
Jiří Štift o tom, jak postavit gastro kolos, který funguje

Špetka chuti ze Zátiší
Poslechněte si podcast
Včera
51 min
Šéfkuchař a spolumajitel podniků Sia, Brambora a Mexická Jiří Štift ví, že vaření je jen část celku. V novém dílu mluvíme o tom, jak řídit kuchyni pro stovky hostů denně, proč je důležité mít silné obědy, co dnes znamená autenticita a proč jsou často odolnější holky než kluci.
Bavíme se o vedení týmů i ekonomice provozu nebo třeba trendech v gastronomii.
🎧 Poslechněte si příběh kuchaře, který staví restaurace na pevných základech – chutě, systém, lidé.
www.spetkachuti.cz
Podniky, které jsme v podcastu zmínili (a možná jsme na některé zapomněli):
Golden Eye bar ve Fairmont Prague
Bruxx
U Matěje
Šnycl
Sia
Mexická
Brambory