
Podcast Na vidličce Romana Pauluse
151 epizod
53 odběratelů
Vše o surovinách a potravinách, ze kterých s chutí vaříme. Všechny vůně kuchyně servíruje šéfkuchař Roman Paulus.
Řadit dle:

Vejce: Jak udělat správné volské oko
1. 3. 2022
3 min

Kebab: Je to vlastně gyros
2. 3. 2022
3 min

Grandhotel Pupp: Nabízí skvělou kuchyni
28. 2. 2022
3 min

Špagety carbonara: Jak se vaří správně v Itálii
17. 2. 2022
3 min

Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnání
15. 3. 2022
3 min

Křepelky: Je to jednohubka, která má jemné maso
10. 3. 2022
3 min

Španělská šunka: Je sušená a skutečně vynikající
9. 3. 2022
3 min

Rajská omáčka: Čím se liší ta správná česká od jiných rajských
22. 2. 2022
3 min

Kulajda: Jaký je správný postup přípravy
3. 3. 2022
3 min

Holub: Je poměrně náročný na přípravu
16. 3. 2022
2 min

Kukuřice: Jako popcorn ji znají všichni
14. 3. 2022
3 min

Kozí mléko: Je lépe stravitelné
17. 3. 2022
2 min

Ústřice: Jsou jen pro opravdové znalce?
9. 12. 2021
3 min

Varné desky: Dnes jsou k dispozici různé druhy sporáků
8. 3. 2022
2 min

Kimchi: Co to je a odkud pochází
3. 2. 2022
3 min

Druhy brambor: Které se hodí na salát a které jako příloha
16. 2. 2022
4 min

Bylinkové máslo: Není to žádná věda
26. 5. 2021
3 min

Tapas: Jsou to teplé i studené menší pokrmy
7. 3. 2022
2 min

Pohanka: Je přirozeně bezlepková a má příznivé složení tuků
8. 2. 2022
2 min

Tuňák: Jak správně rybí steak upravit
23. 2. 2022
2 min

Souboj bramborových salátů: Recept Romana Pauluse a Adély Gondíkové na nejlepší vánoční pošušňání
20. 12. 2021
3 min

Brokolice: Je to zdravá a chutná příloha
15. 2. 2022
3 min

Cibule: Kolik druhů a kolik chutí existuje
21. 2. 2022
4 min

Jak připravit dobrý hamburger, aby chutnal? Stačí dobré maso, sůl, pepř a hlídat propečení
20. 7. 2021
3 min

Domácí hamburgerové housky: Dá to sice trochu práce, ale výsledek stojí za to
29. 6. 2021
2 min