![Obrázek podcastu Český rozhlas - Jídlo a gastronomie](https://i.actve.net/youradio_news/shows/1/8/18792c4e9ae6e2452ea523469554e80e66b9a143.png)
Podcast Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
657 epizod
97 odběratelů
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Řadit dle:
![Obrázek epizody Pochoutkový rok: Míša řezy bez mouky od Marie Janošové](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/b/5/b5fc9384fd5986b59898033a0bffaff0fdb2f8af.png)
Pochoutkový rok: Míša řezy bez mouky od Marie Janošové
13. 8. 2023
7 min
![Obrázek epizody Pochoutkový rok: Už víme, jak připravit božský čokoládový krém do dortů, koláčů a rolád](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/5/9/59b8b2951ecca4b961416b82e67a5247fafe4d84.png)
Pochoutkový rok: Už víme, jak připravit božský čokoládový krém do dortů, koláčů a rolád
30. 10. 2022
1 min
![Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Bábovka: Nenechte si ujít recept na šlehačkovou bábovku podle maminky Romana Pauluse](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/6/c/6c050268eed80a10b96cd3f23beb2684f9e2d0da.png)
Na vidličce Romana Pauluse: Bábovka: Nenechte si ujít recept na šlehačkovou bábovku podle maminky Romana Pauluse
13. 1. 2022
3 min
![Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Rajská omáčka: Čím se liší ta správná česká od jiných rajských](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/0/e/0ea556f8a8b15d4fa5e17cecf6919e616c3dbc6b.png)
Na vidličce Romana Pauluse: Rajská omáčka: Čím se liší ta správná česká od jiných rajských
22. 2. 2022
3 min
![Obrázek epizody Pochoutkový rok: Nadýchané jablečné kroužky v pivním těstíčku od Pavla Pospíšila](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/c/1/c1583db710017144eb1bba16f63b9d608f50d535.png)
Pochoutkový rok: Nadýchané jablečné kroužky v pivním těstíčku od Pavla Pospíšila
6. 11. 2022
8 min
![Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Vliv výživy na trávení. Jaké stravovací návyky vedou k obtížím?](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/4/6/46a1df075600ed6da6519ebf50455554c5f5ff8a.png)
Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Vliv výživy na trávení. Jaké stravovací návyky vedou k obtížím?
24. 5. 2024
12 min
![Obrázek epizody Pochoutkový rok: Co udělat, aby se nám mazanec v troubě povedl, radí cukrář Josef Maršálek](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/7/a/7adc99ec4fc52a9c860345f1ae72c816b3a367a2.png)
Pochoutkový rok: Co udělat, aby se nám mazanec v troubě povedl, radí cukrář Josef Maršálek
17. 4. 2022
1 min
![Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/3/5/359a6424ee14237655b037296afe0220bd96738c.png)
Ve vlastní šťávě: Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku
6. 1. 2023
18 min
![Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/c/9/c96ef929f991b8eeb4c98a7f5486102050a7737d.png)
Ve vlastní šťávě: Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
11. 11. 2022
19 min
![Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ultrajednoduchý švédský koláč Adély Štefankové je jako pečené máslové sušenky s tvarohem](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/8/3/8341efbdd0760179a8eb4320104e741f37ad0feb.png)
Pochoutkový rok: Ultrajednoduchý švédský koláč Adély Štefankové je jako pečené máslové sušenky s tvarohem
7. 8. 2022
7 min
![Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 25. 2. 2024](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/7/a/7a8057fc8fc0aca2860c2e8eb92aa10e92eb9a6d.png)
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 25. 2. 2024
25. 2. 2024
3 min
![Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 17. 3. 2024](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/c/b/cb744f7f4311da4d6f4cff12897a9c74afd0a52a.png)
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 17. 3. 2024
17. 3. 2024
29 min
![Obrázek epizody Pochoutkový rok: Pochoutkový rok 2022 zná své vítěze. Vyhrál unikátní recept na kunštátský zámecký perník](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/8/1/8166a5e02d262ea18156e96757f3f0ffd83c6d7c.png)
Pochoutkový rok: Pochoutkový rok 2022 zná své vítěze. Vyhrál unikátní recept na kunštátský zámecký perník
25. 12. 2022
34 min
![Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/9/e/9ee3621fc7cf2249c11b52d71c7a385ebcf850d0.png)
Ve vlastní šťávě: Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace
5. 11. 2021
19 min
![Obrázek epizody Pochoutkový rok: Návykový ořechový koláč Martiny Knorové z křehkého těsta je vláčný díky povidlům](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/d/a/da5227c2cbd8c77cf4a09dcc192cfd607d0eacfb.png)
Pochoutkový rok: Návykový ořechový koláč Martiny Knorové z křehkého těsta je vláčný díky povidlům
28. 8. 2022
7 min
![Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Kulajda: Jaký je správný postup přípravy](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/3/5/3524f3fb9130ad0d766783be76a4bcd4a10eb9b9.png)
Na vidličce Romana Pauluse: Kulajda: Jaký je správný postup přípravy
3. 3. 2022
3 min
![Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/d/8/d8e9b5f018a6caab6edebfd629361a6dfe994c03.png)
Ve vlastní šťávě: Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka
23. 5. 2022
16 min
![Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Humus: Příprava pomazánky z cizrny není složitá](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/d/9/d9ea829ec9f81bd6ad7b83deb149b52a5b584506.png)
Na vidličce Romana Pauluse: Humus: Příprava pomazánky z cizrny není složitá
4. 1. 2022
3 min
![Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: „Šunku v Česku usušíte klidně pod střechou stodoly,“ říká šéfkuchař Vojtěch Kalášek](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/0/d/0d1f5415693d13f9499dd9e18a9908fb3b0e958f.png)
Ve vlastní šťávě: „Šunku v Česku usušíte klidně pod střechou stodoly,“ říká šéfkuchař Vojtěch Kalášek
5. 2. 2021
20 min
![Obrázek epizody Pochoutkový rok: Fazolový guláš od Jiřího Bíleckého](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/6/e/6e2939e88dc2ae07568b68a680879b696ba916ac.png)
Pochoutkový rok: Fazolový guláš od Jiřího Bíleckého
11. 6. 2023
7 min
![Obrázek epizody Pochoutkový rok: Tažený jablečný závin s brusinkami podle Josefa Maršálka](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/c/e/ce8890f3c9c09c0a2c1c747103c0e695e9ffd5f7.png)
Pochoutkový rok: Tažený jablečný závin s brusinkami podle Josefa Maršálka
17. 12. 2023
10 min
![Obrázek epizody Pochoutkový rok: Jak sušit přebytky ovoce z vaší zahrady radí Josef Maršálek](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/6/d/6d08864f6aaf18f75bda1159fd7944edc30c2f23.png)
Pochoutkový rok: Jak sušit přebytky ovoce z vaší zahrady radí Josef Maršálek
18. 9. 2022
1 min
![Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Kimchi: Co to je a odkud pochází](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/1/0/1071eabaaa97a7d89d06fe912baae7534097fd48.png)
Na vidličce Romana Pauluse: Kimchi: Co to je a odkud pochází
3. 2. 2022
3 min
![Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Polenta: V naší kuchyni je bohužel neznámá](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/9/3/9345685d2ed8c6d8c844aac967478155c0a0bf43.png)
Na vidličce Romana Pauluse: Polenta: V naší kuchyni je bohužel neznámá
22. 11. 2021
3 min
![Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Výživa sportovců. Můžeme jíst víc, když sportujeme?](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/8/9/8923d71009229520b2074716d7502a6bad2a684d.png)
Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Výživa sportovců. Můžeme jíst víc, když sportujeme?
31. 5. 2024
11 min