Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Na vidličce Romana Pauluse

Podcast Na vidličce Romana Pauluse

151 epizod

57 odběratelů

Vše o surovinách a potravinách, ze kterých s chutí vaříme. Všechny vůně kuchyně servíruje šéfkuchař Roman Paulus.
Obrázek epizody Vejce: Jak udělat správné volské oko

Vejce: Jak udělat správné volské oko

1. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Kebab: Je to vlastně gyros

Kebab: Je to vlastně gyros

2. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Grandhotel Pupp: Nabízí skvělou kuchyni

Grandhotel Pupp: Nabízí skvělou kuchyni

28. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnání

Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnání

15. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Špagety carbonara: Jak se vaří správně v Itálii

Špagety carbonara: Jak se vaří správně v Itálii

17. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Španělská šunka: Je sušená a skutečně vynikající

Španělská šunka: Je sušená a skutečně vynikající

9. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Křepelky: Je to jednohubka, která má jemné maso

Křepelky: Je to jednohubka, která má jemné maso

10. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Kulajda: Jaký je správný postup přípravy

Kulajda: Jaký je správný postup přípravy

3. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Rajská omáčka: Čím se liší ta správná česká od jiných rajských

Rajská omáčka: Čím se liší ta správná česká od jiných rajských

22. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Holub: Je poměrně náročný na přípravu

Holub: Je poměrně náročný na přípravu

16. 3. 2022

2 min

Obrázek epizody Kozí mléko: Je lépe stravitelné

Kozí mléko: Je lépe stravitelné

17. 3. 2022

2 min

Obrázek epizody Kukuřice: Jako popcorn ji znají všichni

Kukuřice: Jako popcorn ji znají všichni

14. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Varné desky: Dnes jsou k dispozici různé druhy sporáků

Varné desky: Dnes jsou k dispozici různé druhy sporáků

8. 3. 2022

2 min

Obrázek epizody Kimchi: Co to je a odkud pochází

Kimchi: Co to je a odkud pochází

3. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Ústřice: Jsou jen pro opravdové znalce?

Ústřice: Jsou jen pro opravdové znalce?

9. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Brokolice: Je to zdravá a chutná příloha

Brokolice: Je to zdravá a chutná příloha

15. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Druhy brambor: Které se hodí na salát a které jako příloha

Druhy brambor: Které se hodí na salát a které jako příloha

16. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Tapas: Jsou to teplé i studené menší pokrmy

Tapas: Jsou to teplé i studené menší pokrmy

7. 3. 2022

2 min

Obrázek epizody Tuňák: Jak správně rybí steak upravit

Tuňák: Jak správně rybí steak upravit

23. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Pohanka: Je přirozeně bezlepková a má příznivé složení tuků

Pohanka: Je přirozeně bezlepková a má příznivé složení tuků

8. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Cibule: Kolik druhů a kolik chutí existuje

Cibule: Kolik druhů a kolik chutí existuje

21. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Těstoviny: Domácí nudle jsou vynikající nejen po polévek

Těstoviny: Domácí nudle jsou vynikající nejen po polévek

10. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Muškátový oříšek: Rozdíl mezi oříškem a květem

Muškátový oříšek: Rozdíl mezi oříškem a květem

14. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Kdy je guláš guláš a kdy už je to gulášovka nebo perkelt?

Kdy je guláš guláš a kdy už je to gulášovka nebo perkelt?

27. 12. 2021

4 min

Obrázek epizody Souboj bramborových salátů: Recept Romana Pauluse a Adély Gondíkové na nejlepší vánoční pošušňání

Souboj bramborových salátů: Recept Romana Pauluse a Adély Gondíkové na nejlepší vánoční pošušňání

20. 12. 2021

3 min