
Podcast Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Řadit dle:



Jezte, ať vám to sluší: Mikrobiom. Co je střevní mikrobiom a proč je pro zdraví důležitý?
Včera
14 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bramborový zapékanec podle receptu z Pojizeří
11. 12. 2025
2 min

Vaříme s Habadějem: Zapečené těstoviny s tuňákem. Zkuste místo českých šunkafleků nefalšovanou Itálii na jídelním stole
10. 12. 2025
25 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Kolaschfleisch podle Anny Marie Neudeckrové
10. 12. 2025
2 min


Kuchařské čarování: Moderní i starodávné recepty na vánoční cukroví a fígl na bramborový salát
9. 12. 2025
30 min



Pochoutkový rok: Koření hřebíček působí protizánětlivě, hlavně v trávicím ústrojí
7. 12. 2025
2 min

Pochoutkový rok: Vykostit rybu na talíři je malý obřad. Jak na to, radí Ladislav Špaček
7. 12. 2025
2 min


Jezte, ať vám to sluší: Výživa a genetika. Existuje genetická predispozice třeba k obezitě?
5. 12. 2025
10 min


Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Koleno na zelí podle receptu z Pojizeří
4. 12. 2025
2 min

Vaříme s Habadějem: Guláš z hlívy ústřičné. Jednoduché a zdravé jídlo, na kterém si jistě pochutnají nejen vegetariáni
3. 12. 2025
28 min


Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Hubinky čokoládové podle prvorepublikové kuchařky
2. 12. 2025
2 min

Kuchařské čarování: Adventní punč, vánoční čajové cukroví a k tomu inovace na roládu z kuřete
2. 12. 2025
28 min



Pochoutkový rok: Jak si do polévky přidat krutony nebo nudle podle bontonu? Radí Ladislav Špaček
30. 11. 2025
2 min

Pochoutkový rok: Historické vánoční cukroví mělo díky koření i zahřát. Překvapí ale i chutí a nápaditostí
30. 11. 2025
3 min
