
Podcast Pochoutkový rok
Řadit dle:

Posvícenský merhovaný koláč od Vojty Vrtišky s tvarohovým krémem z bílé čokolády
Dnes
9 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 5. 10. 2025
5. 10. 2025
25 min

Posvícenské hruškové koláče s krémem z lískových oříšků podle Vojty Vrtišky
5. 10. 2025
9 min

Jak si na rautový talířek přemístit kyselou okurku? Bez vidličky se neobejdete, na ruce zapomeňte
5. 10. 2025
1 min

Posvícenská lesní bábovka s pastinákem podle Vojty Vrtišky
5. 10. 2025
9 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 28. 9. 2025
28. 9. 2025
27 min

Jak jíst hranolky? Kdy je konzumovat příborem a kdy můžete použít prsty? Radí Ladislav Špaček
28. 9. 2025
1 min

Cukrovarnictví u nás ovlivnil slavný vojevůdce Bonaparte
28. 9. 2025
3 min

Jablečné tartaletky od Dominiky Moldaschlové jsou křehké a mají chuť jak domácí štrúdl
27. 9. 2025
8 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 21. 9. 2025
21. 9. 2025
25 min

Dezertní příbor je speciální příbor, kterým jíme jenom zákusek. Víte, jak ho držet?
21. 9. 2025
1 min

Řízko, knedlo, zelo. Pavlišovský nebo Úpický řízek je krajovou specialitou, která zasytí i chutná
21. 9. 2025
26 min

Řezy s povidly a ořechy od Magdy podle Jaroslavy Rešové jsou nezapomenutelnou tečkou po obědě
20. 9. 2025
7 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 14. 9. 2025
14. 9. 2025
27 min

4 tabu, která nejsou vhodná probírat u stolu, osvětluje Ladislav Špaček
14. 9. 2025
2 min

Slavné paštice Májka už je skoro 60 let a vzorem se pro ni staly oblíbené maďarské pochoutky
14. 9. 2025
3 min

Nekynuté rychlé koláčky od Evy Rubešové jsou skvělou alternativou těch svatebních
13. 9. 2025
7 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 7. 9. 2025
7. 9. 2025
26 min

Pistáciové oříšky jsou zrádné. Když některý nejde rozlousknout, vzdáme se ho, radí Ladislav Špaček
7. 9. 2025
2 min

Ze záhonu rovnou do kuchyně. Odolný kořen pastináku ani mráz nezničí
7. 9. 2025
2 min

Maminčin jablečný štrúdl od Lukáše Pařízka lístkuje jedna báseň a stačí pár surovin
6. 9. 2025
7 min

Poslechněte si: Pochoutkový rok 31. 8. 2025
31. 8. 2025
27 min

Při stolování ruce patří na stůl. Můžou za to rytíři a francouzská etiketa, říká Ladislav Špaček
31. 8. 2025
2 min

U pokladen platíme už skoro 150 let, kdysi byly drahé jako auto
31. 8. 2025
3 min

Točence od Vlasty Kotrbové jsou nadýchané, vypečené do „pražské“ barvy a perfektně drží tvar
30. 8. 2025
8 min