Podcast Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
771 epizod
104 odběratelů
Řadit dle:
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bandorové placky s povidlama podle receptu z Pojizeří
Včera
2 min
Jezte, ať vám to sluší: Fastfood. Jak je na tom z výživového hlediska třeba hamburger?
Včera
8 min
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Jablkový páj podle Marie Rosické
3. 10. 2024
2 min
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Větráčky se sněhem podle receptu z Národních listů z roku 1930
2. 10. 2024
2 min
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Naložená červená řípa z Vysocka
1. 10. 2024
2 min
Kuchařské čarování: Dobroty z dýní
1. 10. 2024
33 min
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Šňaps z jabčat na Dokopnou
30. 9. 2024
2 min
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 29. 9. 2024
29. 9. 2024
28 min
Pochoutkový rok: Sklenice s vínem i vodou držíme vždy co nejníž. Důvody jsou hned dva, říká Ladislav Špaček
29. 9. 2024
1 min
Pochoutkový rok: Slavný mazací buřt maceška byl nejlepší uzenou lahůdkou světa!
29. 9. 2024
3 min
Pochoutkový rok: Dušená kapusta tety Emilky s výpečky od Jany Havlíčkové nabízí jemné propojení českých chutí
29. 9. 2024
7 min
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Posvícenská kachna pečená na česneku
27. 9. 2024
2 min
Jezte, ať vám to sluší: Polévky. Jak jsou na tom s obsahem soli? Kupovat, či nekupovat ty instantní?
27. 9. 2024
10 min
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččiny lektvar na ledviny
26. 9. 2024
2 min
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Vlašský salát podle kuchařky Marie Svobodové z roku 1898
25. 9. 2024
3 min
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Kompot z melounu podle Magdaleny Dobromily Rettigové
24. 9. 2024
2 min
Kuchařské čarování: Speciální podzimní menu Petra Stupky
24. 9. 2024
34 min
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Rosolka ze šípků podle receptu z Pojizeří
23. 9. 2024
2 min
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 22. 9. 2024
22. 9. 2024
27 min
Pochoutkový rok: Stařenčiny fazole od Martina Prokopa jsou jako řeznická pohádka. Speciální ingrediencí je ocet
22. 9. 2024
7 min
Pochoutkový rok: Pečivo bychom podle etikety měli ulamovat. Topinky nás ale staví před záludný problém
22. 9. 2024
1 min
Pochoutkový rok: Steak je tak dobrý, jak dobré je maso!
22. 9. 2024
2 min
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Víno z hrušek podle sedláků z Kostelních Louček
20. 9. 2024
2 min
Jezte, ať vám to sluší: Saláty a zálivky. Na co si dát pozor u těch kupovaných? Jsou všechny zálivky vhodné?
20. 9. 2024
9 min
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Sulc podle prababičky paní Jakouběové
19. 9. 2024
2 min