
Podcast Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Řadit dle:

Pochoutkový rok: Míša řezy bez mouky od Marie Janošové
13. 8. 2023
7 min

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Staročeská medovina podle knihy Františka Hájka z roku 1899
19. 2. 2025
2 min

Jezte, ať vám to sluší: Jídelníčkem pro dobrou imunitu. Jak ji můžeme posílit a čím uškodit?
25. 10. 2024
11 min

Pochoutkový rok: Už víme, jak připravit božský čokoládový krém do dortů, koláčů a rolád
30. 10. 2022
1 min

Na vidličce Romana Pauluse: Bábovka: Nenechte si ujít recept na šlehačkovou bábovku podle maminky Romana Pauluse
13. 1. 2022
3 min

Na vidličce Romana Pauluse: Rajská omáčka: Čím se liší ta správná česká od jiných rajských
22. 2. 2022
3 min

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Vliv výživy na trávení. Jaké stravovací návyky vedou k obtížím?
24. 5. 2024
12 min

Pochoutkový rok: Nadýchané jablečné kroužky v pivním těstíčku od Pavla Pospíšila
6. 11. 2022
8 min

Pochoutkový rok: Co udělat, aby se nám mazanec v troubě povedl, radí cukrář Josef Maršálek
17. 4. 2022
1 min

Ve vlastní šťávě: Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku
6. 1. 2023
18 min

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Výživa těhotných a kojících žen. Jak moc se zvyšuje potřeba energie?
7. 6. 2024
12 min

Ve vlastní šťávě: Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
11. 11. 2022
19 min

Pochoutkový rok: Ultrajednoduchý švédský koláč Adély Štefankové je jako pečené máslové sušenky s tvarohem
7. 8. 2022
7 min

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 25. 2. 2024
25. 2. 2024
3 min

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 17. 3. 2024
17. 3. 2024
29 min

Pochoutkový rok: Pochoutkový rok 2022 zná své vítěze. Vyhrál unikátní recept na kunštátský zámecký perník
25. 12. 2022
34 min

Jezte, ať vám to sluší: Vaření pro celou rodinu. Co s dětmi, které něco odmítají jíst a nechávají zbytky?
11. 10. 2024
10 min

Pochoutkový rok: Návykový ořechový koláč Martiny Knorové z křehkého těsta je vláčný díky povidlům
28. 8. 2022
7 min

Na vidličce Romana Pauluse: Kulajda: Jaký je správný postup přípravy
3. 3. 2022
3 min

Ve vlastní šťávě: Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace
5. 11. 2021
19 min

Ve vlastní šťávě: Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka
23. 5. 2022
16 min

Na vidličce Romana Pauluse: Humus: Příprava pomazánky z cizrny není složitá
4. 1. 2022
3 min

Ve vlastní šťávě: „Šunku v Česku usušíte klidně pod střechou stodoly,“ říká šéfkuchař Vojtěch Kalášek
5. 2. 2021
20 min

Jezte, ať vám to sluší: Sedavé zaměstnání. Jak tomu přizpůsobit jídelníček? Máme si vařit?
26. 7. 2024
12 min

Pochoutkový rok: Fazolový guláš od Jiřího Bíleckého
11. 6. 2023
7 min