Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Je jedna věc, která nelže a nejde ji změnit. Jsou to oči,“ říká fotograf Jadran Šetlík

„Je jedna věc, která nelže a nejde ji změnit. Jsou to oči,“ říká fotograf Jadran Šetlík

12. 1. 2016

10 min

Obrázek epizody Start Track – Za ohnivým sloupem – Daniel Skokan

Start Track – Za ohnivým sloupem – Daniel Skokan

10. 1. 2016

33 min

Obrázek epizody „Pracovní trh je dnes řízený kandidáty, kterým firmy prodávají pozice,“ říká Josef Kadlec

„Pracovní trh je dnes řízený kandidáty, kterým firmy prodávají pozice,“ říká Josef Kadlec

7. 1. 2016

10 min

Obrázek epizody Start Track – Vcházení a odcházení – Daniel Skokan

Start Track – Vcházení a odcházení – Daniel Skokan

3. 1. 2016

31 min

Obrázek epizody „Úroveň výuky jazyků u nás není na dobré úrovni a zhoršuje se,“ říká zakladatel jazykové školy

„Úroveň výuky jazyků u nás není na dobré úrovni a zhoršuje se,“ říká zakladatel jazykové školy

28. 12. 2015

10 min

Obrázek epizody „Děti se na druhém stupni základních škol přestávají radovat,“ říká ředitelka mateřské školy

„Děti se na druhém stupni základních škol přestávají radovat,“ říká ředitelka mateřské školy

27. 12. 2015

10 min

Obrázek epizody „Svůj životní sen už žiji,“ říká operní pěvkyně Štěpánka Pučálková

„Svůj životní sen už žiji,“ říká operní pěvkyně Štěpánka Pučálková

21. 12. 2015

10 min

Obrázek epizody Christmas Experience 2015 – O čem to všechno je – Daniel Skokan

Christmas Experience 2015 – O čem to všechno je – Daniel Skokan

20. 12. 2015

22 min

Obrázek epizody Episode 4

Episode 4

16. 12. 2015

12 min

Obrázek epizody „V partnerských vztazích si Češi nejsou zvyklí říci o pomoc,“ říká rozvojová koučka V. Vinterová

„V partnerských vztazích si Češi nejsou zvyklí říci o pomoc,“ říká rozvojová koučka V. Vinterová

15. 12. 2015

10 min

Obrázek epizody Česká Miss Nikol Švantnerová: „Nikdy jsem neměla žádné vzory, inspirovali mě jen rodiče.“

Česká Miss Nikol Švantnerová: „Nikdy jsem neměla žádné vzory, inspirovali mě jen rodiče.“

13. 12. 2015

9 min

Obrázek epizody Golden Mine – Odpuštění a smíření – Jakub Provazník

Golden Mine – Odpuštění a smíření – Jakub Provazník

13. 12. 2015

29 min

Obrázek epizody Golden Mine – Solí a světlem – Hajnalka Ackah

Golden Mine – Solí a světlem – Hajnalka Ackah

6. 12. 2015

39 min

Obrázek epizody „Na vrcholových pozicích nejde jen o profesionalitu, ale i o společenský kontakt,“ říká I. Hodač

„Na vrcholových pozicích nejde jen o profesionalitu, ale i o společenský kontakt,“ říká I. Hodač

1. 12. 2015

12 min

Obrázek epizody Golden Mine – Zármutek a život – Daniel Skokan

Golden Mine – Zármutek a život – Daniel Skokan

29. 11. 2015

26 min

Obrázek epizody Golden Mine – Žít a učit se – Dagmar Sklenářová

Golden Mine – Žít a učit se – Dagmar Sklenářová

22. 11. 2015

31 min

Obrázek epizody „Že může být Linet globální firmou, jsem věděl hned,“ říká Zbyněk Frolík

„Že může být Linet globální firmou, jsem věděl hned,“ říká Zbyněk Frolík

16. 11. 2015

9 min

Obrázek epizody How to be brave – Vidět dál – Hajnalka Ackah

How to be brave – Vidět dál – Hajnalka Ackah

15. 11. 2015

33 min

Obrázek epizody Swingový zpěvák Jan Smigmator: „Vizualizace úspěchu je gros všeho“

Swingový zpěvák Jan Smigmator: „Vizualizace úspěchu je gros všeho“

10. 11. 2015

10 min

Obrázek epizody How to be brave – Udrž si to správné myšlení (Young & Free celebration) – Efraim Müller

How to be brave – Udrž si to správné myšlení (Young & Free celebration) – Efraim Müller

8. 11. 2015

25 min

Obrázek epizody How to be brave – Udrž si to správné myšlení (ranní celebration) – Daniel Skokan

How to be brave – Udrž si to správné myšlení (ranní celebration) – Daniel Skokan

8. 11. 2015

31 min

Obrázek epizody „Síla konceptu je rozhodující. Dobrý anděl by fungoval i beze mě,“ říká Petr Sýkora

„Síla konceptu je rozhodující. Dobrý anděl by fungoval i beze mě,“ říká Petr Sýkora

3. 11. 2015

10 min

Obrázek epizody How to be brave – Jak je psáno – Daniel Skokan

How to be brave – Jak je psáno – Daniel Skokan

1. 11. 2015

34 min

Obrázek epizody „Nová generace chce mít jasný důkaz, kam peníze jdou,“ říká ředitelka Nadace Charty 77

„Nová generace chce mít jasný důkaz, kam peníze jdou,“ říká ředitelka Nadace Charty 77

28. 10. 2015

10 min

Obrázek epizody How to be brave – Když přijde vlnobití – Pavel Pilárik

How to be brave – Když přijde vlnobití – Pavel Pilárik

25. 10. 2015

28 min