Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kulturistika vs. bojové sporty. Lze u nich udržet velké svaly bez steroidů? Odpoví Karlos Benda.

Kulturistika vs. bojové sporty. Lze u nich udržet velké svaly bez steroidů? Odpoví Karlos Benda.

30. 1. 2024

45 min

Obrázek epizody Balanc: První sex ve vztahu je přelom, nemusí ale vypovídat o ničem. Důležité je bezpečí a jasný souhlas

Balanc: První sex ve vztahu je přelom, nemusí ale vypovídat o ničem. Důležité je bezpečí a jasný souhlas

30. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Jaké chybě se vyvarovat, když nám v životě něco nefunguje?

Jaké chybě se vyvarovat, když nám v životě něco nefunguje?

30. 1. 2024

7 min

Obrázek epizody #50 S KLIENTKOU A FYZIOTERAPEUTKOU ELIŠKOU O PSYCHOSOMATICE TUKU A JAK SHODIT EMOČNÍ ŠPEK

#50 S KLIENTKOU A FYZIOTERAPEUTKOU ELIŠKOU O PSYCHOSOMATICE TUKU A JAK SHODIT EMOČNÍ ŠPEK

30. 1. 2024

38 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 901

Savage Lovecast Episode 901

30. 1. 2024

52 min

Obrázek epizody Jak začít s jógou | Moje začátky s jógou, jak jsem se dostala k józe | Instruktorka jógy

Jak začít s jógou | Moje začátky s jógou, jak jsem se dostala k józe | Instruktorka jógy

30. 1. 2024

20 min

Obrázek epizody Děsivé vzpomínky, které se neustále vracejí. I tak může vypadat posttraumatická stresová porucha

Děsivé vzpomínky, které se neustále vracejí. I tak může vypadat posttraumatická stresová porucha

30. 1. 2024

6 min

Obrázek epizody Jaká je nejčastější chyba, když se snažíme něco zlepšit?

Jaká je nejčastější chyba, když se snažíme něco zlepšit?

30. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Erotická povídka: Ranní probuzení | Roztouženy.cz

Erotická povídka: Ranní probuzení | Roztouženy.cz

30. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody #9 Jaké pravidlo mi přineslo největší životní úspěchy (a zároveň lehkost)?

#9 Jaké pravidlo mi přineslo největší životní úspěchy (a zároveň lehkost)?

30. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody Aleš Nový vrací do života historické řemeslo. Vyrobil i repliku koupací nádoby pro Jana Žižku

Aleš Nový vrací do života historické řemeslo. Vyrobil i repliku koupací nádoby pro Jana Žižku

30. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody EP299 Marriage Real Talk Part 2: Creating Lasting Intimacy Beyond the Honeymoon Phase

EP299 Marriage Real Talk Part 2: Creating Lasting Intimacy Beyond the Honeymoon Phase

30. 1. 2024

51 min

Obrázek epizody 12. Jak na chutě na sladké

12. Jak na chutě na sladké

30. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody Ztráta vlasů po chemoterapii – O vlasy přichází většina pacientů s rakovinou. Jdou však zachránit!

Ztráta vlasů po chemoterapii – O vlasy přichází většina pacientů s rakovinou. Jdou však zachránit!

30. 1. 2024

40 min

Obrázek epizody Hudba je pevnou součástí jeho života. Hudebník Igor Tausinger o muzikoterapii a jeho dobrovolnictví v Centru Seňorina

Hudba je pevnou součástí jeho života. Hudebník Igor Tausinger o muzikoterapii a jeho dobrovolnictví v Centru Seňorina

30. 1. 2024

35 min

Obrázek epizody Proč držím suchej únor a jak to mám s alkoholem?

Proč držím suchej únor a jak to mám s alkoholem?

29. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Ochrana pred negativitou - Mentálna ochranná bariéra (Zvuky dažďa + Theta vlny)

Ochrana pred negativitou - Mentálna ochranná bariéra (Zvuky dažďa + Theta vlny)

29. 1. 2024

40 min

Obrázek epizody Jak navázat a udržet dlouhodobě šťastný partnerský vztah?

Jak navázat a udržet dlouhodobě šťastný partnerský vztah?

29. 1. 2024

13 min

Obrázek epizody Zhubněte konečně úspěšně. Lékař Kohutiar radí, jak na to

Zhubněte konečně úspěšně. Lékař Kohutiar radí, jak na to

29. 1. 2024

54 min

Obrázek epizody S03E19 Michaela Isizzu: Miluju moje zmrdečky

S03E19 Michaela Isizzu: Miluju moje zmrdečky

29. 1. 2024

47 min

Obrázek epizody Emoce

Emoce

29. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody A co na to Bůh? 5/2024 - Proč je stáří tak nechtěné?

A co na to Bůh? 5/2024 - Proč je stáří tak nechtěné?

29. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody Ep4: Nebuď ledňáček

Ep4: Nebuď ledňáček

29. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Porodnické násilí

Porodnické násilí

29. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Ztráta miminka

Ztráta miminka