
Podcast Špetka chuti ze Zátiší

Martin Mňuk - ten, co loví houby pro nejlepší pražské podniky
28. 8. 2025
45 min

Jakub Smolka z Nordbeans o kávovém zákulisí
14. 8. 2025
55 min

Marcela Vuong: Mezi dvěma světy, mezi dvěma kuchyněmi
31. 7. 2025
49 min

Miroslav Lekeš z Gault&Millau o tom, jak se hodnotí restaurace
17. 7. 2025
51 min

Kateřina Kočičková alias Tři kopečky o zmrzlině, trendech a čemkoliv, co (ne)patří do kornoutku
3. 7. 2025
46 min

Chili Ta Thuy o jídle, hejtech a světě food influencerství
19. 6. 2025
1 hod 4 min

Pavel Štěpánek o řízení Mlýnce, změnách v gastronomii a proč je důležité dívat se za roh
5. 6. 2025
1 hod 1 min

Lukáš Pohl o cukrařině jako řemesle, odpovědnosti tradice a moderním Myšákovi
22. 5. 2025
1 hod

Darina Křivánková o tom, jaké život přináší šance
8. 5. 2025
1 hod

Jana Jelič o kreativitě v kuchyni
24. 4. 2025
50 min

Czechfoodie o životě food influencerky
17. 4. 2025
50 min

Marek a Michal Borští ze Supernova Bakehouse nejen o croissantech
10. 4. 2025
1 hod 1 min

Maroš Jambor z kuchyní michelinských restaurací k novému příběhu restaurace Zlatá Praha
3. 4. 2025
45 min

Martin Štangl o důležitosti lokálnosti a kvality surovin
27. 3. 2025
52 min

Denisa Rybářová o zachraňování obědů a plýtvání
20. 3. 2025
46 min

Giang Ta o novém Taru i vietnamských bistrech
14. 3. 2025
40 min

BEEF - jak se tvoří gastro performance
6. 3. 2025
42 min

George Němec o světě za barem, mixologii i výjimečných koktejlech
27. 2. 2025
1 hod 14 min

Zdeněk Křížek - z kuchyně Mandarin Oriental k vytváření nových konceptů
20. 2. 2025
53 min

Iveta Fabešová o tom, že život není vždycky sladký
13. 2. 2025
51 min

Lukáš Hejlík (nejen) o gastromapě a jídle
6. 2. 2025
1 hod 14 min

Jakub Přibyl o tom, co skrývá someliérství a proč nesnáší prosecco
30. 1. 2025
1 hod 12 min

Zdeněk Hýbl a Ondřej Štoksa z Candy Cane Coffee o tom, proč by u nás káva měla stát dvojnásobek
23. 1. 2025
1 hod 5 min

Šéfkuchař Richard Bielik o své kulinářské cestě, michelinských zkušenostech a jeho vizi pro Alcron
16. 1. 2025
50 min

Taste of Prague o tom, co českému gastru ještě chybí
9. 1. 2025
47 min