Podcast Realitní kuchařka

Sales Café s Janou
Podcasty Sales Cafe s Janou jsou inspirativní rozhovory s lidmi, kteří mají se světěm businessu bohaté zkušenosti a nebojí se o ně s Vámi podělit. Těšte se na užitečné rady, praktické nápady a inspiraci.
113 epizod
1 odběratel

RealBOYZ
Co kdyby vám někdo řekl, že podcast realitních makléřů je super? Blbost. Svět se zbláznil. Reality nejsou cool. Ani hypotéky nejsou cool. Jenže co kdyby vám řekl, že RealBOYZ boří mýty realitních kravaťáků – a to dost zostra? Jsou drzí. Jsou svérázní. Nebojí se říct, ja…
45 epizod
0 odběratelů

Investiční podcast | Jan Steininger
Český podcast o investování a výzvách spojených s životní cestou rentiéra. Podcast je určený těm, kteří již dosáhli finanční nezávislosti, nebo jsou na cestě k ní. Pravidelně Vám zde budu přibližovat témata spojená s životem rentiérů a tím jak být opravdu bohatý. Témat…
88 epizod
39 odběratelů

Kavárenská akademie
Podcast Kavárenská akademie přináší inspiraci i praktické rady všem, kdo sní o vlastní kavárně nebo už v gastronomii podnikají. V rozhovorech s lidmi z oboru se dozvíte, jaké byly jejich začátky, co se jim osvědčilo a čemu se vyhnout. Kromě osobních příběhů nabídne podc…
10 epizod
0 odběratelů

Rozhýbej svůj den | Podcast s Petrou Dvořákovou
V epizodách podcastu Rozhýbej svůj den předávám srozumitelnou formou informace o zdraví, výživě, pohybu a mindsetu, které jsou založeny na vědeckých faktech. Jsem Ing. Petra Dvořáková Ph.D., mezinárodně certifikovaná koučka holistického přístupu k tělu a ke zdraví. Jse…
25 epizod
3 odběratelé

Podcast Aleše Kaliny
Budujte rovnováhu ve 4 oblastech života s Alešem Kalinou Vítejte v podcastu, který má sílu transformovat váš život ve čtyřech klíčových oblastech. Bez harmonie v těchto sférách ztrácíme dobrý pocit a život postrádá tu pravou šťávu. Jmenuji se Aleš Kalina a jsem autorem …
179 epizod
14 odběratelů

Férová domácnost
Podcast neziskové organizace Férová domácnost, ve kterém si Martina Dvořáková povídá s hosty a hostkami o knihách, které nás můžou posunout směrem ke spokojeným vztahům a férové dělbě práce. Pamatujte, neexistuje jeden recept na všechno a pro všechny. Nechte se inspirov…
3 epizod
0 odběratelů

Strážce bohatství
Podcast Tomáše Jelínka o financích, nástupnictví a wealth managementu. Zaposlouchejte se do atraktivních příběhů současných českých rentiérů a sami zhodnoťte, nakolik je jejich cesta shodná s tou vaší. Jsou to totiž lidé jako jsme my všichni. Zvládli ale dosáhnout finan…
36 epizod
0 odběratelů

Jezte, ať vám to sluší
O zdravém vztahu k jídlu a vyváženém stravování. Epizodami provází herečka Tereza Bebarová. Krátký rozhovor na vybrané téma ze světa výživy vede s jednou z nutričních terapeutek – Veronikou Pourovou, nebo Andreou Jakešovou. Přinášíme nejen spoustu zajímavých informací, …
112 epizod
23 odběratelů

Podcast 4fin
My jsme 4fin, naším cílem je nejen růst na trhu majetkového poradenství, ale cítíme i velkou zodpovědnost za kultivování trhu jako takového. Stejně jako v rámci 4synergií sdílí naši klíčoví lidé své know how s naší celou sítí, rozhodli jsme se odkrýt naše know how i ost…
58 epizod
0 odběratelů

Podcast Řez
Ahoj, vítejte v podcastu Řez! Moje jméno je Tereza a spolu s vámi vydávám na cestu do měst po celém světě, očima nejen architektů, ale především Čechů, kteří v nich žijí. instagram.com/podcast_rez
12 epizod
2 odběratelé

FINANČNÍ KOMPAS🎙️
🔥 Finanční kompas – váš podcast pro růst a maximální potenciál ve financích i podnikání! Ať už začínáte, nebo jste ve financích jako doma, každá epizoda je tu pro všechny, kdo chtějí posílit svou pozici na trhu. Nechte se inspirovat radami, tipy a zkušenostmi přímo z p…
24 epizod
2 odběratelé

Flavour Lobby
Petra a René mluví o jídle, značkách a trendech ve food retailu – o tom, jak produkty vznikají, dostávají se k lidem a jak ovlivňují každodenní rozhodování. Sdílí vlastní zkušenosti, názory a zajímavé produkty z Česka i ze světa a dívají se na to, jak se mění způsob, ja…
7 epizod
2 odběratelé

Juraj Sutoris Show
Zpovídám pro Vás top investory a inspirativní podnikatele. Už mě nebavilo nečinně přihlížet, jak si pár vyvolených syslí cenné know-how pro sebe nebo si účtují statitisíce za konzultace, které často nemají slibovaný výsledek. Rozhodl jsem se tedy oslovovat inspirativn…
156 epizod
3 odběratelé

OSMIČKA
Vítejte v podcastu Osmička – na místě pro všechny, kteří chtějí růst, posouvat se a hledají inspiraci. Jsem Kateřina Šindelářová a interiérový design je moje životní vášeň i profese. V roce 2008 jsem založila studio Absolut Design a minulý rok e-shop Absolut Home. Napsa…
26 epizod
2 odběratelé

Investiční podcast fin4elle
Podcasty na různá témata ze světa investování a byznysu, které pro vás tvoří Marika Čupa pod hlavičkou svého blogu o investování fin4elle.
61 epizod
7 odběratelů

Ze života značky
Audio verze blogu o tvůrčím podnikání, copywritingu a marketingu, pro nezávislé tvůrce a malé značky, které podnikají srdcem a hledají cesty, jak svou tvorbu přeměnit v úspěšnou značku. Podcastem provází Bára Perglová - tvůrčí žena činu.
100 epizod
1 odběratel

Podcast O výživě
Podcast s nutričními terapeutkami Ne hladu o nejrůznějších zákoutích ze světa výživy se srozumitelnými a ucelenými informacemi, který vám pomůže se v této sféře lépe orientovat. Vyjasní nejčastější výživové mýty, pomůže se správným výběrem potravin, seznámí se zajímavým…
112 epizod
108 odběratelů

Margit.podcast
Podcast o tom, jak nejlépe jíst a starat se o své tělo. O lidském těle a mysli, o zdraví a pohodě, o užívání si života. Studuji, testuji, doporučuji a přednáším. Zde v podcastech s top experty sdílím to nejprospěšnější pro život.
75 epizod
337 odběratelů

ZDRAVÍ NA DOSAH MYSLI
Zdravý lifestyle není jenom způsob stravování, ale především způsob myšlení. Tento podcast je pro ženy, které jsou unavené z povrchních rad o tom, jak jíst a žít zdravě a chtějí nakouknout pod pokličku toho, co to znamená “je to v hlavě”. Netoxický vztah nejenom k jídll…
105 epizod
3 odběratelé

Podcast o práci
Hledáte práci? Zajímá vás, jak skloubit práci, rodinu a vzdělávání? Právě jste otevřeli ten správný podcast. Jmenuji se Aneta Kořínková a od roku 2006 pracuji v oblasti hleádní lidí do firem. V podcastu budu mluvit o tom, jak hledat práci a jak být úspěšný na pracovním …
67 epizod
44 odběratelů

Jarušky Podcast
Jsem Jaruška, autorka a zakladatelka projektu Primapostava, který pomáhá ženám transformovat svůj životní styl a dosahovat trvalých výsledků bez extrémních diet a hladovění. Jsem výživová poradkyně, která věří v sílu přirozené výživy, a to, že skutečná změna začíná uvni…
50 epizod
2 odběratelé

Finance v cajku
V tomto podcastu se dozvíš vše ohledně financí, a to hezky na tykačku a lidsky v efektivních krátkých epizodách. Prozradím ti různé tipy a triky, jak dosáhnout spokojeného života díky pořádku v osobních financích. Budeme se bavit o tématech, jako jsou investice, úvěry, …
50 epizod
9 odběratelů

Saleshero - první český podcast o umění prodeje
Ponořte se s námi do vzrušujícího světa sales! Podcast pro vás připravují Alexander Raiman a Fares Měchura, koučové a sales odborníci. Věříme v sílu znalostí a spolupráce, proto s vámi budeme sdílet své zkušenosti a zveme si inspirativní hosty. Naším posláním je pozved…
169 epizod
3 odběratelé