Podcast #hospitalidiTALKS
25 epizod
14 odběratelů
Martin Barry: o tom, co se dělo v Manifesto Marketech během COVIDu - ANGLICKY
12. 7. 2020
42 min
Gorjan Lazarov: co stojí za úspěšnou transformací hotelového řetězce OREA a proč vidí koronavirus i jako příležitost k expanzi
10. 6. 2020
39 min
Gorjan Lazarov: co stojí za úspěšnou trasnformací hotelového řetězce OREA a proč vidí koronavirus i jako příležitost pro expanzi
10. 6. 2020
39 min
Lucie Čambálová: jak se (ne)žije cestovním agenturám v době koronavirové
19. 4. 2020
33 min
Jan Herget: co chystá vládní agentura CzechTourism, aby pomohla cestovnímu ruchu vzpamatovat se po koronakrizi
9. 4. 2020
30 min
Christian Duy Chu: o Michelin hvězdách a o tom, jak si kluk z Vietnamu otevřel fine dining restauraci v Praze, kam chodí převážně cizinci
27. 2. 2020
39 min
Lukáš Hejlík: nejen o tom, kolik peněz vydělává jeho projekt Gastromapa a kdo je její typický uživatel
10. 2. 2020
39 min
Otmar Oliva: o tom, jak vznikla cestovka, která učí Čechy surfovat a jak se podniká na Srí Lance
23. 1. 2020
48 min
Ondřej Pokštefl: o tom, proč by měla být naturální vína jedinou možnou volbou dnešní doby
27. 12. 2019
37 min
Blake Wittman: kde a jak hledat zaměstnance v současné době (nejen) pro hospitality - ANGLICKY
5. 12. 2019
31 min
Vít Stuchl: jak funguje česká restaurace v New Yorku, která nedávno získala ocenění Bib Gourmand
26. 11. 2019
38 min
Petra Rickman: jak česká holka oslnila New York svojí vietnamskou kuchyní
7. 11. 2019
31 min
Taste of Prague: jak to mají se spoluprácemi a kdo by měl mít Michellinku a nemá
31. 10. 2019
33 min
Lukáš Kovač: jak appka Qerko mění způsob placení v restauracích v Čechách
22. 10. 2019
28 min
Marcel Vargaeštok: o tom, proč se snažil v jednom ze svých projektů odradit lidi od podnikání v gastronomii a kam si chodí pro inspiraci
30. 9. 2019
40 min
Mathias Schwender: proč staví česká síť hotelů a hostelů veřejné záchodky v Ghaně aneb sdílet profit a pomáhat je normální
11. 9. 2019
35 min
Filip Trčka: vysvětluje co to znamená být "ombudsman hostů" v Ambiente
26. 8. 2019
36 min
Karel Mařík: Grason pomůže řešit současný nedostatek personálu v gastru
7. 8. 2019
27 min
Markéta Tichavská: jak vytvořit ten správný PR a marketingový buzz při otevíračce
30. 7. 2019
31 min
Petr Kotík: jak "dostat" svůj hotel/ penzion/ chaloupku do Amazing Places
15. 7. 2019
20 min
Monika Hilm: jak na štěstí v práci (nejen v hospitality) - ANGLICKY
2. 7. 2019
30 min
Erik Zlámal: mít foodtruck je nejen business, ale i životní styl
1. 6. 2019
20 min
Tereza Salte: jak spolupracovat s influencery v hospitality (nejen) z pohledu bloggerů
1. 6. 2019
27 min
Jiří Dužár: sdílí svoje zkušenosti z CzechTurismu, o tom, jak smysluplně spolupracovat s influencery
1. 6. 2019
26 min
Petra Kolářová: jak Starbucks hledá ty "správné" lidi
1. 6. 2019
12 min