
Podcast Český gastronomický podcast
Řadit dle:


Lukáš Skála, Cukrář Skála – Cukrařina je krásné, ale náročné řemeslo
20. 11. 2025
1 hod 12 min






Stanislav Bernard, Rodinný pivovar Bernard – Příběh pivovaru, který se nebál jít proti proudu
27. 5. 2025
55 min

René Musila, Pivovary CZ Group – Co čeká české pivovary pod křídly Kofoly
7. 5. 2025
1 hod 14 min

Dragoș Constantinescu, Plzeňský Prazdroj – Misí Prazdroje je chránit českou pivní kulturu
15. 4. 2025
1 hod 7 min

Karolína Pomahač & Elena Chvojková, Bistro Karel – Alespoň nějaká naděje, že za tím stojí chlap
1. 4. 2025
1 hod 17 min

Jitka Sauvage, Divoký Bistro – Pořád jsem srdcař, ale už se aspoň v klidu vyspím
18. 3. 2025
1 hod 7 min

Iveta Fabešová – Mým snem vždycky bylo mít nejlepší cukrárnu v této zemi
4. 3. 2025
1 hod 2 min

Michaela Lunáčková, Food Lover Brno – V gastru je potřeba pořád vymýšlet nové věci
18. 2. 2025
1 hod 1 min

Jakub Gondek, Ollies – Z rodinné cukrárny jsme vybudovali síť poboček a výrobních závodů
4. 2. 2025
54 min






Michal Voldřich, Českomoravský svaz pivovarů – Minipivovary na vzestupu
23. 10. 2024
1 hod 5 min



Pavlína Louženská, #HolkyzMarketingu – Co nás učí globální trendy o budoucnosti stravování
6. 8. 2024
44 min

Martin & Karel Kozlovi, Nordbeans – Pražírna, kde každé zrno vypráví příběh
16. 7. 2024
1 hod 3 min