Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Podcast Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

501 epizod

89 odběratelů

Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Míša řezy bez mouky od Marie Janošové

Pochoutkový rok: Míša řezy bez mouky od Marie Janošové

13. 8. 2023

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Už víme, jak připravit božský čokoládový krém do dortů, koláčů a rolád

Pochoutkový rok: Už víme, jak připravit božský čokoládový krém do dortů, koláčů a rolád

30. 10. 2022

1 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Bábovka: Nenechte si ujít recept na šlehačkovou bábovku podle maminky Romana Pauluse

Na vidličce Romana Pauluse: Bábovka: Nenechte si ujít recept na šlehačkovou bábovku podle maminky Romana Pauluse

13. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Rajská omáčka: Čím se liší ta správná česká od jiných rajských

Na vidličce Romana Pauluse: Rajská omáčka: Čím se liší ta správná česká od jiných rajských

22. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Nadýchané jablečné kroužky v pivním těstíčku od Pavla Pospíšila

Pochoutkový rok: Nadýchané jablečné kroužky v pivním těstíčku od Pavla Pospíšila

6. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Co udělat, aby se nám mazanec v troubě povedl, radí cukrář Josef Maršálek

Pochoutkový rok: Co udělat, aby se nám mazanec v troubě povedl, radí cukrář Josef Maršálek

17. 4. 2022

1 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku

Ve vlastní šťávě: Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku

6. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel

Ve vlastní šťávě: Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel

11. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ultrajednoduchý švédský koláč Adély Štefankové je jako pečené máslové sušenky s tvarohem

Pochoutkový rok: Ultrajednoduchý švédský koláč Adély Štefankové je jako pečené máslové sušenky s tvarohem

7. 8. 2022

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 25. 2. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 25. 2. 2024

25. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 17. 3. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 17. 3. 2024

17. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Pochoutkový rok 2022 zná své vítěze. Vyhrál unikátní recept na kunštátský zámecký perník

Pochoutkový rok: Pochoutkový rok 2022 zná své vítěze. Vyhrál unikátní recept na kunštátský zámecký perník

25. 12. 2022

34 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Návykový ořechový koláč Martiny Knorové z křehkého těsta je vláčný díky povidlům

Pochoutkový rok: Návykový ořechový koláč Martiny Knorové z křehkého těsta je vláčný díky povidlům

28. 8. 2022

7 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Kulajda: Jaký je správný postup přípravy

Na vidličce Romana Pauluse: Kulajda: Jaký je správný postup přípravy

3. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace

Ve vlastní šťávě: Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace

5. 11. 2021

19 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka

Ve vlastní šťávě: Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka

23. 5. 2022

16 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Humus: Příprava pomazánky z cizrny není složitá

Na vidličce Romana Pauluse: Humus: Příprava pomazánky z cizrny není složitá

4. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: „Šunku v Česku usušíte klidně pod střechou stodoly,“ říká šéfkuchař Vojtěch Kalášek

Ve vlastní šťávě: „Šunku v Česku usušíte klidně pod střechou stodoly,“ říká šéfkuchař Vojtěch Kalášek

5. 2. 2021

20 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Fazolový guláš od Jiřího Bíleckého

Pochoutkový rok: Fazolový guláš od Jiřího Bíleckého

11. 6. 2023

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Tažený jablečný závin s brusinkami podle Josefa Maršálka

Pochoutkový rok: Tažený jablečný závin s brusinkami podle Josefa Maršálka

17. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Jak sušit přebytky ovoce z vaší zahrady radí Josef Maršálek

Pochoutkový rok: Jak sušit přebytky ovoce z vaší zahrady radí Josef Maršálek

18. 9. 2022

1 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Kimchi: Co to je a odkud pochází

Na vidličce Romana Pauluse: Kimchi: Co to je a odkud pochází

3. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Polenta: V naší kuchyni je bohužel neznámá

Na vidličce Romana Pauluse: Polenta: V naší kuchyni je bohužel neznámá

22. 11. 2021

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Mlčeti zlato u jídla neplatí. Pokud je pokrm horký, zásadně konverzujeme, radí Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Mlčeti zlato u jídla neplatí. Pokud je pokrm horký, zásadně konverzujeme, radí Ladislav Špaček

21. 5. 2023

1 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Z jednoho hektaru dokážeme vypěstovat to, co z deseti na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat

Ve vlastní šťávě: Z jednoho hektaru dokážeme vypěstovat to, co z deseti na poli, říká pěstitel hydroponických rajčat

5. 8. 2022

18 min