Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pochoutkový rok

Podcast Pochoutkový rok

241 epizod

8 odběratelů

Kulinární magazín pro všechny milovníky dobrého jídla spojený s exkluzivní soutěží – přihlaste své jedinečné domácí recepty a vyhrajte kuchyňské elektrospotřebiče v celkové hodnotě 100 000 korun. Přihlaste se zde >>
Obrázek epizody Pořádná bábovka na neděli je ta jablečná od Šárky Čiperové. Je krásně vláčná, žádná dusivka

Pořádná bábovka na neděli je ta jablečná od Šárky Čiperové. Je krásně vláčná, žádná dusivka

21. 7. 2024

7 min

Obrázek epizody Vyjmutí pecky z olivy vyžaduje zkušený manévr. Zvládnete ho?

Vyjmutí pecky z olivy vyžaduje zkušený manévr. Zvládnete ho?

21. 7. 2024

1 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 21. 7. 2024

Poslechněte si: Pochoutkový rok 21. 7. 2024

21. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Víte, kdy a kde vznikl nápad na ledový čaj? Je dvojí způsob, jak ho můžete připravit

Víte, kdy a kde vznikl nápad na ledový čaj? Je dvojí způsob, jak ho můžete připravit

21. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Polešniky Beaty Pilchové jsou 100 let starým jídlem horalů z Beskyd. Nejlepší jsou z raných brambor

Polešniky Beaty Pilchové jsou 100 let starým jídlem horalů z Beskyd. Nejlepší jsou z raných brambor

14. 7. 2024

8 min

Obrázek epizody Brčka jsou užitečná v každém nápoji. Ta papírová jsou k ničemu, u kovových pozor na akustiku

Brčka jsou užitečná v každém nápoji. Ta papírová jsou k ničemu, u kovových pozor na akustiku

14. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 14. 7. 2024

Poslechněte si: Pochoutkový rok 14. 7. 2024

14. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Delikatesní chuť pstruha nevyžaduje výrazné koření. Právě jednoduchost úpravy je jeho plus

Delikatesní chuť pstruha nevyžaduje výrazné koření. Právě jednoduchost úpravy je jeho plus

14. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Masový bochníček s doudlebským bramborovým salátem od Zdenky Chadtové je jako masová infuze

Masový bochníček s doudlebským bramborovým salátem od Zdenky Chadtové je jako masová infuze

7. 7. 2024

8 min

Obrázek epizody Vodní meloun ve společnosti nikdy nebereme do ruky a neukusujeme, ale vždy používáme příbor

Vodní meloun ve společnosti nikdy nebereme do ruky a neukusujeme, ale vždy používáme příbor

7. 7. 2024

1 min

Obrázek epizody Slavné značce zmrzliny propůjčila jméno zvířecí celebrita z pražské zoo

Slavné značce zmrzliny propůjčila jméno zvířecí celebrita z pražské zoo

7. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Nekynuté ořechové rohlíčky z kynutého těsta od Daniely Říhové jsou sladké a jemné jako polibek

Nekynuté ořechové rohlíčky z kynutého těsta od Daniely Říhové jsou sladké a jemné jako polibek

30. 6. 2024

8 min

Obrázek epizody Možná, že maďarský guláš byl původně turecký

Možná, že maďarský guláš byl původně turecký

30. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Na dovolené u švédského stolu nikdy nenapichujeme pokrmy vidličkou, ani je nenabíráme samotnou lžící

Na dovolené u švédského stolu nikdy nenapichujeme pokrmy vidličkou, ani je nenabíráme samotnou lžící

30. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 30. 6. 2024

Poslechněte si: Pochoutkový rok 30. 6. 2024

30. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Bezva tip na párty: Bramborové placky od Evy Rychtecké se dají jíst za tepla i za studena

Bezva tip na párty: Bramborové placky od Evy Rychtecké se dají jíst za tepla i za studena

23. 6. 2024

7 min

Obrázek epizody Po řízečkách se na rautech vždycky zapráší. Do rukou je však rozhodně nebereme, říká Ladislav Špaček

Po řízečkách se na rautech vždycky zapráší. Do rukou je však rozhodně nebereme, říká Ladislav Špaček

23. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 23. 6. 2024

Poslechněte si: Pochoutkový rok 23. 6. 2024

23. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody Morek se vrací do českých kuchyní, vhodný na vývar i do sladkých řezů

Morek se vrací do českých kuchyní, vhodný na vývar i do sladkých řezů

23. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Zabijačkový guláš Partička od Ireny Boháčové jsou hody pro masožravce

Zabijačkový guláš Partička od Ireny Boháčové jsou hody pro masožravce

16. 6. 2024

8 min

Obrázek epizody Bohatě obložené velké chleby jíme raději příborem. Konzumovat cokoli v ruce na ulici je nevkusné

Bohatě obložené velké chleby jíme raději příborem. Konzumovat cokoli v ruce na ulici je nevkusné

16. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 6. 2024

Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 6. 2024

16. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Nádhera na řezu i v ústech. To je bramborová roláda s uzeným od Jaroslavy Akii Rouchovanský Komoňové

Nádhera na řezu i v ústech. To je bramborová roláda s uzeným od Jaroslavy Akii Rouchovanský Komoňové

9. 6. 2024

9 min

Obrázek epizody Chce se vám kýchnout? Papírové kapesníčky jsou ve společnosti neslušné, překvapuje Ladislav Špaček

Chce se vám kýchnout? Papírové kapesníčky jsou ve společnosti neslušné, překvapuje Ladislav Špaček

9. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Nejlepší masové králíky v Evropě máme v Česku. Nabízíme recept na králičí bílou polévku

Nejlepší masové králíky v Evropě máme v Česku. Nabízíme recept na králičí bílou polévku

9. 6. 2024

3 min