Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Najděte si:

Český rozhlas

Gastro

Podcast Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.

113 epizod

18 odběratelů

Na vidličce Romana Pauluse: Mezinárodní soutěže šéfkuchařů

Dnes

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Játrové knedlíčky: Jak si je připravit

8. 4. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Francouzský šéfkuchař Paul Bocus, zakladatel nové kuchyně

7. 4. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Domácí špecle: Jejich příprava není složitá

6. 4. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Velikonoční mazanec: Co je důležité při jeho přípravě

5. 4. 2021

3 min

Ve vlastní šťávě: Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová

2. 4. 2021

19 min

Na vidličce Romana Pauluse: Květák: Má výborné chuťové vlastnosti

1. 4. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Roquefort: Z čeho se vyrábí a k čemu se hodí

31. 3. 2021

2 min

Na vidličce Romana Pauluse: Výlet do Vídně: Proč si dát tafelspitz

30. 3. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Thajské kari: Co je potřeba k jeho přípravě

29. 3. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Salcburské noky. Příprava není úplně snadná, ale zážitek za to stojí

25. 3. 2021

4 min

Na vidličce Romana Pauluse: Pohanka: Popelka české kuchyně by si zasloužila daleko větší pozornost

24. 3. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Piškotová roláda: Jak na vláčné těsto

23. 3. 2021

5 min

Na vidličce Romana Pauluse: Olivový olej: proč není vhodný na smažení?

22. 3. 2021

4 min

Ve vlastní šťávě: Pesach jako příležitost přejíst se macesů i osvobodit se od nabubřelosti

19. 3. 2021

20 min

Na vidličce Romana Pauluse: Hořčice: Sníte o vlastní domácí hořčici? Není to náročné

18. 3. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Avokádo: Přicházíme mu na chuť čím dál více

17. 3. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Skořice: Kde se vzala?

16. 3. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Miso: V zemi vycházejícího slunce se servíruje hlavně ráno

15. 3. 2021

2 min

Na vidličce Romana Pauluse: Tvarůžky: Mají výraznou vůni i chuť

11. 3. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Daši: Japonský vývar, který se tomu našemu opravdu nepodobá

10. 3. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kyselo: Kde se tato specialita vzala?

9. 3. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Žitný kvásek: Kdo za rok neupekl alespoň jeden chleba, jako by nebyl

8. 3. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Raklet: Recept na výborné švýcarské jídlo

4. 3. 2021

3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Tipy Romana Pauluse jak plánovat a zorganizovat kuchyni doma

3. 3. 2021

4 min