
Podcast Pochoutkový rok
Řadit dle:

Poslechněte si: Pochoutkový rok 26. 10. 2025
26. 10. 2025
27 min

Kde můžete spropitným urazit a odkdy se platí v Česku a v jaké výši, prozrazuje Ladislav Špaček
26. 10. 2025
2 min

Tuřín je na okraji zájmu, v kuchyni má přitom široké využití a je i zdraví prospěšný
26. 10. 2025
2 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 19. 10. 2025
19. 10. 2025
26 min

Ukrajování a napichování sýra ze společného prkénka má své pravidlo. Znáte ho?
19. 10. 2025
1 min

Skořicové pletence s pistáciemi podle Vojty Vrtišky
19. 10. 2025
8 min

Češi milují mák a ten bílý je pokladem s oříškovou příchutí
19. 10. 2025
3 min

Brusinková šifónová roláda od cukráře Vojty Vrtišky
18. 10. 2025
9 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 12. 10. 2025
12. 10. 2025
26 min

Jak jíst rohlík nebo chléb ke gulášové polévce? Nebuďte jako dědeček z minulého století
12. 10. 2025
1 min

Křehký koláč s mákem a švestkami od Vojty Vrtišky
12. 10. 2025
8 min

Před 100 lety byl na Václavském náměstí v Praze otevřený Grandhotel Šroubek
12. 10. 2025
26 min

Posvícenský merhovaný koláč od Vojty Vrtišky s tvarohovým krémem z bílé čokolády
11. 10. 2025
9 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 5. 10. 2025
5. 10. 2025
25 min

Posvícenské hruškové koláče s krémem z lískových oříšků podle Vojty Vrtišky
5. 10. 2025
9 min

Jak si na rautový talířek přemístit kyselou okurku? Bez vidličky se neobejdete, na ruce zapomeňte
5. 10. 2025
1 min

Posvícenská lesní bábovka s pastinákem podle Vojty Vrtišky
5. 10. 2025
9 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 28. 9. 2025
28. 9. 2025
27 min

Jak jíst hranolky? Kdy je konzumovat příborem a kdy můžete použít prsty? Radí Ladislav Špaček
28. 9. 2025
1 min

Cukrovarnictví u nás ovlivnil slavný vojevůdce Bonaparte
28. 9. 2025
3 min

Jablečné tartaletky od Dominiky Moldaschlové jsou křehké a mají chuť jak domácí štrúdl
27. 9. 2025
8 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 21. 9. 2025
21. 9. 2025
25 min

Dezertní příbor je speciální příbor, kterým jíme jenom zákusek. Víte, jak ho držet?
21. 9. 2025
1 min

Řízko, knedlo, zelo. Pavlišovský nebo Úpický řízek je krajovou specialitou, která zasytí i chutná
21. 9. 2025
26 min

Řezy s povidly a ořechy od Magdy podle Jaroslavy Rešové jsou nezapomenutelnou tečkou po obědě
20. 9. 2025
7 min