Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody PRESTAŇ SA ĽUTOVAŤ, LEBO ODCHÁDZAM (epi 041)

PRESTAŇ SA ĽUTOVAŤ, LEBO ODCHÁDZAM (epi 041)

20. 9. 2021

1 hod 2 min

Obrázek epizody Elektrika, šalina, tramvaj – provází člověka dnem i nocí, tepe městem a inspiruje

Elektrika, šalina, tramvaj – provází člověka dnem i nocí, tepe městem a inspiruje

20. 9. 2021

41 min

Obrázek epizody ArtCafé: Elektrika, šalina, tramvaj – provází člověka dnem i nocí, tepe městem a inspiruje

ArtCafé: Elektrika, šalina, tramvaj – provází člověka dnem i nocí, tepe městem a inspiruje

20. 9. 2021

41 min

Obrázek epizody #38 Milan Jaroš

#38 Milan Jaroš

20. 9. 2021

1 hod 17 min

Obrázek epizody Festivaly gastronomie: Je příprava náročná?

Festivaly gastronomie: Je příprava náročná?

20. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Dara Rolins: Odmítat lidi je někdy nutnost. Došlo mi to, když na mě klepali na toaletě kvůli fotce

Dara Rolins: Odmítat lidi je někdy nutnost. Došlo mi to, když na mě klepali na toaletě kvůli fotce

20. 9. 2021

18 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarník Jan Kabáb: Rozšířená realita by mě mohla vrátit ke streetartu

Vizitka: Výtvarník Jan Kabáb: Rozšířená realita by mě mohla vrátit ke streetartu

20. 9. 2021

48 min

Obrázek epizody MALÉhRY ke kafi: A co na to děti?

MALÉhRY ke kafi: A co na to děti?

20. 9. 2021

22 min

Obrázek epizody ep.20: Četba, čaj a čisté čakry: WTF, Texas?!

ep.20: Četba, čaj a čisté čakry: WTF, Texas?!

20. 9. 2021

1 hod 37 min

Obrázek epizody Josef Köferl - Ten novej svět + Poslední noc doma

Josef Köferl - Ten novej svět + Poslední noc doma

20. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Martin Kyšperský: Spánek a smrt

Ranní úvaha: Martin Kyšperský: Spánek a smrt

20. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Anna a Ema Semiánovy – Dvě na cestě: Bez kontrastů a bez bolesti by člověk neocenil to, co na cestě najde. Sny se plní. Je potřeba si přát, dobře a hezky.

Anna a Ema Semiánovy – Dvě na cestě: Bez kontrastů a bez bolesti by člověk neocenil to, co na cestě najde. Sny se plní. Je potřeba si přát, dobře a hezky.

20. 9. 2021

1 hod 7 min

Obrázek epizody Původní poznámky JKR

Původní poznámky JKR

20. 9. 2021

47 min

Obrázek epizody K jádru věci: STÁT JSEM JÁ

K jádru věci: STÁT JSEM JÁ

20. 9. 2021

41 min

Obrázek epizody Vlčí růže zavede do indiánské rezervace, kam se vrací dcera indiánky a finského uprchlíka

Vlčí růže zavede do indiánské rezervace, kam se vrací dcera indiánky a finského uprchlíka

19. 9. 2021

6 min

Obrázek epizody Kamila Hladká: Sestry

Kamila Hladká: Sestry

19. 9. 2021

11 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Římskokatolické církve z kostela sv. Františka z Assisi v Tanvaldu

Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Římskokatolické církve z kostela sv. Františka z Assisi v Tanvaldu

19. 9. 2021

1 hod 3 min

Obrázek epizody Maud Sulter - V noci

Maud Sulter - V noci

19. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Chef Arena #06 – Ladislav Černý

Chef Arena #06 – Ladislav Černý

19. 9. 2021

53 min

Obrázek epizody bitcoin

bitcoin

19. 9. 2021

15 min

Obrázek epizody Vladimír Holan - Bolest (čtení v Poetickém klubu na Clubhousu)

Vladimír Holan - Bolest (čtení v Poetickém klubu na Clubhousu)

18. 9. 2021

27 min

Obrázek epizody Tam v lesích (vlastní povídka - kapitola šestá)

Tam v lesích (vlastní povídka - kapitola šestá)

18. 9. 2021

20 min

Obrázek epizody Letošní Svět knihy v Praze představí současnou francouzskou literaturu

Letošní Svět knihy v Praze představí současnou francouzskou literaturu

18. 9. 2021

23 min

Obrázek epizody Kultura Plus: Bojový štít ukradený nacisty z Konopiště se po letech vrací do Česka

Kultura Plus: Bojový štít ukradený nacisty z Konopiště se po letech vrací do Česka

18. 9. 2021

25 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Přímý přenos slavnostní bohoslužby z Národní svatoludmilské pouti na Tetín

Bohoslužba: Přímý přenos slavnostní bohoslužby z Národní svatoludmilské pouti na Tetín

18. 9. 2021

1 hod 59 min