Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Horší časy přichází a s nimi čas rekvalifikací. Úspěch v programování je otázkou charakteru, říká Wachtlová

Horší časy přichází a s nimi čas rekvalifikací. Úspěch v programování je otázkou charakteru, říká Wachtlová

8. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Horší časy přichází a s nimi čas rekvalifikací. Úspěch v programování je otázka charakteru

Horší časy přichází a s nimi čas rekvalifikací. Úspěch v programování je otázka charakteru

8. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody 01: Průmysl září – bohužel jen zatím

01: Průmysl září – bohužel jen zatím

8. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Step Up for People, Don't Step on People | Morning Rant

Step Up for People, Don't Step on People | Morning Rant

8. 11. 2022

1 min

Obrázek epizody František Sivera: Máme už 21 potencionálních kandidátů na prezidenta

František Sivera: Máme už 21 potencionálních kandidátů na prezidenta

8. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody 10: Michaela Hoďánková, Flower Company: Lidi do týmu vybírám tak, abychom jim mohli důvěřovat

10: Michaela Hoďánková, Flower Company: Lidi do týmu vybírám tak, abychom jim mohli důvěřovat

8. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody Může na sociálních sítích uspět každý? (4 znaky úspěšných podnikatelů)

Může na sociálních sítích uspět každý? (4 znaky úspěšných podnikatelů)

8. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Kindness with James Rhee

Kindness with James Rhee

8. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Snapchat: Aplikace, která rozšiřuje realitu

Snapchat: Aplikace, která rozšiřuje realitu

8. 11. 2022

31 min

Obrázek epizody Ranní komentář: Akciové trhy navyšují zisky z konce minulého týdne, eurodolar zpět na paritě

Ranní komentář: Akciové trhy navyšují zisky z konce minulého týdne, eurodolar zpět na paritě

8. 11. 2022

54 min

Obrázek epizody Progress Your Mind #33 IVAN BELLA - „Být prvním je úžasné, ale být jediným je velmi složité.“

Progress Your Mind #33 IVAN BELLA - „Být prvním je úžasné, ale být jediným je velmi složité.“

8. 11. 2022

44 min

Obrázek epizody Jak se píše... pro chovatele

Jak se píše... pro chovatele

8. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody ZRNO: Restriktivní opatření v reakci na vojenskou invazi na Ukrajině

ZRNO: Restriktivní opatření v reakci na vojenskou invazi na Ukrajině

8. 11. 2022

2 min

Obrázek epizody AEE 1883: Use This Word to Sound Way Too Fluent in English

AEE 1883: Use This Word to Sound Way Too Fluent in English

8. 11. 2022

16 min

Obrázek epizody Speciál – Jak ušetřit na topení?

Speciál – Jak ušetřit na topení?

8. 11. 2022

20 min

Obrázek epizody Jan Krišpín: Fotovoltaika je věc, kterou člověk těžko umí ovládat. Neporučíte větru ani dešti

Jan Krišpín: Fotovoltaika je věc, kterou člověk těžko umí ovládat. Neporučíte větru ani dešti

8. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody 45: Podcast #45 Lenka Zdražilová a Rudolf Hájek - Transakční poradenství a oceňování

45: Podcast #45 Lenka Zdražilová a Rudolf Hájek - Transakční poradenství a oceňování

8. 11. 2022

50 min

Obrázek epizody Andrej Kiska: V další tak obří investiční úspěch jako UiPath jsem už nevěřil. Stavím vlastní startup

Andrej Kiska: V další tak obří investiční úspěch jako UiPath jsem už nevěřil. Stavím vlastní startup

8. 11. 2022

1 hod 25 min

Obrázek epizody Tomáš Braverman: Google je celosvětová hrozba, jeho monopol už řeší i v USA

Tomáš Braverman: Google je celosvětová hrozba, jeho monopol už řeší i v USA

8. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody 43. Pilíře Instagramu s Míšou Flamíkovou

43. Pilíře Instagramu s Míšou Flamíkovou

8. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody #3 3 druhy storytellingu, které opravdu prodávájí

#3 3 druhy storytellingu, které opravdu prodávájí

8. 11. 2022

9 min

Obrázek epizody S1 Ep96: Vím, jak na moderní vzdělávání a výuku digitálních kompetencí - Markéta Fibigerová

S1 Ep96: Vím, jak na moderní vzdělávání a výuku digitálních kompetencí - Markéta Fibigerová

8. 11. 2022

31 min

Obrázek epizody 65: Václav Nedvídek | Jak správně řídit firemní finance

65: Václav Nedvídek | Jak správně řídit firemní finance

8. 11. 2022

42 min

Obrázek epizody Martin J. Stojka: Do podnikání nemůžete jít tehdy, když tomu nevěříte

Martin J. Stojka: Do podnikání nemůžete jít tehdy, když tomu nevěříte

8. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Tomáš Oláh | Mám rád kritiku, posouvá mě

Tomáš Oláh | Mám rád kritiku, posouvá mě

8. 11. 2022

38 min