Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Najděte si:

HospitaLidi

Byznys

Podcast #hospitalidiTALKS

Pro všechny lidi, které baví hospitality. Inspirativní rozhovory s lidmi (nejen) z hospitality světa o současných trendech, budoucnosti, nových technologiích, leadershipu a mnohem víc. Baví nás sdílet příběhy těch, kteří vědí o čem mluví a dělají svou práci s láskou. Více info o tom proč to všechno děláme najdeš na www.HospitaLidi.cz Moderuje Babeta Schneiderová, která hospitality miluje už více než 16 let.

25 záznamů

6 odběratelů

Martin Barry: o tom, co se dělo v Manifesto Marketech během COVIDu - ANGLICKY

12. 7. 2020

42:27

Gorjan Lazarov: co stojí za úspěšnou trasnformací hotelového řetězce OREA a proč vidí koronavirus i jako příležitost pro expanzi

10. 6. 2020

39:30

Gorjan Lazarov: co stojí za úspěšnou transformací hotelového řetězce OREA a proč vidí koronavirus i jako příležitost k expanzi

10. 6. 2020

39:30

Lucie Čambálová: jak se (ne)žije cestovním agenturám v době koronavirové

19. 4. 2020

33:59

Jan Herget: co chystá vládní agentura CzechTourism, aby pomohla cestovnímu ruchu vzpamatovat se po koronakrizi

9. 4. 2020

30:35

Christian Duy Chu: o Michelin hvězdách a o tom, jak si kluk z Vietnamu otevřel fine dining restauraci v Praze, kam chodí převážně cizinci

27. 2. 2020

39:16

Lukáš Hejlík: nejen o tom, kolik peněz vydělává jeho projekt Gastromapa a kdo je její typický uživatel

10. 2. 2020

39:50

Otmar Oliva: o tom, jak vznikla cestovka, která učí Čechy surfovat a jak se podniká na Srí Lance

23. 1. 2020

48:54

Ondřej Pokštefl: o tom, proč by měla být naturální vína jedinou možnou volbou dnešní doby

27. 12. 2019

37:51

Blake Wittman: kde a jak hledat zaměstnance v současné době (nejen) pro hospitality - ANGLICKY

5. 12. 2019

31:40

Vít Stuchl: jak funguje česká restaurace v New Yorku, která nedávno získala ocenění Bib Gourmand

26. 11. 2019

38:49

Petra Rickman: jak česká holka oslnila New York svojí vietnamskou kuchyní

7. 11. 2019

31:48

Taste of Prague: jak to mají se spoluprácemi a kdo by měl mít Michellinku a nemá

31. 10. 2019

33:01

Lukáš Kovač: jak appka Qerko mění způsob placení v restauracích v Čechách

22. 10. 2019

28:26

Marcel Vargaeštok: o tom, proč se snažil v jednom ze svých projektů odradit lidi od podnikání v gastronomii a kam si chodí pro inspiraci

30. 9. 2019

40:35

Mathias Schwender: proč staví česká síť hotelů a hostelů veřejné záchodky v Ghaně aneb sdílet profit a pomáhat je normální

11. 9. 2019

35:36

Filip Trčka: vysvětluje co to znamená být "ombudsman hostů" v Ambiente

26. 8. 2019

36:34

Karel Mařík: Grason pomůže řešit současný nedostatek personálu v gastru

7. 8. 2019

27:32

Markéta Tichavská: jak vytvořit ten správný PR a marketingový buzz při otevíračce

30. 7. 2019

31:59

Petr Kotík: jak "dostat" svůj hotel/ penzion/ chaloupku do Amazing Places

15. 7. 2019

20:03

Monika Hilm: jak na štěstí v práci (nejen v hospitality) - ANGLICKY

2. 7. 2019

30:39

Erik Zlámal: mít foodtruck je nejen business, ale i životní styl

1. 6. 2019

20:17

Tereza Salte: jak spolupracovat s influencery v hospitality (nejen) z pohledu bloggerů

1. 6. 2019

27:11

Jiří Dužár: sdílí svoje zkušenosti z CzechTurismu, o tom, jak smysluplně spolupracovat s influencery

1. 6. 2019

26:03

Petra Kolářová: jak Starbucks hledá ty "správné" lidi

1. 6. 2019

12:54