Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Severský Insider
Podcast pro všechny podnikatele, firmy a profesionály, co se chtějí prosadit na severských trzích. Nové epizody, jsou zveřejněny každý první všední den v měsíci. Severský Insider přináší praktické rady, zkušenosti a příběhy podnikatelů, kteří působí v Švédsku, Norsku,…
6 epizod
1 odběratel
1.

Dycky Praha!
Podcastů je milion. O Praze žádný. Dvojka zkušených pražských politiků Alexandra Udženija a Jiří Pospíšil se rozhodla, že to změní.
17 epizod
0 odběratelů
2.

Mates Matějka
Ještě na konci roku 2023 jsem seděl ve skvělém manažerském křesle. Byl jsem v managementu největšího autobazaru v Česku. Vedl jsem dvě call centra, sedm manažerů a přes 110 lidí. Nesl jsem zodpovědnost za plnění obchodního plánu celé firmy. Na papíře všechno dávalo smys…
18 epizod
0 odběratelů
3.

VAKOVAKO Podcast
Podcast platformy VAKOVAKO, která zjednodušuje dárcovství globálním neziskovkám, které chrání přírodu i lidstvo. Zároveň je jednoduchou a důvěryhodnou cestou, díky které každý z nás může pomoci.
4 epizod
0 odběratelů
5.

Zbraně a společnost
Podcast pro všechny, kteří považují osobní svobodu za přirozenou součást lidství a nechtějí se jí vzdát. Já sám se považuji se za odpovědného člověka, který je schopen svůj život řídit sám i bez nařízení vrchnosti. Své zbraně mám protože se mi líbí a protože je mít mohu…
3 epizod
0 odběratelů
6.

CosPod CZ
Český cosplay podcast. Cosplay je totiž naše vášeň. Aktivně se mu věnujeme, sledujeme scénu a chceme, aby měla kvalitní obsah. Podcastujeme, protože cosplay je víc než jen kostýmy. Je to komunita, zábava i příběhy, které stojí za to sdílet.
48 epizod
0 odběratelů
7.

Spojujeme minulost s budoucností
Podcast Moravského zemského muzea. Moderuje Hana Svanovská.
21 epizod
1 odběratel
8.

Asfaltéři
Jsme asfaltéři, ale místo klasického asfaltu nás baví PVC se zvukovým záznamem. Chcete se dozvědět více o nových deskách, raritních nahrávkách, chcete začít sbírat desky? Poslechněte si nás. Jsme tři - Zlatěna, Pavel a Karel a hudební branži jsme se pohybovali dlouhé ro…
94 epizod
0 odběratelů
9.

Artis podcast
Artis podcast je oficiální podcast fotbalového klubu SK Artis Brno. Moderátor a ředitel komunikace klubu, Ondřej Tomek, přináší rozhovory s hráči, trenéry i lidmi, kteří se starají o každodenní chod klubu. Nahlédněte do zákulisí Artisu a objevte příběhy, které stojí za …
4 epizod
0 odběratelů
10.

Plán R
Plán R otevírá opomíjená témata české demografie. Proč se v Česku rodí stále méně dětí a jaké bariéry stojí v cestě budoucím rodičům? Diskutujeme o fenoménech jako social freezing, umělé oplodnění či náboženský pluralismus v otázkách rodiny, rozebíráme ekonomické dopady…
3 epizod
0 odběratelů
11.

Zadumání
Zadumáváme se, tvoříme a sdílíme. Oslavujeme myšlení, když společně rozebíráme zdánlivě jasná témata. Píšeme a čteme texty, sdílíme naše myšlenky, v nichž prodléváme. Společně hledáme a objevujeme.
1 epizoda
0 odběratelů
12.

Příběhy babyboxu
Jak odloženým dětem adoptivní rodiče vysvětlují, kde se vzaly? A jak se už starším dětem z babyboxu žije bez identity? Unikátní seriál Radiožurnálu mapuje příběhy českých babyboxů. Všechny díly podcastu Příběhy babyboxu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujR…
13 epizod
0 odběratelů
13.