
Podcast Na vidličce Romana Pauluse
151 epizod
62 odběratelů
Řadit dle:

Kozí mléko: Je lépe stravitelné
17. 3. 2022
2 min

Holub: Je poměrně náročný na přípravu
16. 3. 2022
2 min

Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnání
15. 3. 2022
3 min

Kukuřice: Jako popcorn ji znají všichni
14. 3. 2022
3 min

Křepelky: Je to jednohubka, která má jemné maso
10. 3. 2022
3 min

Španělská šunka: Je sušená a skutečně vynikající
9. 3. 2022
3 min

Varné desky: Dnes jsou k dispozici různé druhy sporáků
8. 3. 2022
2 min

Tapas: Jsou to teplé i studené menší pokrmy
7. 3. 2022
2 min

Kulajda: Jaký je správný postup přípravy
3. 3. 2022
3 min

Kebab: Je to vlastně gyros
2. 3. 2022
3 min

Vejce: Jak udělat správné volské oko
1. 3. 2022
3 min

Grandhotel Pupp: Nabízí skvělou kuchyni
28. 2. 2022
3 min

Treska: V Anglii by bez ní nepřipravili fish and chips
24. 2. 2022
2 min

Tuňák: Jak správně rybí steak upravit
23. 2. 2022
2 min

Rajská omáčka: Čím se liší ta správná česká od jiných rajských
22. 2. 2022
3 min

Cibule: Kolik druhů a kolik chutí existuje
21. 2. 2022
4 min

Špagety carbonara: Jak se vaří správně v Itálii
17. 2. 2022
3 min

Druhy brambor: Které se hodí na salát a které jako příloha
16. 2. 2022
4 min

Brokolice: Je to zdravá a chutná příloha
15. 2. 2022
3 min

Muškátový oříšek: Rozdíl mezi oříškem a květem
14. 2. 2022
3 min

Těstoviny: Domácí nudle jsou vynikající nejen po polévek
10. 2. 2022
4 min

Avokádo: Na co je potřeba dávat pozor při nákupu v obchodě
9. 2. 2022
3 min

Pohanka: Je přirozeně bezlepková a má příznivé složení tuků
8. 2. 2022
2 min

Chia semínka: Jsou vhodné pro zdravé snídaně či svačiny
7. 2. 2022
2 min

Kimchi: Co to je a odkud pochází
3. 2. 2022
3 min