Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Severský Insider

Severský Insider

Podcast pro všechny podnikatele, firmy a profesionály, co se chtějí prosadit na severských trzích. Nové epizody, jsou zveřejněny každý první všední den v měsíci. Severský Insider přináší praktické rady, zkušenosti a příběhy podnikatelů, kteří působí v Švédsku, Norsku,

6 epizod

1 odběratel

1.

Obrázek podcastu Dycky Praha!

Dycky Praha!

Podcastů je milion. O Praze žádný. Dvojka zkušených pražských politiků Alexandra Udženija a Jiří Pospíšil se rozhodla, že to změní.

17 epizod

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Mates Matějka

Mates Matějka

Ještě na konci roku 2023 jsem seděl ve skvělém manažerském křesle. Byl jsem v managementu největšího autobazaru v Česku. Vedl jsem dvě call centra, sedm manažerů a přes 110 lidí. Nesl jsem zodpovědnost za plnění obchodního plánu celé firmy. Na papíře všechno dávalo smys

18 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Cecotron's #Live Radio Station show#1

Cecotron's #Live Radio Station show#1

LIVE BROADCAST RADIO BY CECOTRON

8 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu VAKOVAKO Podcast

VAKOVAKO Podcast

Podcast platformy VAKOVAKO, která zjednodušuje dárcovství globálním neziskovkám, které chrání přírodu i lidstvo. Zároveň je jednoduchou a důvěryhodnou cestou, díky které každý z nás může pomoci.

4 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Zbraně a společnost

Zbraně a společnost

Podcast pro všechny, kteří považují osobní svobodu za přirozenou součást lidství a nechtějí se jí vzdát. Já sám se považuji se za odpovědného člověka, který je schopen svůj život řídit sám i bez nařízení vrchnosti. Své zbraně mám protože se mi líbí a protože je mít mohu

3 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu CosPod CZ

CosPod CZ

Český cosplay podcast. Cosplay je totiž naše vášeň. Aktivně se mu věnujeme, sledujeme scénu a chceme, aby měla kvalitní obsah. Podcastujeme, protože cosplay je víc než jen kostýmy. Je to komunita, zábava i příběhy, které stojí za to sdílet.

48 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Spojujeme minulost s budoucností

Spojujeme minulost s budoucností

Podcast Moravského zemského muzea. Moderuje Hana Svanovská.

21 epizod

1 odběratel

8.

Obrázek podcastu Asfaltéři

Asfaltéři

Jsme asfaltéři, ale místo klasického asfaltu nás baví PVC se zvukovým záznamem. Chcete se dozvědět více o nových deskách, raritních nahrávkách, chcete začít sbírat desky? Poslechněte si nás. Jsme tři - Zlatěna, Pavel a Karel a hudební branži jsme se pohybovali dlouhé ro

94 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Artis podcast

Artis podcast

Artis podcast je oficiální podcast fotbalového klubu SK Artis Brno. Moderátor a ředitel komunikace klubu, Ondřej Tomek, přináší rozhovory s hráči, trenéry i lidmi, kteří se starají o každodenní chod klubu. Nahlédněte do zákulisí Artisu a objevte příběhy, které stojí za

4 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Plán R

Plán R

Plán R otevírá opomíjená témata české demografie. Proč se v Česku rodí stále méně dětí a jaké bariéry stojí v cestě budoucím rodičům? Diskutujeme o fenoménech jako social freezing, umělé oplodnění či náboženský pluralismus v otázkách rodiny, rozebíráme ekonomické dopady

3 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Zadumání

Zadumání

Zadumáváme se, tvoříme a sdílíme. Oslavujeme myšlení, když společně rozebíráme zdánlivě jasná témata. Píšeme a čteme texty, sdílíme naše myšlenky, v nichž prodléváme. Společně hledáme a objevujeme.

1 epizoda

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Příběhy babyboxu

Příběhy babyboxu

Jak odloženým dětem adoptivní rodiče vysvětlují, kde se vzaly? A jak se už starším dětem z babyboxu žije bez identity? Unikátní seriál Radiožurnálu mapuje příběhy českých babyboxů. Všechny díly podcastu Příběhy babyboxu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujR

13 epizod

0 odběratelů

13.