Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bohoslužba: Přímý přenos slavnostní bohoslužby z Národní svatoludmilské pouti na Tetín

Bohoslužba: Přímý přenos slavnostní bohoslužby z Národní svatoludmilské pouti na Tetín

18. 9. 2021

1 hod 59 min

Obrázek epizody Díl třicátý – Petr Klimeš

Díl třicátý – Petr Klimeš

18. 9. 2021

29 min

Obrázek epizody Ivan Diviš - Okno! Poránu otevřené okno + Kde byl v té chvíli Bůh

Ivan Diviš - Okno! Poránu otevřené okno + Kde byl v té chvíli Bůh

18. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Knižní servis 17/9/2021: Realita není, čím se zdá, Řád času, Citový život zvířat, Srdce včely má pět komor

Knižní servis 17/9/2021: Realita není, čím se zdá, Řád času, Citový život zvířat, Srdce včely má pět komor

17. 9. 2021

11 min

Obrázek epizody S Michalem Prasličkou o zelené kávě a certifikacích

S Michalem Prasličkou o zelené kávě a certifikacích

17. 9. 2021

57 min

Obrázek epizody O čem je tento podcast?

O čem je tento podcast?

17. 9. 2021

57 sec

Obrázek epizody Šéfkuchařka Anna Vejvodová: „Dlouho jsem nevěřila, že otvíráme kapří restauraci."

Šéfkuchařka Anna Vejvodová: „Dlouho jsem nevěřila, že otvíráme kapří restauraci."

17. 9. 2021

57 min

Obrázek epizody Lukáš Dudek: V kryptoměnách nevidím jistotu, každý by měl uvažovat o investování

Lukáš Dudek: V kryptoměnách nevidím jistotu, každý by měl uvažovat o investování

17. 9. 2021

40 min

Obrázek epizody Matyáš Veselý: Formou herních mechanismů pojmenovávám realitu, život je hra

Matyáš Veselý: Formou herních mechanismů pojmenovávám realitu, život je hra

17. 9. 2021

1 hod 14 min

Obrázek epizody Bára Ernygrová: Jezdila jsem tajně na kole do Five Elephant, nejšťastnější jsem u pražičky

Bára Ernygrová: Jezdila jsem tajně na kole do Five Elephant, nejšťastnější jsem u pražičky

17. 9. 2021

1 hod 15 min

Obrázek epizody Vizitka: Erika Bornová: V lockdownu jsem viděla všechny Attenboroughovy filmy a propadla hlavonožcům

Vizitka: Erika Bornová: V lockdownu jsem viděla všechny Attenboroughovy filmy a propadla hlavonožcům

17. 9. 2021

44 min

Obrázek epizody František Hrubín - Země a křídla + Dech

František Hrubín - Země a křídla + Dech

17. 9. 2021

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Byla tu první sauna v Praze i bazén, nyní je památka opuštěná. Co bude s Domem kultury těla?

Mozaika: Byla tu první sauna v Praze i bazén, nyní je památka opuštěná. Co bude s Domem kultury těla?

17. 9. 2021

11 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Petr Oslzlý, motor Brna

Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Petr Oslzlý, motor Brna

17. 9. 2021

5 min

Obrázek epizody 1100 let od mučednické smrti svaté Ludmily

1100 let od mučednické smrti svaté Ludmily

17. 9. 2021

9 min

Obrázek epizody Kulturní vývar: 1100 let od mučednické smrti svaté Ludmily

Kulturní vývar: 1100 let od mučednické smrti svaté Ludmily

17. 9. 2021

9 min

Obrázek epizody Akcent: Vítěz novinářské soutěže: Pražské Výstaviště chce být přitažlivým areálem pro trávení volného času

Akcent: Vítěz novinářské soutěže: Pražské Výstaviště chce být přitažlivým areálem pro trávení volného času

17. 9. 2021

27 min

Obrázek epizody 2. How Emotions Are Made - Lisa Feldman Barret

2. How Emotions Are Made - Lisa Feldman Barret

16. 9. 2021

21 min

Obrázek epizody S Karlem Maříkem o personální krizi v gastru a co všechno přinesla

S Karlem Maříkem o personální krizi v gastru a co všechno přinesla

16. 9. 2021

1 hod 13 min

Obrázek epizody Stránky, čáry, bubliny 5: Dlouhá komiksová debata, komiksoví hrdinové a Alžbětko

Stránky, čáry, bubliny 5: Dlouhá komiksová debata, komiksoví hrdinové a Alžbětko

16. 9. 2021

3 hod 15 min

Obrázek epizody Galerie Emila Filly: In Vivo (Iva Mladičová)

Galerie Emila Filly: In Vivo (Iva Mladičová)

16. 9. 2021

8 min

Obrázek epizody O údržbě kávovarů a další techniky s Martinem Honem z Barista Servis

O údržbě kávovarů a další techniky s Martinem Honem z Barista Servis

16. 9. 2021

1 hod 17 min

Obrázek epizody Kirtekk - Russian Tekno

Kirtekk - Russian Tekno

16. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody EP167 vlkodlaci

EP167 vlkodlaci

16. 9. 2021

30 min

Obrázek epizody „Po vydání Poupátek se cítím méně jako oběť.“ Jak literatura léčí trauma sexuálního zneužívání?

„Po vydání Poupátek se cítím méně jako oběť.“ Jak literatura léčí trauma sexuálního zneužívání?

16. 9. 2021

40 min