Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Schloß Schönbrunn - Reprezentační sály a soukromé komnaty v tzv. „Noblesním patře“

Schloß Schönbrunn - Reprezentační sály a soukromé komnaty v tzv. „Noblesním patře“

Již v 17. století stál na místě dnešního schönbrunnského zámku letohrádek, který si dali Habsburkové pro svou potěchu postavit. Tento letohrádek však byl v roce 1683 během druhého tureckého obléhání zcela zničen. Po vítězství nad osmanskými Turky pověřil císař Leopold I

25 epizod

5 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Být koučem

Být koučem

Pravidelná dávka informací ze světa profesionálního koučování. Podcastem provází Václav Szakál a jeho hosty jsou profesionální koučové, manažeři využívající koučovací dovednosti, klienti koučování z různých oblastí (management, profesionální sport atd.) a lidé využívají

16 epizod

20 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Bezpečně a bez stresu s EmbedIT

Bezpečně a bez stresu s EmbedIT

V době, kdy jsou digitální technologie nedílnou součástí našich životů a počet kybernetických útoků neustále roste, je zásadní porozumět kybernetické bezpečnosti. Společnost EmbedIT připravila podcast „Bezpečně a bez stresu“, který má za cíl přiblížit problematiku kyber

9 epizod

2 odběratelé

3.

Obrázek podcastu Máma mluví

Máma mluví

Relaxační podcast o všem, čím žiju.

26 epizod

20 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Potápěčský podcast POD VODOU

Potápěčský podcast POD VODOU

Potápění v mořích, řekách, jezerech, lomech, zatopených jeskyních, k vrakům nebo pod ledem, reportáže z cest za potápěním, názory na potápěčské vybavení, tipy a zkušenosti, zkrátka vše, co souvisí s potápěním. Podcast Petra Slezáka, Kapr Divers.

18 epizod

14 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Debatárna

Debatárna

Adéla (@la_adem) a Matyáš (@cotomelesh) rozebírají témata, která hýbou světem a hlavně jimi samotnými! Dva ambiciózní gympláky si můžete pustit každý třetí pátek.

1 epizoda

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu PRESTIMA

PRESTIMA

Digital friendly company

0 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)

Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)

Jmenuji se Pavel Vojtek a jsem hostitelem Podcastu Moje cesta. Uzdravil jsem se z navrátivší se rakoviny v její terminální fázi. Zažil jsem Spontánní uzdravení z rakoviny. Spolu s mými hosty budeme diskutovat palčivé otázky současnosti, jakými jsou naše zdraví, nemoci,

101 epizod

29 odběratelů

8.

Obrázek podcastu IMcast

IMcast

Internet Marketing Srazu již táhne na 10 let a má za sebou přes 73 setkání. V době covidové jsme ho přesunuli na ClubHouse, kde jsme se každé pondělí setkávali na “E-commerce čaji o páté”. A z něj se teď přesouváme do profesionálnější formy, a to do formy podcastu. IMc

2 epizod

1 odběratel

9.

Obrázek podcastu Wolfpack Records

Wolfpack Records

FlashBrowaz je společnost, která byla založena v r. 2018 a pod kterou společně působí team umělců a interpretů. Rovněž pod její hlavičkou nabízejí služby v oblasti audiovizuálních děl. Kromě umělců a interpretů pod ní patří hudební produkční studio FlashBrowaz Producti

34 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Dům pro Julii

Dům pro Julii

Dětský hospic Dům pro Julii má svou podcastovou sérii o paliativní péči. Dozvíte se nejen o zákulisí celého projektu, ale také o příběhu Julie, lékařské, sociální i psychologické pomoci dětem a rodinám. V audiodokumentárních dílech si můžete poslechnout o individuální p

21 epizod

5 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Eva's Podcast

Eva's Podcast

...o myšlení, životě, podvědomých programech, zákonu přitažlivosti, možná i trochu o dětech, meditaci, hypnóze, terapiích, psychologii, osobním růstu a tak různě...

1 epizoda

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu ÚZSVM

ÚZSVM

Podcast Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových – zajímavosti o státním majetku, právním zastupování a dislokacích. Věděli jste například, že se ÚZSVM stará o dříve týraná zvířata, prodává nepotřebný státní majetek nebo třeba dohledává nedostatečně identifikov

0 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu MYSL POD KAMENEM

MYSL POD KAMENEM

Netradiční podcast o netradičních věcech z života tradičních lidí.

1 epizoda

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Maty ve hvězdách

Maty ve hvězdách

Vyhlídky na týden podle hvězd a astrologie. Rady do života a rady s astrologií. Nezapomeňte mě podpořit i na instagramu @matyahhh

4 epizod

6 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Brdění

Brdění

Podcast o bláznivé jízdě do Brd za Brďany s užvaněnou Šárkou a svérázným Matoušem. Všechny díly podcastu Brdění můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

11 epizod

2 odběratelé

17.

Obrázek podcastu Policie České republiky - Podcast

Policie České republiky - Podcast

Aktuální informace Policie České republiky

0 epizod

21 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Zvířata nejíme

Zvířata nejíme

Rozhovory s veganskými aktivisty/kami za osvobození zvířat. http://zviratanejime.cz

20 epizod

12 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Design Therapy

Design Therapy

Dva kamarádi, dva designéři, s různými pohledy na digitální design i přístup k životu.

10 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Na Prahu

Na Prahu

Podcast plný zajímavých témat! 🎧▶️🎙️ Uvádí Michal Marek & Tomáš Tesař Najdete nás na YouTube a na Spotify

1 epizoda

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu PERSPEDIO

PERSPEDIO

Rádi posloucháte podcasty, ale trápí Vás rozhodovací paralýza: "Jakou epizodu si dát do fronty?" Pořad PERSPEDIO prochází, co se teď řeší na našich podcastových platformách, aby ušetřil Váš čas, nervy a v neposlední řadě i ušní bubínky. PERSPEDIO navazuje na dřívější po

12 epizod

5 odběratelů

22.

Obrázek podcastu 30 LET SPOLU

30 LET SPOLU

8.4. – den, kdy začal náš společný sen. Děkuji ti, že jsi –⁠ můj svět, můj klid, můj zázrak.

1 epizoda

1 odběratel

23.

Obrázek podcastu Nežbudeokruh

Nežbudeokruh

Spolek AutoMat prosazuje lepší prostředí pro kvalitní život ve městě. Podporujeme veřejnou, pěší a cyklistickou dopravu i rozumné používání aut. Přinášíme inspiraci z evropských metropolí a aktivizujeme lidi k pozitivní proměně ulic a veřejného prostoru. O tom všem také

8 epizod

1 odběratel

24.

Obrázek podcastu Pavlačové drbny

Pavlačové drbny

Jsme dvě drbny, co žijí pro internetové drama a RuPaul's Drag Race. Každý týden se sejdeme a probíráme, co kdo provedl. Vítejte u nás na pavlači!

18 epizod

2 odběratelé

25.