Dnes
13. 11. 2024, svátek má Tibor, zítra Sáva
Po čuni
Mikroplasty už jsou i v plodové vodě a placentě. Světový objev ostravských vědců
Dnes
34 min
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Kachna na švestkách
Včera
2 min
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Kuchařské čarování: Svatomartinská pečínka, zelí na několik způsobů a lokše
Včera
30 min
Kuchařské čarování
Svatomartinská pečínka, zelí na několik způsobů a lokše
Včera
30 min
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Roháč na svatého Martina
11. 11. 2024
3 min
Pochoutkový rok
Poslechněte si: Pochoutkový rok 10. 11. 2024
10. 11. 2024
26 min
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 10. 11. 2024
10. 11. 2024
25 min
Pochoutkový rok
Kdy konzumovat jablko pomocí ruky a kdy vidličkou? Radí Ladislav Špaček
10. 11. 2024
1 min
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Pochoutkový rok: Kdy konzumovat jablko pomocí ruky a kdy vidličkou? Radí Ladislav Špaček
10. 11. 2024
1 min
Pochoutkový rok
Hospodský tatarák podle Romana Pauluse
10. 11. 2024
8 min
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Pochoutkový rok: Hospodský tatarák podle Romana Pauluse
10. 11. 2024
8 min
Pochoutkový rok
Svatomartinská husa zažívá renesanci. Poradíme, jak ji péct
10. 11. 2024
4 min
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Pochoutkový rok: Svatomartinská husa zažívá renesanci. Poradíme, jak ji péct
10. 11. 2024
4 min
Whisky Essence
Glosy s Netharem 014
8. 11. 2024
57 min
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččina jeřabinka
8. 11. 2024
2 min
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Jezte, ať vám to sluší: Vitamin D. Jaká je jeho funkce a ze kterých potravin ho získáváme?
8. 11. 2024
11 min
Jezte s rozumem SPECIÁL
DÝNĚ - Podzimní královna zahrady i talíře
7. 11. 2024
30 min
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Vepřové maso v mléčné vomajdě
7. 11. 2024
3 min
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Vaříme s Habadějem: Pikantní kuřecí kousky v krémové omáčce. Šťavnaté maso krásně vynikne v kombinaci se špagetami
6. 11. 2024
24 min
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Fazolky se zelištěm
6. 11. 2024
2 min
Červený nebo bílý?
021: Stanislav Rudolfský o spolupráci s knížetem, Kutné Hoře a celých vinařských Čechách
5. 11. 2024
43 min
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bandory s červenou řípou
5. 11. 2024
2 min
Kuchařské čarování
V hlavní roli ryby
5. 11. 2024
28 min
Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Kuchařské čarování: V hlavní roli ryby
5. 11. 2024
28 min
Tap Takeover
Tap Takeover s pivovarem HoppyDog: Trh v poslední době chce hlavně novinky, letos jsem ve vyčkávacím módu.
4. 11. 2024
1 hod