Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Najděte si:

Český rozhlas

Gastro

Podcast Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.

179 epizod

24 odběratelů

Na vidličce Romana Pauluse: Játrové knedlíčky: Jak docílit toho, aby nebyly moc tuhé?

Včera

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Špalda: Vyniká svým složením a zajímavou ořechovou chutí

29. 7. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Knedlíčky gyoza: Plní se hovězím, vepřovým nebo krevetami

28. 7. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Mořský vlk: Výtečná ryba, která se snadno připravuje na grilu

27. 7. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Slunečnicová semínka: Zvýrazní saláty

26. 7. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Moruše: Jak se zpracovávají plody

22. 7. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Koriandr: sluší asijským pokrmům a patří i do pečiva

21. 7. 2021

2 min

Ve vlastní šťávě: Chtěli jsme Česku ukázat, co dokáže vietnamská komunita nabídnout, říká šéfkuchař Khanh Ta

20. 7. 2021

20 min

Na vidličce Romana Pauluse: Jak připravit dobrý hamburger, aby chutnal? Stačí dobré maso, sůl, pepř a hlídat propečení

20. 7. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Višně: Hodí se do koláčů, na marmelády, ale i k masům

19. 7. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Amuse Bouche: Co to je? Speciální jednohubka na zkoušku

15. 7. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Maliny: Nejlepší jsou čerstvé

14. 7. 2021

2 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kapary: Hodí se do salátů i těstovin a zkusit je můžete i k játrům

13. 7. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Borůvky: Je libo plněné knedlíky nebo jen pohár?

12. 7. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Bezový sirup: Je zdravý a osvěží

8. 7. 2021

2 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kosmatice: Sezónní lahůdka z květů černého bezu

7. 7. 2021

2 min

Na vidličce Romana Pauluse: Meruňkový džem: Rodinný recept šéfkuchaře

1. 7. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Ovocné knedlíky: Jahodové, nebo meruňkové?

30. 6. 2021

2 min

Na vidličce Romana Pauluse: Domácí hamburgerové housky: Dá to sice trochu práce, ale výsledek stojí za to

29. 6. 2021

2 min

Na vidličce Romana Pauluse: Grilovací sezóna pokračuje: Jak na zeleninu

28. 6. 2021

4 min

Ve vlastní šťávě: Jedlé kytky jsou buď krásné, chutné, nebo trvanlivé, ale nikdy všechno dohromady, říká odbornice

25. 6. 2021

20 min

Na vidličce Romana Pauluse: Jehněčí: V Česku si k němu zatím stále hledáme cestu

24. 6. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Burger bez masa: Potěšení pro vegany a vegetariány

23. 6. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Domácí burger: Zazáříte s ním na grilovací párty

22. 6. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Koření RUB: Jedná se o speciální směs z Ameriky

21. 6. 2021

3 min