Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu #hospitalidiTALKS

Podcast #hospitalidiTALKS

25 epizod

14 odběratelů

Obrázek epizody Martin Barry: o tom, co se dělo v Manifesto Marketech během COVIDu - ANGLICKY

Martin Barry: o tom, co se dělo v Manifesto Marketech během COVIDu - ANGLICKY

12. 7. 2020

42 min

Obrázek epizody Gorjan Lazarov: co stojí za úspěšnou transformací hotelového řetězce OREA a proč vidí koronavirus i jako příležitost k expanzi

Gorjan Lazarov: co stojí za úspěšnou transformací hotelového řetězce OREA a proč vidí koronavirus i jako příležitost k expanzi

10. 6. 2020

39 min

Obrázek epizody Gorjan Lazarov: co stojí za úspěšnou trasnformací hotelového řetězce OREA  a proč vidí koronavirus i jako příležitost pro expanzi

Gorjan Lazarov: co stojí za úspěšnou trasnformací hotelového řetězce OREA a proč vidí koronavirus i jako příležitost pro expanzi

10. 6. 2020

39 min

Obrázek epizody Lucie Čambálová: jak se (ne)žije cestovním agenturám v době koronavirové

Lucie Čambálová: jak se (ne)žije cestovním agenturám v době koronavirové

19. 4. 2020

33 min

Obrázek epizody Jan Herget: co chystá vládní agentura CzechTourism, aby pomohla cestovnímu ruchu vzpamatovat se po koronakrizi

Jan Herget: co chystá vládní agentura CzechTourism, aby pomohla cestovnímu ruchu vzpamatovat se po koronakrizi

9. 4. 2020

30 min

Obrázek epizody Christian Duy Chu: o Michelin hvězdách a o tom, jak si kluk z Vietnamu otevřel fine dining restauraci v Praze, kam chodí převážně cizinci

Christian Duy Chu: o Michelin hvězdách a o tom, jak si kluk z Vietnamu otevřel fine dining restauraci v Praze, kam chodí převážně cizinci

27. 2. 2020

39 min

Obrázek epizody Lukáš Hejlík: nejen o tom, kolik peněz vydělává jeho projekt Gastromapa a kdo je její typický uživatel

Lukáš Hejlík: nejen o tom, kolik peněz vydělává jeho projekt Gastromapa a kdo je její typický uživatel

10. 2. 2020

39 min

Obrázek epizody Otmar Oliva: o tom, jak vznikla cestovka, která učí Čechy surfovat a jak se podniká na Srí Lance

Otmar Oliva: o tom, jak vznikla cestovka, která učí Čechy surfovat a jak se podniká na Srí Lance

23. 1. 2020

48 min

Obrázek epizody Ondřej Pokštefl: o tom, proč by měla být naturální vína jedinou možnou volbou dnešní doby

Ondřej Pokštefl: o tom, proč by měla být naturální vína jedinou možnou volbou dnešní doby

27. 12. 2019

37 min

Obrázek epizody Blake Wittman: kde a jak hledat zaměstnance v současné době (nejen) pro hospitality - ANGLICKY

Blake Wittman: kde a jak hledat zaměstnance v současné době (nejen) pro hospitality - ANGLICKY

5. 12. 2019

31 min

Obrázek epizody Vít Stuchl: jak funguje česká restaurace v New Yorku, která nedávno získala ocenění Bib Gourmand

Vít Stuchl: jak funguje česká restaurace v New Yorku, která nedávno získala ocenění Bib Gourmand

26. 11. 2019

38 min

Obrázek epizody Petra Rickman: jak česká holka oslnila New York svojí vietnamskou kuchyní

Petra Rickman: jak česká holka oslnila New York svojí vietnamskou kuchyní

7. 11. 2019

31 min

Obrázek epizody Taste of Prague: jak to mají se spoluprácemi a kdo by měl mít Michellinku a nemá

Taste of Prague: jak to mají se spoluprácemi a kdo by měl mít Michellinku a nemá

31. 10. 2019

33 min

Obrázek epizody Lukáš Kovač: jak appka Qerko mění způsob placení v restauracích v Čechách

Lukáš Kovač: jak appka Qerko mění způsob placení v restauracích v Čechách

22. 10. 2019

28 min

Obrázek epizody Marcel Vargaeštok: o tom, proč se snažil v jednom ze svých projektů odradit lidi od podnikání v gastronomii a kam si chodí pro inspiraci

Marcel Vargaeštok: o tom, proč se snažil v jednom ze svých projektů odradit lidi od podnikání v gastronomii a kam si chodí pro inspiraci

30. 9. 2019

40 min

Obrázek epizody Mathias Schwender: proč staví česká síť hotelů a hostelů veřejné záchodky v Ghaně aneb sdílet profit a pomáhat je normální

Mathias Schwender: proč staví česká síť hotelů a hostelů veřejné záchodky v Ghaně aneb sdílet profit a pomáhat je normální

11. 9. 2019

35 min

Obrázek epizody Filip Trčka: vysvětluje co to znamená být "ombudsman hostů" v Ambiente

Filip Trčka: vysvětluje co to znamená být "ombudsman hostů" v Ambiente

26. 8. 2019

36 min

Obrázek epizody Karel Mařík: Grason pomůže řešit současný nedostatek personálu v gastru

Karel Mařík: Grason pomůže řešit současný nedostatek personálu v gastru

7. 8. 2019

27 min

Obrázek epizody Markéta Tichavská: jak vytvořit ten správný PR a marketingový buzz při otevíračce

Markéta Tichavská: jak vytvořit ten správný PR a marketingový buzz při otevíračce

30. 7. 2019

31 min

Obrázek epizody Petr Kotík: jak "dostat" svůj hotel/ penzion/ chaloupku do Amazing Places

Petr Kotík: jak "dostat" svůj hotel/ penzion/ chaloupku do Amazing Places

15. 7. 2019

20 min

Obrázek epizody Monika Hilm: jak na štěstí v práci (nejen v hospitality) - ANGLICKY

Monika Hilm: jak na štěstí v práci (nejen v hospitality) - ANGLICKY

2. 7. 2019

30 min

Obrázek epizody Erik Zlámal: mít foodtruck je nejen business, ale i životní styl

Erik Zlámal: mít foodtruck je nejen business, ale i životní styl

1. 6. 2019

20 min

Obrázek epizody Tereza Salte: jak spolupracovat s influencery v hospitality (nejen) z pohledu bloggerů

Tereza Salte: jak spolupracovat s influencery v hospitality (nejen) z pohledu bloggerů

1. 6. 2019

27 min

Obrázek epizody Jiří Dužár: sdílí svoje zkušenosti z CzechTurismu, o tom, jak smysluplně spolupracovat s influencery

Jiří Dužár: sdílí svoje zkušenosti z CzechTurismu, o tom, jak smysluplně spolupracovat s influencery

1. 6. 2019

26 min

Obrázek epizody Petra Kolářová: jak Starbucks hledá ty "správné" lidi

Petra Kolářová: jak Starbucks hledá ty "správné" lidi

1. 6. 2019

12 min