Podcast Na vidličce Romana Pauluse
151 epizod
62 odběratelů
Řadit dle:
Kozí mléko: Je lépe stravitelné
17. 3. 2022
2 min
Holub: Je poměrně náročný na přípravu
16. 3. 2022
2 min
Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnání
15. 3. 2022
3 min
Kukuřice: Jako popcorn ji znají všichni
14. 3. 2022
3 min
Křepelky: Je to jednohubka, která má jemné maso
10. 3. 2022
3 min
Španělská šunka: Je sušená a skutečně vynikající
9. 3. 2022
3 min
Varné desky: Dnes jsou k dispozici různé druhy sporáků
8. 3. 2022
2 min
Tapas: Jsou to teplé i studené menší pokrmy
7. 3. 2022
2 min
Kulajda: Jaký je správný postup přípravy
3. 3. 2022
3 min
Kebab: Je to vlastně gyros
2. 3. 2022
3 min
Vejce: Jak udělat správné volské oko
1. 3. 2022
3 min
Grandhotel Pupp: Nabízí skvělou kuchyni
28. 2. 2022
3 min
Treska: V Anglii by bez ní nepřipravili fish and chips
24. 2. 2022
2 min
Tuňák: Jak správně rybí steak upravit
23. 2. 2022
2 min
Rajská omáčka: Čím se liší ta správná česká od jiných rajských
22. 2. 2022
3 min
Cibule: Kolik druhů a kolik chutí existuje
21. 2. 2022
4 min
Špagety carbonara: Jak se vaří správně v Itálii
17. 2. 2022
3 min
Druhy brambor: Které se hodí na salát a které jako příloha
16. 2. 2022
4 min
Brokolice: Je to zdravá a chutná příloha
15. 2. 2022
3 min
Muškátový oříšek: Rozdíl mezi oříškem a květem
14. 2. 2022
3 min
Těstoviny: Domácí nudle jsou vynikající nejen po polévek
10. 2. 2022
4 min
Avokádo: Na co je potřeba dávat pozor při nákupu v obchodě
9. 2. 2022
3 min
Pohanka: Je přirozeně bezlepková a má příznivé složení tuků
8. 2. 2022
2 min
Chia semínka: Jsou vhodné pro zdravé snídaně či svačiny
7. 2. 2022
2 min
Kimchi: Co to je a odkud pochází
3. 2. 2022
3 min