
Podcast Na vidličce Romana Pauluse
151 epizod
62 odběratelů
Řadit dle:

Bylinkové máslo: Není to žádná věda
26. 5. 2021
3 min

Nakládaný hermelín: Vynikající chuťovka k pivu
27. 5. 2021
3 min

O domácí hořčici tak často neslyšíme
31. 5. 2021
4 min

Akvaponie: Co to je?
1. 6. 2021
3 min

Holandská omáčka: Teď na jaře se hodí k masu a především chřestu
2. 6. 2021
3 min

Domácí jogurt: Jak na to s pomocí moderní kuchyně
7. 6. 2021
3 min

Rebarbora: Je skvělá při přípravě slaných jídel a chuťovek
8. 6. 2021
3 min

Pampeliška: Je zdraví prospěšná a umí zázraky
9. 6. 2021
3 min

Ptačinec žabinec: Je vhodný do salátů i jako alternativa špenátu
10. 6. 2021
3 min

Skotské vejce: Chutné a rychlé jídlo
14. 6. 2021
3 min

Gril: Jaký si zvolit
15. 6. 2021
4 min

Jahody: V kuchyni s nimi dokážete malé zázraky
16. 6. 2021
3 min

Trhané maso je v restauracích doslova šlágrem
17. 6. 2021
3 min

Koření RUB: Jedná se o speciální směs z Ameriky
21. 6. 2021
3 min

Domácí burger: Zazáříte s ním na grilovací párty
22. 6. 2021
3 min

Burger bez masa: Potěšení pro vegany a vegetariány
23. 6. 2021
3 min

Jehněčí: V Česku si k němu zatím stále hledáme cestu
24. 6. 2021
3 min

Grilovací sezóna pokračuje: Jak na zeleninu
28. 6. 2021
4 min

Domácí hamburgerové housky: Dá to sice trochu práce, ale výsledek stojí za to
29. 6. 2021
2 min

Ovocné knedlíky: Jahodové, nebo meruňkové?
30. 6. 2021
2 min

Meruňkový džem: Rodinný recept šéfkuchaře
1. 7. 2021
4 min

Kosmatice: Sezónní lahůdka z květů černého bezu
7. 7. 2021
2 min

Bezový sirup: Je zdravý a osvěží
8. 7. 2021
2 min

Borůvky: Je libo plněné knedlíky nebo jen pohár?
12. 7. 2021
3 min

Kapary: Hodí se do salátů i těstovin a zkusit je můžete i k játrům
13. 7. 2021
3 min