Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Když si o hostech nastuduji vše, nemám se jich na co ptát,“ říká moderátorka Adéla Banášová

„Když si o hostech nastuduji vše, nemám se jich na co ptát,“ říká moderátorka Adéla Banášová

9. 4. 2016

10 min

Obrázek epizody Stolen Identity – Okradený Bůh – Daniel Skokan

Stolen Identity – Okradený Bůh – Daniel Skokan

3. 4. 2016

30 min

Obrázek epizody Episode 5

Episode 5

30. 3. 2016

12 min

Obrázek epizody The Holy Spirit – Tvá trpělivost – Hajnalka Ackah

The Holy Spirit – Tvá trpělivost – Hajnalka Ackah

27. 3. 2016

30 min

Obrázek epizody Scenáristka E. Papoušková: „V literární tvorbě je nejvyšším arbitrem čas. Ten ukáže, co vydrží“

Scenáristka E. Papoušková: „V literární tvorbě je nejvyšším arbitrem čas. Ten ukáže, co vydrží“

21. 3. 2016

10 min

Obrázek epizody The Holy Spirit – Tvůj zázrak – Daniel Skokan

The Holy Spirit – Tvůj zázrak – Daniel Skokan

20. 3. 2016

31 min

Obrázek epizody  L. Hurdová: „Řada dětí z dětských domovů začne bydlení i práci řešit týden před odchodem“

L. Hurdová: „Řada dětí z dětských domovů začne bydlení i práci řešit týden před odchodem“

20. 3. 2016

10 min

Obrázek epizody The Holy Spirit – Tvá síla – Petr Kinkor

The Holy Spirit – Tvá síla – Petr Kinkor

13. 3. 2016

38 min

Obrázek epizody „Žena má sebe až na čtvrtém místě,“ říká zakladatelka organizace Ženy s.r.o.

„Žena má sebe až na čtvrtém místě,“ říká zakladatelka organizace Ženy s.r.o.

13. 3. 2016

10 min

Obrázek epizody The Holy Spirit – Tvá inspirace – Daniel Skokan

The Holy Spirit – Tvá inspirace – Daniel Skokan

6. 3. 2016

37 min

Obrázek epizody „Dívali se na mě jako na exota,“ popisuje Miroslav Šole své působení ve vedení Compass Group

„Dívali se na mě jako na exota,“ popisuje Miroslav Šole své působení ve vedení Compass Group

6. 3. 2016

10 min

Obrázek epizody Christian Atheist – Věřím v Boha, ale nedůvěřuji mu plně – Dagmar Sklenářová

Christian Atheist – Věřím v Boha, ale nedůvěřuji mu plně – Dagmar Sklenářová

28. 2. 2016

40 min

Obrázek epizody „Slacklining je balancování fyzické i psychické, “ říká Anna Kuchařová

„Slacklining je balancování fyzické i psychické, “ říká Anna Kuchařová

22. 2. 2016

10 min

Obrázek epizody Christian Atheist – Věřím v Boha, ale nepřeháním to – Daniel Skokan

Christian Atheist – Věřím v Boha, ale nepřeháním to – Daniel Skokan

21. 2. 2016

39 min

Obrázek epizody „Univerzita Karlova je jednou z nejvíce respektovaných českých značek,“ říká její rektor T. Zima

„Univerzita Karlova je jednou z nejvíce respektovaných českých značek,“ říká její rektor T. Zima

15. 2. 2016

10 min

Obrázek epizody Christian Atheist – Věřím v Boha, ale nerespektuji ho – Vojtěch Matějovský

Christian Atheist – Věřím v Boha, ale nerespektuji ho – Vojtěch Matějovský

14. 2. 2016

22 min

Obrázek epizody „Člověk musí dělat to, co jej baví, peníze jsou až sekundární věcí,“ říká P. Kalaš

„Člověk musí dělat to, co jej baví, peníze jsou až sekundární věcí,“ říká P. Kalaš

8. 2. 2016

10 min

Obrázek epizody Christian Atheist – Věřím v Boha, ale neznám ho – Daniel Skokan

Christian Atheist – Věřím v Boha, ale neznám ho – Daniel Skokan

7. 2. 2016

32 min

Obrázek epizody „Je třeba investovat do lidí, nikoliv do nápadů,“ říká Dana Bérová

„Je třeba investovat do lidí, nikoliv do nápadů,“ říká Dana Bérová

1. 2. 2016

9 min

Obrázek epizody Special Guest - Konrad Blaser – Special guest – Konrad Blaser – Konrad Blaser

Special Guest - Konrad Blaser – Special guest – Konrad Blaser – Konrad Blaser

31. 1. 2016

34 min

Obrázek epizody Otto Jelínek: „Nedívám se na sebe jako na politika. Tomu, o čem jsem mluvil, jsem věřil“

Otto Jelínek: „Nedívám se na sebe jako na politika. Tomu, o čem jsem mluvil, jsem věřil“

26. 1. 2016

11 min

Obrázek epizody Vision Sunday - leden 2016 – Vision Sunday – Daniel Skokan

Vision Sunday - leden 2016 – Vision Sunday – Daniel Skokan

24. 1. 2016

35 min

Obrázek epizody „Finanční gramotnost je jedna věc, lidé jsou ale dnes hodně manipulováni,“ říká M. Hrubošová

„Finanční gramotnost je jedna věc, lidé jsou ale dnes hodně manipulováni,“ říká M. Hrubošová

18. 1. 2016

10 min

Obrázek epizody Start Track – Země zaslíbené – Daniel Skokan

Start Track – Země zaslíbené – Daniel Skokan

17. 1. 2016

38 min

Obrázek epizody „Je jedna věc, která nelže a nejde ji změnit. Jsou to oči,“ říká fotograf Jadran Šetlík

„Je jedna věc, která nelže a nejde ji změnit. Jsou to oči,“ říká fotograf Jadran Šetlík

12. 1. 2016

10 min