Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Cynicc Rádio's podcast
Nezávislé rádio ze Sokolova - témata : rozhovory, hudba, počítačové hry, retro, gamedesign a životní styl
1 epizoda
1 odběratel
2.

Brno Worship
Brno Worship je komunita lidí, která vznikla v roce 2008 z mladých věřících studentů v Brně, toužících vidět probuzení ve svých rodinách, školách, městech a národech. Toužíme žít jako rodina s Nebeským Otcem uprostřed, která přináší našemu Bohu autentickou chválu. Naší…
62 epizod
0 odběratelů
3.

Mikroplasty — (ne)známý nepřítel z hlubin?
Jmenuji se Kája a pokud mi nenalezneš na mém gymnáziu, nejspíše mi padají pravítka do jaderných reaktorů. Miluji vědu a rád do jejích tajů zasvěcuji laickou veřejnost. Ať už jsi ale laik nebo ne, doufám, že se Ti můj podcast bude líbit. :)
1 epizoda
0 odběratelů
4.

Otrava
Každý v životě nalezneme několik věcí, které nám ho otravují např. láska, vztahy atd. To jsou přesně témata tohoto podcastu.
2 epizod
0 odběratelů
5.

Krajanský podcast Epimoniac
🎙️ Epimoniac je podcast o Češích (Čechoslovácích) – i jejich potomcích – rozesetých po celém světě. Jmenuji se Alena Cicáková a mluvím s osobnostmi, které sdílejí svou vlastní představu toho, co znamená naplněný a smysluplný život – ať už doma, nebo v zahraničí. 🌍 Slo…
117 epizod
15 odběratelů
7.

Anatomie lovesongu
Jsou písně o lásce ještě živý formát? Jak se v Česku zpívá o milostném citu? A co to o nás říká? Anatomie lovesongu je šestidílná podcastová série Karla Veselého o současných českých písních o lásce. Na téma milostných písní nahlíží pohledem jejich tvůrců i z kulturních…
8 epizod
1 odběratel
8.

Grepihocast
O sportu a tancování, lidsky a bez zatajování. Občas věda, občas pokec, pochopí to každý blbec.
15 epizod
0 odběratelů
10.

Swiftologie
Populárně naučná věda analyzující tvorbu americké zpěvačky Taylor Alison Swift, a to odborně neodbornými prostředky. Rozumí jí tedy každý koho zajímá.
13 epizod
0 odběratelů
11.

Co očekáváte od EU?
Co vy a já potřebujeme od Evropské unie? A co nám Evropa může reálně nabídnout? Naši novináři z celé EU se setkávají s evropskými občany, aby zjistili, co očekávají od EU v roce 2024 - a později.
19 epizod
0 odběratelů
13.

srdcem
Unikátní charitativní projekt ve velmi populární formě podcastu. Šest příběhů, šest patronů, šest otevřených duší a nespočet otevřených srdcí. To je ve stručnosti první série srdcem. Za projektem stojí nově vznikající podcastový label BLACK PIG, který ke spolupráci přiz…
6 epizod
0 odběratelů
14.

Poslední pivo
Už rok pomáháte zachraňovat desítky minipivovarů. Bohužel ani po roce není situace pro některé z nich o moc růžovější, spíš naopak. Od podzimu zavřené hospody znamenají naprosto zásadní propad tržeb a na kompenzační programy dosáhne kvůli často nerealisticky nastaveným …
4 epizod
0 odběratelů
15.

EB Talks
S narůstající poptávkou po kvalifikovaných lidech si čím dál více firem uvědomuje potřebu koncepčně pracovat se svou zaměstnavatelskou značkou. Talentované lidi si totiž nevybírá firma, ale naopak oni firmu. EB Talks je nový pořad z dílny CzechCrunche, který se zaměřuje…
6 epizod
0 odběratelů
16.

Divine Rapier - Esport Podcast
Jsme nový český podcast zaměřený na esport, převážně hry Dota 2 a Dota Underlords.
8 epizod
1 odběratel
17.

Ranní Mysli Podcast
Poscast o tom, jak být lepší, štastnější a celkově jak se posunout v životě dál
1 epizoda
10 odběratelů
18.

Vojtův svět
Můj podcast je o příbězích z mého života, zážitcích, které mě formovaly, a o myšlenkách, které mi procházejí hlavou. Otevřeně sdílím své pohledy na svět, zajímavé momenty a otázky, které mě fascinují.
2 epizod
0 odběratelů
19.

Kecání bez vzdělání
Kecání bez vzdělání je série povídání o obyčejných věcech s neobyčejnými lidmi, který, jak tajně doufám, vás snad budou inspirovat k hledání svých vlastních odpovědí na nejrůznější otázky o nesmrtelnosti chrousta. Svět je totiž plnej neuvěřitelně zajímavých lidí, který…
60 epizod
11 odběratelů
20.

BforB ON AIR
Naši hosté primárně nejsou ti, o kterých se dočtete v luxusních podnikatelských časopisech. Až na výjimky 😉 Jsou to podnikatelé a malé firmy, často se stejně zajímavými (nejen) podnikatelskými příběhy. My je známe. A teď si je můžete poslechnout i vy 👌 Rozhovory neje…
41 epizod
0 odběratelů
21.
![Obrázek podcastu Achcik••[24'']]°° MdFk's podcast](https://i.actve.net/youradio_news/shows/1/3/137145c8abf8d15841e157ab1f6739570ed0cc16.png)

Baseball Czech On_Deck
Česká baseballová asociace vám přináší podcasty, které se zaměří na dění okolo českého baseballu. Těšit se můžete na rozhovory o Extralize, národních týmech a mladých nadějích. Přejeme vám příjemnou zábavu a dobrý zvuk!
46 epizod
1 odběratel
23.

Medicína
Přinášíme rozhovory s osobnostmi napříč zdravotnickými obory. Zveme si lékaře, sestry, pacienty i manažery působící ve zdravotnictví. Ptáme se jich na aktuální dění, ale i na běžné situace, které ostatním mohou pomoci. Tipy a komentáře vítáme – lucie.kocourkova@bbraun.…
68 epizod
93 odběratelů
24.