
Podcast Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
1107 epizod
103 odběratelů
Řadit dle:

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Pálené víno podle babiček z podhůří Jizerských hor
Dnes
45 sec

Kuchařské čarování: Salátové variace
Dnes
35 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Zadělávané telecí s chmelíčkem a smrži podle receptu Hany Hansgirgové z roku 1864
Včera
2 min

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 11. 5. 2025
11. 5. 2025
33 min

Pochoutkový rok: Kam s bonbónem ve společnosti? Spolkněte ho, zní překvapivá rada Ladislava Špačka
11. 5. 2025
2 min

Pochoutkový rok: Korbáčiky, parenice a další pařené sýry k nám přišly z Balkánu
11. 5. 2025
3 min

Pochoutkový rok: Meruňková buchta od Andrey Šulcové je šťavnatá a snadná na přípravu
10. 5. 2025
7 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bažant na víně podle prvorepublikového receptu
9. 5. 2025
2 min

Jezte, ať vám to sluší: Vysoký cholesterol. Mají na jeho hladinu vliv vajíčka či alkohol?
9. 5. 2025
12 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Zapečený králík s bramborami
8. 5. 2025
2 min

Vaříme s Habadějem: Kotlety s bakoňskou omáčkou. Ta se připravuje z hub a smetany a nesmí v ní chybět sladká paprika
7. 5. 2025
22 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Fazolový guláš s červenou řepou
7. 5. 2025
2 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bramborové vdolky podle válečné příručky Vaříme z přídělu
6. 5. 2025
2 min

Kuchařské čarování: Těstoviny a mnoho nápadů, jak s nimi čarovat v kuchyni
6. 5. 2025
31 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Noky se zemčaty podle Válečné kuchařky Marie Součkové z roku 1940
5. 5. 2025
2 min

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 4. 5. 2025
4. 5. 2025
32 min

Pochoutkový rok: Jak naznačit obsluze, že už nechcete dolít sklenku? Když zavelí král, nepokoušejte se o žádná gesta
4. 5. 2025
2 min

Pochoutkový rok: Odhalili jsme důvod, proč naši předci věšeli špek do komína
4. 5. 2025
3 min

Pochoutkový rok: Ideální a rychlý recept na letní dny? Jablkové tiramisu od Kamily Jelínkové
3. 5. 2025
6 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Vepřové na zázvoru a dobromysli podle receptáře farní hospodyně
2. 5. 2025
2 min

Jezte, ať vám to sluší: Náhražky masa. Jaké způsoby úpravy tofu jsou chutné a vhodné pro začátečníky?
2. 5. 2025
12 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Uzenky podle Šotkovy mezinárodní kuchařky
1. 5. 2025
2 min

Vaříme s Habadějem: Zapečené špenátové noky. Ocení je Pepek Námořník i všichni milovníci zdravé a originální kuchyně
30. 4. 2025
19 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Česnekové bochánky s bejlím
30. 4. 2025
2 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččin likér z bejlí
29. 4. 2025
2 min