Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Schloß Schönbrunn - Reprezentační sály a soukromé komnaty v tzv. „Noblesním patře“
Již v 17. století stál na místě dnešního schönbrunnského zámku letohrádek, který si dali Habsburkové pro svou potěchu postavit. Tento letohrádek však byl v roce 1683 během druhého tureckého obléhání zcela zničen. Po vítězství nad osmanskými Turky pověřil císař Leopold I…
25 epizod
5 odběratelů
1.

Být koučem
Pravidelná dávka informací ze světa profesionálního koučování. Podcastem provází Václav Szakál a jeho hosty jsou profesionální koučové, manažeři využívající koučovací dovednosti, klienti koučování z různých oblastí (management, profesionální sport atd.) a lidé využívají…
16 epizod
20 odběratelů
2.

Bezpečně a bez stresu s EmbedIT
V době, kdy jsou digitální technologie nedílnou součástí našich životů a počet kybernetických útoků neustále roste, je zásadní porozumět kybernetické bezpečnosti. Společnost EmbedIT připravila podcast „Bezpečně a bez stresu“, který má za cíl přiblížit problematiku kyber…
9 epizod
2 odběratelé
3.

Potápěčský podcast POD VODOU
Potápění v mořích, řekách, jezerech, lomech, zatopených jeskyních, k vrakům nebo pod ledem, reportáže z cest za potápěním, názory na potápěčské vybavení, tipy a zkušenosti, zkrátka vše, co souvisí s potápěním. Podcast Petra Slezáka, Kapr Divers.
18 epizod
14 odběratelů
5.

Debatárna
Adéla (@la_adem) a Matyáš (@cotomelesh) rozebírají témata, která hýbou světem a hlavně jimi samotnými! Dva ambiciózní gympláky si můžete pustit každý třetí pátek.
1 epizoda
0 odběratelů
6.

Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)
Jmenuji se Pavel Vojtek a jsem hostitelem Podcastu Moje cesta. Uzdravil jsem se z navrátivší se rakoviny v její terminální fázi. Zažil jsem Spontánní uzdravení z rakoviny. Spolu s mými hosty budeme diskutovat palčivé otázky současnosti, jakými jsou naše zdraví, nemoci,…
101 epizod
29 odběratelů
8.

IMcast
Internet Marketing Srazu již táhne na 10 let a má za sebou přes 73 setkání. V době covidové jsme ho přesunuli na ClubHouse, kde jsme se každé pondělí setkávali na “E-commerce čaji o páté”. A z něj se teď přesouváme do profesionálnější formy, a to do formy podcastu. IMc…
2 epizod
1 odběratel
9.

Wolfpack Records
FlashBrowaz je společnost, která byla založena v r. 2018 a pod kterou společně působí team umělců a interpretů. Rovněž pod její hlavičkou nabízejí služby v oblasti audiovizuálních děl. Kromě umělců a interpretů pod ní patří hudební produkční studio FlashBrowaz Producti…
34 epizod
0 odběratelů
10.

Dům pro Julii
Dětský hospic Dům pro Julii má svou podcastovou sérii o paliativní péči. Dozvíte se nejen o zákulisí celého projektu, ale také o příběhu Julie, lékařské, sociální i psychologické pomoci dětem a rodinám. V audiodokumentárních dílech si můžete poslechnout o individuální p…
21 epizod
5 odběratelů
11.

Eva's Podcast
...o myšlení, životě, podvědomých programech, zákonu přitažlivosti, možná i trochu o dětech, meditaci, hypnóze, terapiích, psychologii, osobním růstu a tak různě...
1 epizoda
0 odběratelů
12.

ÚZSVM
Podcast Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových – zajímavosti o státním majetku, právním zastupování a dislokacích. Věděli jste například, že se ÚZSVM stará o dříve týraná zvířata, prodává nepotřebný státní majetek nebo třeba dohledává nedostatečně identifikov…
0 epizod
0 odběratelů
13.

MYSL POD KAMENEM
Netradiční podcast o netradičních věcech z života tradičních lidí.
1 epizoda
0 odběratelů
14.

Maty ve hvězdách
Vyhlídky na týden podle hvězd a astrologie. Rady do života a rady s astrologií. Nezapomeňte mě podpořit i na instagramu @matyahhh
4 epizod
6 odběratelů
16.

Brdění
Podcast o bláznivé jízdě do Brd za Brďany s užvaněnou Šárkou a svérázným Matoušem. Všechny díly podcastu Brdění můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
11 epizod
2 odběratelé
17.

Zvířata nejíme
Rozhovory s veganskými aktivisty/kami za osvobození zvířat. http://zviratanejime.cz
20 epizod
12 odběratelů
19.

Design Therapy
Dva kamarádi, dva designéři, s různými pohledy na digitální design i přístup k životu.
10 epizod
0 odběratelů
20.

Na Prahu
Podcast plný zajímavých témat! 🎧▶️🎙️ Uvádí Michal Marek & Tomáš Tesař Najdete nás na YouTube a na Spotify
1 epizoda
0 odběratelů
21.

PERSPEDIO
Rádi posloucháte podcasty, ale trápí Vás rozhodovací paralýza: "Jakou epizodu si dát do fronty?" Pořad PERSPEDIO prochází, co se teď řeší na našich podcastových platformách, aby ušetřil Váš čas, nervy a v neposlední řadě i ušní bubínky. PERSPEDIO navazuje na dřívější po…
12 epizod
5 odběratelů
22.

30 LET SPOLU
8.4. – den, kdy začal náš společný sen. Děkuji ti, že jsi – můj svět, můj klid, můj zázrak.
1 epizoda
1 odběratel
23.

Nežbudeokruh
Spolek AutoMat prosazuje lepší prostředí pro kvalitní život ve městě. Podporujeme veřejnou, pěší a cyklistickou dopravu i rozumné používání aut. Přinášíme inspiraci z evropských metropolí a aktivizujeme lidi k pozitivní proměně ulic a veřejného prostoru. O tom všem také…
8 epizod
1 odběratel
24.

Pavlačové drbny
Jsme dvě drbny, co žijí pro internetové drama a RuPaul's Drag Race. Každý týden se sejdeme a probíráme, co kdo provedl. Vítejte u nás na pavlači!
18 epizod
2 odběratelé
25.