
Podcast Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Řadit dle:

Pochoutkový rok: Posvícenský merhovaný koláč od Vojty Vrtišky s tvarohovým krémem z bílé čokolády
Dnes
9 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Zelenina z hrnce s pupalkou
Včera
2 min

Jezte, ať vám to sluší: Superpotraviny. Které to jsou? Co může způsobit třeba nadbytek chia semínek?
Včera
10 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Placka se sevlákem
9. 10. 2025
2 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Závinec indiánský s mandlemi
8. 10. 2025
2 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččina ořechová bábovka
7. 10. 2025
2 min

Kuchařské čarování: Brambory na mnoho způsobů a bramborové speciality
7. 10. 2025
36 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Koláč ořechový podle receptu z knihy Domácí cukrářství z roku 1910
6. 10. 2025
2 min

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 5. 10. 2025
5. 10. 2025
25 min

Pochoutkový rok: Posvícenské hruškové koláče s krémem z lískových oříšků podle Vojty Vrtišky
5. 10. 2025
9 min

Pochoutkový rok: Jak si na rautový talířek přemístit kyselou okurku? Bez vidličky se neobejdete, na ruce zapomeňte
5. 10. 2025
1 min

Pochoutkový rok: Posvícenská lesní bábovka s pastinákem podle Vojty Vrtišky
5. 10. 2025
9 min

Jezte, ať vám to sluší: Jídelníček a stres. Proč při něm často saháme po kofeinu? Proč stres rádi zajídáme sladkým?
3. 10. 2025
11 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Marcipánky (nejen) pro poutníky
3. 10. 2025
2 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bramborovo-fazolová omáčka
2. 10. 2025
2 min

Vaříme s Habadějem: Kuřecí prsa na cibulce s balzamikovo - smetanovou omáčkou. Kdo by si nepochutnal na jemném mase?
1. 10. 2025
20 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Kuřata na zelenině podle receptu Marie Tilschové z roku 1927
1. 10. 2025
2 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Smažená sekanina z telecího a vepřového masa podle Pražské kuchařky Karolíny Vávrové
30. 9. 2025
2 min

Kuchařské čarování: Kuchařské čarování s dýněmi – polévka, ragú i dezerty
30. 9. 2025
35 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Zapečená řípa
29. 9. 2025
2 min

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 28. 9. 2025
28. 9. 2025
27 min

Pochoutkový rok: Jak jíst hranolky? Kdy je konzumovat příborem a kdy můžete použít prsty? Radí Ladislav Špaček
28. 9. 2025
1 min

Pochoutkový rok: Cukrovarnictví u nás ovlivnil slavný vojevůdce Bonaparte
28. 9. 2025
3 min

Pochoutkový rok: Jablečné tartaletky od Dominiky Moldaschlové jsou křehké a mají chuť jak domácí štrúdl
27. 9. 2025
8 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Hovězí na jalovci
26. 9. 2025
3 min