Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

20. 9. 2025, svátek má Oleg, zítra Matouš

+ 02:56
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Zdražování zasahuje i do fenoménu grilování. Jaké maso nebo uzeniny zvolit?

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Pochoutkový rok: Zdražování zasahuje i do fenoménu grilování. Jaké maso nebo uzeniny zvolit?

14. 8. 2022

2 min

+ 57:33
Obrázek epizody 18. díl - Zuzka Špačková: Sportovci jsou k poruchám příjmu potravy náchylní, prevencí by byla dostupná psychoterapie pro týmy.

Podcast O výživě

18. díl - Zuzka Špačková: Sportovci jsou k poruchám příjmu potravy náchylní, prevencí by byla dostupná psychoterapie pro týmy.

10. 8. 2022

54 min

+ 2:14:50
Obrázek epizody Jaroslav Slámečka - Kávové plantáže v Kostarice a Nikaragui

Candycane coffee

Jaroslav Slámečka - Kávové plantáže v Kostarice a Nikaragui

10. 8. 2022

1 hod 17 min

+ 2:43:08
Obrázek epizody Vaření z mrkve a také cukety

Kuchařské čarování

Vaření z mrkve a také cukety

9. 8. 2022

28 min

+ 2:50:13
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ultrajednoduchý švédský koláč Adély Štefankové je jako pečené máslové sušenky s tvarohem

Pochoutkový rok: Ultrajednoduchý švédský koláč Adély Štefankové je jako pečené máslové sušenky s tvarohem

7. 8. 2022

7 min

+ 3:17:13
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 7. 8. 2022

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 7. 8. 2022

7. 8. 2022

27 min

+ 3:20:09
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Nápojové plechovky před sebou mají velkou budoucnost

Pochoutkový rok: Nápojové plechovky před sebou mají velkou budoucnost

7. 8. 2022

2 min

+ 3:38:57
Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Z jednoho hektaru dokážeme vypěstovat to, co z deseti na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat

Ve vlastní šťávě: Z jednoho hektaru dokážeme vypěstovat to, co z deseti na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat

5. 8. 2022

18 min

+ 4:34:18
Obrázek epizody Pastevní chov: naděje pro krávy, Zemi i jedlíky masa s Karlem Kalným z farmy Mitrovsky

Potraviny

Pastevní chov: naděje pro krávy, Zemi i jedlíky masa s Karlem Kalným z farmy Mitrovsky

5. 8. 2022

55 min

+ 5:11:17
Obrázek epizody Lidé doubleshotu: Saša Manakova

doubleshot podcast

Lidé doubleshotu: Saša Manakova

4. 8. 2022

36 min

+ 5:36:15
Obrázek epizody Kuchařské čarování s česnekem a k tomu jeden sladký recept

Kuchařské čarování

Kuchařské čarování s česnekem a k tomu jeden sladký recept

2. 8. 2022

24 min

+ 5:43:47
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Borůvková bublanina z palačinkového těsta od Lenky Hejzlarové je hitem letošního léta

Pochoutkový rok: Borůvková bublanina z palačinkového těsta od Lenky Hejzlarové je hitem letošního léta

31. 7. 2022

7 min

+ 5:45:06
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Zmrzlinu můžete dokonce smažit, jednoduchý trik prozradil cukrář Josef Maršálek

Pochoutkový rok: Zmrzlinu můžete dokonce smažit, jednoduchý trik prozradil cukrář Josef Maršálek

31. 7. 2022

1 min

+ 5:48:01
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Rané brambory se musí rychle spotřebovat. Jejich tenká slupka neumožňuje skladování

Pochoutkový rok: Rané brambory se musí rychle spotřebovat. Jejich tenká slupka neumožňuje skladování

31. 7. 2022

2 min

+ 6:17:34
Obrázek epizody Jan Knedla: Cítil jsem, že začínám stagnovat, tak jsem jel pracovat do restaurace Amber v Hongkongu

VisitChef Podcast

Jan Knedla: Cítil jsem, že začínám stagnovat, tak jsem jel pracovat do restaurace Amber v Hongkongu

30. 7. 2022

29 min

+ 6:51:58
Obrázek epizody Tomáš Krčmář: Poznal jsem, že pivo může být povznesené na vyšší úroveň

VisitChef Podcast

Tomáš Krčmář: Poznal jsem, že pivo může být povznesené na vyšší úroveň

30. 7. 2022

34 min

+ 7:12:14
Obrázek epizody Mahulena Bočanová: Díky období covidu můj život hodně zvolnil a chci, aby to tak zůstalo

Tip pro Vás

Mahulena Bočanová: Díky období covidu můj život hodně zvolnil a chci, aby to tak zůstalo

30. 7. 2022

20 min

+ 7:49:16
Obrázek epizody 17. díl - Rozhovor s Nicolette, která šla pěšky z Havířova do Istanbulu.

Podcast O výživě

17. díl - Rozhovor s Nicolette, která šla pěšky z Havířova do Istanbulu.

28. 7. 2022

37 min

+ 8:13:39
Obrázek epizody Inspirace z arabské kuchyně

Kuchařské čarování

Inspirace z arabské kuchyně

26. 7. 2022

24 min

+ 8:32:43
Obrázek epizody How Coffee and Bakery goes together with Sander Allmere - Founder of RØST

Coffee Heroes

How Coffee and Bakery goes together with Sander Allmere - Founder of RØST

25. 7. 2022

19 min

+ 9:12:51
Obrázek epizody 2. AVALON FITNESS CAST – Michael Strýc – IPSC vol. 2

Avalon Fitness Cast

2. AVALON FITNESS CAST – Michael Strýc – IPSC vol. 2

25. 7. 2022

40 min

+ 9:21:00
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Vláčné a ořechy plněné Miletínské modlitbičky od Lenky Hagerové jsou sladkou svačinkou

Pochoutkový rok: Vláčné a ořechy plněné Miletínské modlitbičky od Lenky Hagerové jsou sladkou svačinkou

24. 7. 2022

8 min

+ 9:21:47
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Nejlepší jablečný a hruškový kompot podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka

Pochoutkový rok: Nejlepší jablečný a hruškový kompot podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka

24. 7. 2022

47 sec

+ 9:24:43
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ledové kostky čiré jako sklo? Můžete je mít, vyzkoušejte rady profíků

Pochoutkový rok: Ledové kostky čiré jako sklo? Můžete je mít, vyzkoušejte rady profíků

24. 7. 2022

2 min

+ 10:15:18
Obrázek epizody Josef Pindur: Obhájit pro restauraci hvězdu MICHELIN Guide a odejít

VisitChef Podcast

Josef Pindur: Obhájit pro restauraci hvězdu MICHELIN Guide a odejít

21. 7. 2022

50 min