Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Miroslav Lekeš z Gault&Millau o tom, jak se hodnotí restaurace

Miroslav Lekeš z Gault&Millau o tom, jak se hodnotí restaurace

Obrázek epizody Miroslav Lekeš z Gault&Millau o tom, jak se hodnotí restaurace

Poslechněte si podcast

17. 7. 2025

51 min

V novém díle podcastu Špetka chuti jsme si povídali s Miroslavem Lekešem , šéfinspektorem gastronomického průvodce Gault&Millau pro Česko, Slovensko a Maďarsko. Dozvíte se, jak funguje hodnocení restaurací, kolik podniků za rok navštíví, co ho v restauraci dokáže rozladit a jestli se umí na jídlo dívat bez profesionálního filtru. Řešili jsme i vztah Gault&Millau a Michelinu, silné a slabé stránky české gastronomie a to, co obnáší práce, která vypadá jako sen.


www.spetkachuti.cz

Popis podcastu

Špetka chuti ze Zátiší přináší inspirativní pohled do gastro světa z pohledu udržitelnosti, vyvážené stravy a sezónních novinek ze světa Zátiší Group. Připojte se k nám a ochutnejte špetku od každého tématu, kterou naši experti s láskou připravují.