Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Podcast Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

988 epizod

102 odběratelů

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččiny lívance

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččiny lívance

Dnes

3 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Vápník. Jsou mléčné výrobky jeho nejlepším zdrojem?

Jezte, ať vám to sluší: Vápník. Jsou mléčné výrobky jeho nejlepším zdrojem?

Dnes

11 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččiny recepty: Kloktadlo z babského ucha

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččiny recepty: Kloktadlo z babského ucha

Včera

2 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Poctivá cibulačka na zahřátí! Jak se říká „polévka je grunt a to ostatní je špunt“. Navíc je zdravá

Vaříme s Habadějem: Poctivá cibulačka na zahřátí! Jak se říká „polévka je grunt a to ostatní je špunt“. Navíc je zdravá

19. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Staročeská medovina podle knihy Františka Hájka z roku 1899

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Staročeská medovina podle knihy Františka Hájka z roku 1899

19. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Tafelspitz (tabulová špička) podle knihy Wiener Küche z roku 1913

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Tafelspitz (tabulová špička) podle knihy Wiener Küche z roku 1913

18. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Kuchařské čarování: Nejčerstvější zelenina, domácí klíčení, výhonky v kuchyni a salašnický řízek

Kuchařské čarování: Nejčerstvější zelenina, domácí klíčení, výhonky v kuchyni a salašnický řízek

18. 2. 2025

34 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Gulášová polévka podle knihy Český kuchař Františka Dřevíkovského

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Gulášová polévka podle knihy Český kuchař Františka Dřevíkovského

17. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 2. 2025

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 2. 2025

16. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: K mazání másla použijte výhradně tupý nožík, nikdy ne příbor, který máme na hlavní jídlo

Pochoutkový rok: K mazání másla použijte výhradně tupý nožík, nikdy ne příbor, který máme na hlavní jídlo

16. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Španělští ptáčci podle Příručky Růženy Hašplové

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Španělští ptáčci podle Příručky Růženy Hašplové

14. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Vše o hořčíku. Které potraviny jsou jeho zdrojem?

Jezte, ať vám to sluší: Vše o hořčíku. Které potraviny jsou jeho zdrojem?

14. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččino kuře s bramborami na smetaně

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččino kuře s bramborami na smetaně

13. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Zapečená kuřecí prsa s bramborami a červenou řepou. Kdo by neměl rád jemné a lehce stravitelné maso?

Vaříme s Habadějem: Zapečená kuřecí prsa s bramborami a červenou řepou. Kdo by neměl rád jemné a lehce stravitelné maso?

12. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Hovězí závitky s uzeným masem podle Sandtnerové

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Hovězí závitky s uzeným masem podle Sandtnerové

12. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Telecí pečeně na francouzský způsob podle Sandtnerové

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Telecí pečeně na francouzský způsob podle Sandtnerové

11. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Kuchařské čarování: Vejce v hlavní roli – vařená, smažená, pošírovaná, míchaná a také v omeletách na nekonečno způsobů

Kuchařské čarování: Vejce v hlavní roli – vařená, smažená, pošírovaná, míchaná a také v omeletách na nekonečno způsobů

11. 2. 2025

35 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Rybí salát podle knihy Jak se vaří U Šroubka

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Rybí salát podle knihy Jak se vaří U Šroubka

10. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 2. 2025

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 2. 2025

9. 2. 2025

33 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Šálek s čajem nebo kávou je potřeba donést bezpečně k ústům. Jak ho správně držet za ouško?

Pochoutkový rok: Šálek s čajem nebo kávou je potřeba donést bezpečně k ústům. Jak ho správně držet za ouško?

9. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Nebojte se jich. Dršťky mohou být pochoutkou, na kterou hned tak nezapomenete

Pochoutkový rok: Nebojte se jich. Dršťky mohou být pochoutkou, na kterou hned tak nezapomenete

9. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Zápar na nachlazení paní Květy Patočkové

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Zápar na nachlazení paní Květy Patočkové

7. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Alkohol. Proč se alkoholu říká „prázdné kalorie“?

Jezte, ať vám to sluší: Alkohol. Proč se alkoholu říká „prázdné kalorie“?

7. 2. 2025

13 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Zemákový zavinovač

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Zemákový zavinovač

6. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Dušená treska se zeleninou. Zdravé a lehké jídlo, které navíc potěší i vaše oči svojí barevností

Vaříme s Habadějem: Dušená treska se zeleninou. Zdravé a lehké jídlo, které navíc potěší i vaše oči svojí barevností

5. 2. 2025

20 min