
O údržbě kávovarů a další techniky s Martinem Honem z Barista Servis

Poslechněte si podcast
16. 9. 2021
1 hod 17 min
Necháváte každý rok zkontrolovat svou technologii od servisního mechanika? Měníte každý půlrok nejnamáhanější komponenty v kávovaru? Nebo je vaše odpověď "to mi nikdo neřekl!" S touto větou se Martin Hon setkává při servisu nejčastěji. Již 8 let v rámci firmy www.baristaservis.cz provádí údržby a repasování kávovarů a za tu dobu už viděl snad každý stroj, každou menší i větší závadu a v dalším díle Candyane coffee podcastu si s Jardou a Ondrou bude vyprávět nejen o servisování, ale též o možnosti jít na jeho kurz základní údržby kavárenské technologie. Pohodlně se usaďte povídání začíná...
Martina sledujte na: https://www.instagram.com/baristaservis/
na kurz se přihlašte: http://www.baristaservis.cz/30-kurzy
navštivte jeho Kafe na písku: https://www.instagram.com/kafe_na_pisku/
odebírejte prosím:
https://www.instagram.com/candycanecoffee
https://www.candycane.coffee/
https://twitter.com/candycanecz
https://www.facebook.com/candycanecofee
------
music:
Dotan Negrin & Prismatic Mantis - Pure Imagination (Future James Trap Remix)
Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO
subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan
Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/
https://soundcloud.com/dotan-negrin/
https://facebook.com/dotannegrin
https://www.youtube.com/user/pianoaround
Follow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantis
https://instagram.com/prismaticmantis/
https://soundcloud.com/prismaticmantis
Follow Future James: https://twitter.com/ohhhitsjames
https://soundcloud.com/futurejames
https://www.instagram.com/ohhhitsjames/
Popis podcastu
Prague specialty coffee roasters and their time in front of mic.
"Enfant terrible" české kávové scény.
Otevíráme témata před kterými kávová komunita zavírá oči. Ironicky komentujeme události a otázky gastronomie, kolem kterých se chodí po špičkách. Když vidíme vosí hnízdo, rozhlížíme se po klacíku.
Po deseti letech působení v české gastronomii a po 5 letech rozvoje pražírny výběrové kávy si sedáme za mikrofon a chceme se podělit o naše zážitky z kavárenské scény. Odpovídáme na Vaše témata a dotazy a zveme si osobnosti, se kterými jsme se za dobu za barem setkali v pozici hostů i kolegů.