Podcast Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
501 epizod
89 odběratelů
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Řadit dle:
Pochoutkový rok: Míša řezy bez mouky od Marie Janošové
13. 8. 2023
7 min
Pochoutkový rok: Už víme, jak připravit božský čokoládový krém do dortů, koláčů a rolád
30. 10. 2022
1 min
Na vidličce Romana Pauluse: Bábovka: Nenechte si ujít recept na šlehačkovou bábovku podle maminky Romana Pauluse
13. 1. 2022
3 min
Na vidličce Romana Pauluse: Rajská omáčka: Čím se liší ta správná česká od jiných rajských
22. 2. 2022
3 min
Pochoutkový rok: Nadýchané jablečné kroužky v pivním těstíčku od Pavla Pospíšila
6. 11. 2022
8 min
Pochoutkový rok: Co udělat, aby se nám mazanec v troubě povedl, radí cukrář Josef Maršálek
17. 4. 2022
1 min
Ve vlastní šťávě: Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku
6. 1. 2023
18 min
Ve vlastní šťávě: Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
11. 11. 2022
19 min
Pochoutkový rok: Ultrajednoduchý švédský koláč Adély Štefankové je jako pečené máslové sušenky s tvarohem
7. 8. 2022
7 min
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 25. 2. 2024
25. 2. 2024
3 min
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 17. 3. 2024
17. 3. 2024
29 min
Pochoutkový rok: Pochoutkový rok 2022 zná své vítěze. Vyhrál unikátní recept na kunštátský zámecký perník
25. 12. 2022
34 min
Pochoutkový rok: Návykový ořechový koláč Martiny Knorové z křehkého těsta je vláčný díky povidlům
28. 8. 2022
7 min
Na vidličce Romana Pauluse: Kulajda: Jaký je správný postup přípravy
3. 3. 2022
3 min
Ve vlastní šťávě: Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace
5. 11. 2021
19 min
Ve vlastní šťávě: Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka
23. 5. 2022
16 min
Na vidličce Romana Pauluse: Humus: Příprava pomazánky z cizrny není složitá
4. 1. 2022
3 min
Ve vlastní šťávě: „Šunku v Česku usušíte klidně pod střechou stodoly,“ říká šéfkuchař Vojtěch Kalášek
5. 2. 2021
20 min
Pochoutkový rok: Fazolový guláš od Jiřího Bíleckého
11. 6. 2023
7 min
Pochoutkový rok: Tažený jablečný závin s brusinkami podle Josefa Maršálka
17. 12. 2023
10 min
Pochoutkový rok: Jak sušit přebytky ovoce z vaší zahrady radí Josef Maršálek
18. 9. 2022
1 min
Na vidličce Romana Pauluse: Kimchi: Co to je a odkud pochází
3. 2. 2022
3 min
Na vidličce Romana Pauluse: Polenta: V naší kuchyni je bohužel neznámá
22. 11. 2021
3 min
Pochoutkový rok: Mlčeti zlato u jídla neplatí. Pokud je pokrm horký, zásadně konverzujeme, radí Ladislav Špaček
21. 5. 2023
1 min
Ve vlastní šťávě: Z jednoho hektaru dokážeme vypěstovat to, co z deseti na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat
5. 8. 2022
18 min