
Víme jak má chutnat skvělý dezert, jde o komplexní chuť. Gabriela a Michal Hrubcovi - Votre Plaisir

Poslechněte si podcast
23. 3. 2023
1 hod 20 min
Jak má chutnat dokonalý dezert? Jsou nejlepší cukráři Francouzi? Existuje nějaký způsob jak se k ochutnání nejlepších dezertů dostat? Jak vybudovat jedno z nejlepších cukrářství v ČR?
V centru Prahy vstoupíte do malého cukrářství a lusknutím prstu se přenesete do Francie. Ochutnáte jedny z nejlepších dezertů v naší zemi a troufneme si tvrdit že jedny z nejlepších vůbec a k tomu si můžete dát i kávu z naší pražírny. Je naším potěšením že můžeme považovat cukrářské duo Gabrielu a Michala Hrubcovi za naše přátele a s díky i zákazníky. Moc děkujeme že vzhledem ke svému pracovnímu vytížení si našli čas a navštívili nás v nahrávacím studiu. Doporučujeme poslouchat s dezertem a kávou, jinak je to skoro mučení:)
Sdílejte náš podcast na sociálních sítích, označte Candycane coffee, nebo nám napište recenzi na apple podcast app a my v příštím díle vylosujeme jednoho šťastlivce a tomu darujeme kávu nebo něco z našeho merche dle preferencí. Díky, díky, díky!
odebírejte prosím: https://www.instagram.com/candycanecoffee https://www.candycane.coffee/ https://twitter.com/candycanecz https://www.facebook.com/candycanecofee
------ music:
Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix) Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/ https://soundcloud.com/dotan-negrin/ https://facebook.com/dotannegrin https://www.youtube.com/user/pianoaround
Follow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantis https://instagram.com/prismaticmantis/ https://soundcloud.com/prismaticmantis
Follow Future James: https://twitter.com/ohhhitsjames https://soundcloud.com/futurejames https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Popis podcastu
Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic.
"Enfant terrible" české kávové scény.
Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku.
Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.