
Karel Mařík: Grason pomůže řešit současný nedostatek personálu v gastru

S Karlem Maříkem, spolu-zakladatelem Grason o tom:
* jak Grason pomůže řešit současný nedostatek personálu v gastru?
* co to služba Grason je a jak funguje?
* jak dva lidi, kteří s gastronomií nikdy neměli nic společného napadne řešit HR problémy v hospitality oboru?
Support the show (https://www.facebook.com/groups/2325283764213733/)
Popis podcastu
Pro všechny lidi, které baví hospitality. Inspirativní rozhovory s lidmi (nejen) z hospitality světa o současných trendech, budoucnosti, nových technologiích, leadershipu a mnohem víc. Baví nás sdílet příběhy těch, kteří vědí o čem mluví a dělají svou práci s láskou. Více info o tom proč to všechno děláme najdeš na www.HospitaLidi.cz Moderuje Babeta Schneiderová, která hospitality miluje už více než 16 let.