Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Najděte si:

Český rozhlas

Gastro

Podcast Na vidličce Romana Pauluse

Vše o surovinách a potravinách, ze kterých s chutí vaříme. Všechny vůně kuchyně servíruje šéfkuchař Roman Paulus.

66 epizod

4 odběratelé

Obrázek epizody Zelí: Je to pochoutka plná vitamínů

Zelí: Je to pochoutka plná vitamínů

23. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Červená řepa: Je zdravá a dá se připravovat na mnoho způsobů

Červená řepa: Je zdravá a dá se připravovat na mnoho způsobů

22. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Kremrole: Zkuste tvarohové těsto

Kremrole: Zkuste tvarohové těsto

21. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Festivaly gastronomie: Je příprava náročná?

Festivaly gastronomie: Je příprava náročná?

20. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Rajčata: jak je vypěstovat doma a co pak s nimi v kuchyni

Rajčata: jak je vypěstovat doma a co pak s nimi v kuchyni

15. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Ananas: co s ním v kuchyni?

Ananas: co s ním v kuchyni?

14. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Rozdíl mezi červeným a bílým zelím

Rozdíl mezi červeným a bílým zelím

13. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Pomocníci v kuchyni: od mixérů až k robotům

Pomocníci v kuchyni: od mixérů až k robotům

9. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Lilek: jeho příprava od grilování po „lasagne“

Lilek: jeho příprava od grilování po „lasagne“

8. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Cuketa jako příloha k pečené kachně nebo kuřeti

Cuketa jako příloha k pečené kachně nebo kuřeti

7. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Kukuřice: Jak ji zavařit nebo správně uvařit

Kukuřice: Jak ji zavařit nebo správně uvařit

6. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Švestky: Patří i do slané kuchyně?

Švestky: Patří i do slané kuchyně?

2. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Svatojánské ořechy: Proč jsou k jejich výrobě potřeba ty nezralé?

Svatojánské ořechy: Proč jsou k jejich výrobě potřeba ty nezralé?

1. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Dürnstein: Čím se kraj vyznačuje?

Dürnstein: Čím se kraj vyznačuje?

31. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Rychlokvašky: Potřebují teplé místo?

Rychlokvašky: Potřebují teplé místo?

30. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Romanesco: Česky se jí říká květolice

Romanesco: Česky se jí říká květolice

26. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Maniok: Je přirozeně bezlepkový a výživný

Maniok: Je přirozeně bezlepkový a výživný

25. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Festival Znojemská okurka: Zvláštností byla i marmeláda z okurek

Festival Znojemská okurka: Zvláštností byla i marmeláda z okurek

24. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Tapioka perly: Kde se s nimi setkáte především?

Tapioka perly: Kde se s nimi setkáte především?

23. 8. 2021

4 min

Obrázek epizody Rizoto: Chuť záleží na vývaru, kterým podléváme

Rizoto: Chuť záleží na vývaru, kterým podléváme

19. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Štrůdl: Co všechno lze přidat do jablek

Štrůdl: Co všechno lze přidat do jablek

18. 8. 2021

4 min

Obrázek epizody Máta: V létě skvěle ochutí pramenitou vodu

Máta: V létě skvěle ochutí pramenitou vodu

17. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Broskve: Hodí se nejen na přípravu dezertů

Broskve: Hodí se nejen na přípravu dezertů

16. 8. 2021

4 min

Obrázek epizody Cukrová třtina: Cukr z ní je o trochu méně škodlivý

Cukrová třtina: Cukr z ní je o trochu méně škodlivý

12. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Levandule: Co s ní v kuchyni

Levandule: Co s ní v kuchyni

11. 8. 2021

3 min