Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Potřebujeme poškodit svaly aby rostly? - Mechanismy svalové adaptace - #102

Potřebujeme poškodit svaly aby rostly? - Mechanismy svalové adaptace - #102

24. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody Epizoda č.64 - Spontánní uzdravení z rakoviny, co to vlastně znamená a jak jej dosáhnout v našem životě

Epizoda č.64 - Spontánní uzdravení z rakoviny, co to vlastně znamená a jak jej dosáhnout v našem životě

24. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody 5. Fokální dystonie, část 5: Artificiální období v letech 2010-2011

5. Fokální dystonie, část 5: Artificiální období v letech 2010-2011

24. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody AMA #5: Intrusive Thoughts, CGMs, Behavioral Change, Naps & NSDR

AMA #5: Intrusive Thoughts, CGMs, Behavioral Change, Naps & NSDR

24. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Raego: „Nenáviděl jsem svůj život, ale nikdy jsem se nevzdal. Teď žiju svůj sen.“

Raego: „Nenáviděl jsem svůj život, ale nikdy jsem se nevzdal. Teď žiju svůj sen.“

24. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody 9.díl - povídání s MUDr. Dominikou Danielovou, CFMP o cirkadiánním rytmu

9.díl - povídání s MUDr. Dominikou Danielovou, CFMP o cirkadiánním rytmu

24. 3. 2023

51 min

Obrázek epizody Burianovi zavěšený kafe (29) - Burian & Dědeček - počátky spolupráce

Burianovi zavěšený kafe (29) - Burian & Dědeček - počátky spolupráce

24. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Rizikem psychofarmak je vytváření dojmu, že můj život je v pořádku a nemusím nic měnit

Rizikem psychofarmak je vytváření dojmu, že můj život je v pořádku a nemusím nic měnit

24. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Rizikem psychofarmak je vytváření dojmu, že můj život je v pořádku a nemusím nic měnit

Diagnóza F: Rizikem psychofarmak je vytváření dojmu, že můj život je v pořádku a nemusím nic měnit

24. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Zdraví v kostce: O roztroušené skleróze s Evou Kubala Havrdovou

Zdraví v kostce: O roztroušené skleróze s Evou Kubala Havrdovou

24. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Pro Pavla Eclera je místo kastelána zámku Veltrusy životní výzva

Pro Pavla Eclera je místo kastelána zámku Veltrusy životní výzva

24. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody #21 Umíme pomoci i sobě? | Yvona Kotroušová

#21 Umíme pomoci i sobě? | Yvona Kotroušová

24. 3. 2023

46 min

Obrázek epizody Babka nás vyfackala #133

Babka nás vyfackala #133

24. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody VERONIKAJANDY & KIMI - ”Udělala jsem si z něho šlapku”

VERONIKAJANDY & KIMI - ”Udělala jsem si z něho šlapku”

23. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody 60. Síla intuice: Odhalení svého vnitřního hlasu pomocí propojení se sebou samým | Relaxační zvuky přírody a mořských vln v pozadí

60. Síla intuice: Odhalení svého vnitřního hlasu pomocí propojení se sebou samým | Relaxační zvuky přírody a mořských vln v pozadí

23. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody 81 | OLGA DIMITRASCO O VLASECH A JEJICH VLIVU NA ZDRAVÉ SEBEVĚDOMÍ

81 | OLGA DIMITRASCO O VLASECH A JEJICH VLIVU NA ZDRAVÉ SEBEVĚDOMÍ

23. 3. 2023

58 min

Obrázek epizody VisitChef speciál: Vítězslav Cirok – Překvapila mě diverzita obou nových bitterů

VisitChef speciál: Vítězslav Cirok – Překvapila mě diverzita obou nových bitterů

23. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody VisitChef speciál: Lišková, Forman, Bobula: Někde se prolínají, ale každý sám za sebe má obrovskou sílu podpořit koktejl

VisitChef speciál: Lišková, Forman, Bobula: Někde se prolínají, ale každý sám za sebe má obrovskou sílu podpořit koktejl

23. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody (Ne)konečný příběh klíšťat | Prof. David Modrý

(Ne)konečný příběh klíšťat | Prof. David Modrý

23. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Karmická astrologie, numerologie a vnímání energií s Terezou

Karmická astrologie, numerologie a vnímání energií s Terezou

23. 3. 2023

43 min

Obrázek epizody Fitness "moudra" | Ověřuj si pravdivost informací! Mýty ve světě fitness

Fitness "moudra" | Ověřuj si pravdivost informací! Mýty ve světě fitness

23. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Dieta - vše, co jste kdy chtěli vědět o hubnutí

Dieta - vše, co jste kdy chtěli vědět o hubnutí

23. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Weight Loss Meds: Is Ozempic a Miracle Drug?

Weight Loss Meds: Is Ozempic a Miracle Drug?

23. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Kde je bezpečná hranice pití alkoholu a které diagnózy jsou s alkoholem neslučitelné?

Kde je bezpečná hranice pití alkoholu a které diagnózy jsou s alkoholem neslučitelné?

23. 3. 2023

23 min