Obrázek epizody S1 Ep35: Petr Hofman- investiční byty jako nástroj pro budování finanční nezávislosti

S1 Ep35: Petr Hofman- investiční byty jako nástroj pro budování finanční nezávislosti

26. 5. 2020

51 min

Obrázek epizody #4 - Alensa, Jan Jelínek - CMO

#4 - Alensa, Jan Jelínek - CMO

26. 5. 2020

46 min

Obrázek epizody Ministr školství Robert Plaga /ANO/ pro Rádio Z: Pokud mají školy personální a prostorovou kapacitu mohou od 8. 6. dostat do školy na konzultace i žáky druhého stupně. Nebude to každodenní učení.

Ministr školství Robert Plaga /ANO/ pro Rádio Z: Pokud mají školy personální a prostorovou kapacitu mohou od 8. 6. dostat do školy na konzultace i žáky druhého stupně. Nebude to každodenní učení.

26. 5. 2020

4 min

Obrázek epizody 10. Fandacast - Vzdělávání

10. Fandacast - Vzdělávání

26. 5. 2020

19 min

Obrázek epizody AEE Bonus: Webclass Invite Plus Three Cues It's Your Turn to Speak

AEE Bonus: Webclass Invite Plus Three Cues It's Your Turn to Speak

26. 5. 2020

7 min

Obrázek epizody 19: Tomáš Rusňák: Hypotéka pro OSVČ: Co u vás platí jinak?

19: Tomáš Rusňák: Hypotéka pro OSVČ: Co u vás platí jinak?

26. 5. 2020

16 min

Obrázek epizody S1 Ep18: Vím, jak převést bullshit ve firmě na něco pochopitelného a přínosného – Tomáš Poucha

S1 Ep18: Vím, jak převést bullshit ve firmě na něco pochopitelného a přínosného – Tomáš Poucha

26. 5. 2020

33 min

Obrázek epizody #21 Co pro mě znamená “užívat si proces”?!

#21 Co pro mě znamená “užívat si proces”?!

25. 5. 2020

5 min

Obrázek epizody #436: Books I've Loved — Maria Popova and Tyler Cowen

#436: Books I've Loved — Maria Popova and Tyler Cowen

25. 5. 2020

26 min

Obrázek epizody Osobní setkání nedovedeme nahradit

Osobní setkání nedovedeme nahradit

25. 5. 2020

58 min

Obrázek epizody 25.05.2020 - V sejfu České národní banky zbývá 7,8 tuny zlata

25.05.2020 - V sejfu České národní banky zbývá 7,8 tuny zlata

25. 5. 2020

5 min

Obrázek epizody Epidemiolog Rastislav Maďar pro Rádio Z: Musíme počkat, jak dopadnou následující dva týdny. V Darkově je zatím situace pod kontrolou.

Epidemiolog Rastislav Maďar pro Rádio Z: Musíme počkat, jak dopadnou následující dva týdny. V Darkově je zatím situace pod kontrolou.

25. 5. 2020

4 min

Obrázek epizody Blanka Miličková | Budování neziskové organizace

Blanka Miličková | Budování neziskové organizace

25. 5. 2020

28 min

Obrázek epizody Šéfkuchař Roman Paulus pro Rádio Z: Kdo si dneska dojde do restaurací, bude překvapen, že ty ceny jsou nižší než byly

Šéfkuchař Roman Paulus pro Rádio Z: Kdo si dneska dojde do restaurací, bude překvapen, že ty ceny jsou nižší než byly

25. 5. 2020

5 min

Obrázek epizody Cesta s EY #17 – Petr Mára: Krize není čas na dovolenou

Cesta s EY #17 – Petr Mára: Krize není čas na dovolenou

25. 5. 2020

44 min

Obrázek epizody Architekt Adam Gebrian pro Rádio Z: Ten počet lidí, kteří se pohybují po Praze autem je relativně malý. Nemám rád ve městech dálnice ani pěší zóny.

Architekt Adam Gebrian pro Rádio Z: Ten počet lidí, kteří se pohybují po Praze autem je relativně malý. Nemám rád ve městech dálnice ani pěší zóny.

25. 5. 2020

5 min

Obrázek epizody JAK ZVLÁDAT PRACOVNÍ STRES & VYHNOUT SE VYHOŘENÍ | MUDr. Tereza Hodycová

JAK ZVLÁDAT PRACOVNÍ STRES & VYHNOUT SE VYHOŘENÍ | MUDr. Tereza Hodycová

25. 5. 2020

34 min

Obrázek epizody Člen Asociace ředitelů základních škol Pravoslav Němeček pro Rádio Z: Vrátilo se přes 60 % žáků.  Jen jsme nenaplnili požadavek ministerstva, aby se žáci shromažďovali ráno před školou a pouštěli jsme je dovnitř kontinuálně

Člen Asociace ředitelů základních škol Pravoslav Němeček pro Rádio Z: Vrátilo se přes 60 % žáků. Jen jsme nenaplnili požadavek ministerstva, aby se žáci shromažďovali ráno před školou a pouštěli jsme je dovnitř kontinuálně

25. 5. 2020

4 min

Obrázek epizody BK LIVE: Prodává Satoshi Nakamoto svoje Bitcoiny?

BK LIVE: Prodává Satoshi Nakamoto svoje Bitcoiny?

25. 5. 2020

2 hod 41 min

Obrázek epizody ŽENÁM | Jak jsme se měly v posledních týdnech?

ŽENÁM | Jak jsme se měly v posledních týdnech?

25. 5. 2020

28 min

Obrázek epizody 10 ways to have a better conversation | Celeste Headlee

10 ways to have a better conversation | Celeste Headlee

25. 5. 2020

12 min

Obrázek epizody Martin Šíl - cestovatel: Divokých zvířat se nebojím, mám z nich respekt

Martin Šíl - cestovatel: Divokých zvířat se nebojím, mám z nich respekt

25. 5. 2020

28 min

Obrázek epizody E10 - Jan Pánek - vinozarchivu.cz

E10 - Jan Pánek - vinozarchivu.cz

25. 5. 2020

29 min

Obrázek epizody Týden podle Vávry - Dneska je mi tak smutno, na prsou mě tlačí. Jsem v deprézi.

Týden podle Vávry - Dneska je mi tak smutno, na prsou mě tlačí. Jsem v deprézi.

25. 5. 2020

8 min

Obrázek epizody Nothing Beats A Great Product | Coffee & Commerce Episode 2

Nothing Beats A Great Product | Coffee & Commerce Episode 2

25. 5. 2020

40 min