
Podcast Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Řadit dle:


Jezte, ať vám to sluší: Glykemický index. Co může pomoct udržet stabilnější hladinu cukru v krvi?
Dnes
13 min


Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Černá ryba podle Anuše Kejřové
17. 12. 2025
3 min



Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Punč z křížal a sušeného ovoce
15. 12. 2025
2 min


Pochoutkový rok: Celonárodní vánoční chyba – cukroví si z mísy bereme rukama. Jak na to, radí Ladislav Špaček
14. 12. 2025
1 min



Jezte, ať vám to sluší: Mikrobiom. Co je střevní mikrobiom a proč je pro zdraví důležitý?
12. 12. 2025
14 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bramborový zapékanec podle receptu z Pojizeří
11. 12. 2025
2 min

Vaříme s Habadějem: Zapečené těstoviny s tuňákem. Zkuste místo českých šunkafleků nefalšovanou Itálii na jídelním stole
10. 12. 2025
25 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Kolaschfleisch podle Anny Marie Neudeckrové
10. 12. 2025
2 min


Kuchařské čarování: Moderní i starodávné recepty na vánoční cukroví a fígl na bramborový salát
9. 12. 2025
30 min



Pochoutkový rok: Koření hřebíček působí protizánětlivě, hlavně v trávicím ústrojí
7. 12. 2025
2 min

Pochoutkový rok: Vykostit rybu na talíři je malý obřad. Jak na to, radí Ladislav Špaček
7. 12. 2025
2 min


Jezte, ať vám to sluší: Výživa a genetika. Existuje genetická predispozice třeba k obezitě?
5. 12. 2025
10 min


Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Koleno na zelí podle receptu z Pojizeří
4. 12. 2025
2 min