným urazit a odkdy se platí v Česku a v jaké výši, prozrazuje Ladislav Špaček
26. 10. 2025
2 min

Tuřín je na okraji zájmu, v kuchyni má přitom široké využití a je i zdraví prospěšný
26. 10. 2025
2 min


Ukrajování a napichování sýra ze společného prkénka má své pravidlo. Znáte ho?
19. 10. 2025
1 min