Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Podcast Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

428 epizod

87 odběratelů

Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Obrázek epizody Palírník Ondřej Kopička o ginu odrážejícím sezonu, cirkulární ekonomice a znovuobjevení hořké chuti

Palírník Ondřej Kopička o ginu odrážejícím sezonu, cirkulární ekonomice a znovuobjevení hořké chuti

15. 6. 2020

20 min

Obrázek epizody Proč se pěstuje na Táborsku chmel? Rodinný pivovar Obora ukazuje, že i pivo může být farmářské

Proč se pěstuje na Táborsku chmel? Rodinný pivovar Obora ukazuje, že i pivo může být farmářské

29. 6. 2020

13 min

Obrázek epizody Výroba pralinek je alchymie – každá desetinka teplotního stupně hraje roli, říká čokolatiérka Kristýna Bednářová

Výroba pralinek je alchymie – každá desetinka teplotního stupně hraje roli, říká čokolatiérka Kristýna Bednářová

28. 8. 2020

19 min

Obrázek epizody Chyběl nám kontakt s lidmi, říkají blogeři Ogurčákovi, kteří si otevřeli vlastní bistro

Chyběl nám kontakt s lidmi, říkají blogeři Ogurčákovi, kteří si otevřeli vlastní bistro

6. 10. 2020

19 min

Obrázek epizody Rozmarýn: Umí hotové zázraky

Rozmarýn: Umí hotové zázraky

2. 11. 2020

3 min

Obrázek epizody Tuňák: Jak si připravit toho čerstvého

Tuňák: Jak si připravit toho čerstvého

3. 11. 2020

2 min

Obrázek epizody Vzor Romana Pauluse: Jaromír Trejbal

Vzor Romana Pauluse: Jaromír Trejbal

5. 11. 2020

4 min

Obrázek epizody Šípek: Uvaříte z něj skvělý čaj

Šípek: Uvaříte z něj skvělý čaj

10. 11. 2020

4 min

Obrázek epizody Škvarky: K čemu jsou skvělé

Škvarky: K čemu jsou skvělé

12. 11. 2020

3 min

Obrázek epizody Praha je jedlé město – zkuste doplnit vitaminy kdoulovcem, říká nadšená sběračka divokých plodů

Praha je jedlé město – zkuste doplnit vitaminy kdoulovcem, říká nadšená sběračka divokých plodů

20. 11. 2020

20 min

Obrázek epizody Smoothies: Jaké druhy ovoce a zeleniny se k sobě hodí?

Smoothies: Jaké druhy ovoce a zeleniny se k sobě hodí?

23. 11. 2020

3 min

Obrázek epizody Řízek Pavlišov: Nepodává se s brambory, ale s knedlíky

Řízek Pavlišov: Nepodává se s brambory, ale s knedlíky

24. 11. 2020

3 min

Obrázek epizody Tatarská omáčka: Domácí je nejlepší. Jak na to?

Tatarská omáčka: Domácí je nejlepší. Jak na to?

1. 12. 2020

4 min

Obrázek epizody Zajíc na černo: Jak se připravuje?

Zajíc na černo: Jak se připravuje?

2. 12. 2020

3 min

Obrázek epizody Perníčky: Recept na těsto, které nemusíte mít přes noc v lednici

Perníčky: Recept na těsto, které nemusíte mít přes noc v lednici

9. 12. 2020

4 min

Obrázek epizody Svařené víno: Domácí příprava není vůbec složitá

Svařené víno: Domácí příprava není vůbec složitá

10. 12. 2020

4 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Vánoční cukroví: Rady na jeho správné skladování

Na vidličce Romana Pauluse: Vánoční cukroví: Rady na jeho správné skladování

14. 12. 2020

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Chlebíček: Je to česká klasika

Na vidličce Romana Pauluse: Chlebíček: Je to česká klasika

17. 12. 2020

4 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: „S čistě žitným chlebem v Anglii neuspějete,“ říká Ladislav Adámek, majitel řemeslné pekárny v Portsmouthu

Ve vlastní šťávě: „S čistě žitným chlebem v Anglii neuspějete,“ říká Ladislav Adámek, majitel řemeslné pekárny v Portsmouthu

18. 12. 2020

14 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Čočka na Nový rok, peníze v kapse po celý rok!

Na vidličce Romana Pauluse: Čočka na Nový rok, peníze v kapse po celý rok!

30. 12. 2020

4 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Tatarák: Jaké maso se nejlíp hodí?

Na vidličce Romana Pauluse: Tatarák: Jaké maso se nejlíp hodí?

31. 12. 2020

4 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Čeká nás rok jednoduchých konceptů, říká foodkritička Klára Donathová

Ve vlastní šťávě: Čeká nás rok jednoduchých konceptů, říká foodkritička Klára Donathová

1. 1. 2021

18 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Kapustičky: K čemu se hodí jako příloha?

Na vidličce Romana Pauluse: Kapustičky: K čemu se hodí jako příloha?

4. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Kambala: Jak ji v obchodě poznat a jak správně servírovat

Na vidličce Romana Pauluse: Kambala: Jak ji v obchodě poznat a jak správně servírovat

21. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová

Ve vlastní šťávě: Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová

22. 1. 2021

19 min