Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Dva ve zdraví, nejen o otázkách na tělo
Nasaďte si sluchátka a poznejte lépe svět zdravotnictví a domácí péče. #pecujislaskou Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14 epizod
13 odběratelů
1.

Petr Kocman
"Country je všechno, co se mi líbí" - rozhlasový pořad, ve kterém zpěvák a hudebník Petr Kocman představuje oblíbené písničky ze svého hudebního archivu. Zazní Country Music, která se prolíná s rockem, popem, jazzem, rocknrollem, blues, swingem, jižanským rockem a další…
108 epizod
0 odběratelů
2.

Katecheze
Zde najdete k poslechu papežské katecheze pronesené při pravidelných generálních audiencích. - Podcast - Radio Vaticana - Vatican News
168 epizod
3 odběratelé
3.

Radiofórum
Kontaktní pořad Českého rozhlasu Plus, na kterém se můžete podílet i vy! Všechny díly podcastu Radiofórum můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
275 epizod
7 odběratelů
4.

Za pultem
Sdílíme vášeň k drum & bassu a snažíme se ji předávat dál v různých formách. Přidej se k nám na tuhle jízdu životem a pronikni s námi do tajů hudební scény. My nekončíme u propařených víkendů na těch nejlepších mejdanech. Protože stejně jako Praha není jenom most a hrad…
7 epizod
0 odběratelů
5.

Firma nebo Rodina
„Firma nebo rodina. Podcast pro lidi, kteří vědí, že tohle není volba — je to každodenní realita. Já jsem Petr Kmošek, konzultant rodinných firem. V téhle sérii rozebírám nástupnictví, vztahy a moc v rodinném podnikání — bez příkras. Začněme."
12 epizod
1 odběratel
9.

Milfka-Katolik
Poslouchejte Milfku! Ona je zkušená a on zvědavý. Milfka a Katolík vás provedou ložnicemi obyčejných i neobyčejných lidí. Podcast o intimním životě tak, jak je.
13 epizod
16 odběratelů
10.

Nebuďte tak moc HR
Jaroslava Rezlerová, šéfka největší personální agentury ManpowerGroup, zve do svého podcastu lídry, kteří ukazují, že HR je mnohem víc než jen procesy a pravidla. Odhalte různé tváře HR a managementu a inspirujte se, jak být více lidskými manažery ve svém každodenním ži…
13 epizod
0 odběratelů
11.

Podcast AZEROTH PO ŠICHTĚ
Podcast se zajímavými lidmi ze světa online i offline světa. Neformální pokec o jejich herním i IRL životě.
11 epizod
0 odběratelů
12.

RádioVy Jihomoravský kraj
Každý volební kraj má na RádioVy speciální pořad věnovaný deseti klíčovým tématům, ke kterým oslovíme jednotlivé kandidáty všech volebních stran s celou řadou otázek. Vedle nich zazní odborníci, politologové, ale také třeba bývalí členové vlády.
6 epizod
0 odběratelů
13.

Podcast Života na klíč
Najdete zde rozhovory s našimi odborníky z řad terapeutů, koučů a výživových poradců na témata, se kterými se nejčastěji setkáváme. Všechny tyto profese se zaměřují na osobní rozvoj svých klientů, i když každá z nich k tomu přistupuje jinak, a proto je zde máme všechny…
10 epizod
1 odběratel
14.

Reels Talk byAndré
Reels Talk byAndré se vymyká klasickým rozhovorům s podnikateli. Úspěšní byznysmeni, které zpovídáme, už o sobě spoustu věcí prozradili v jiných rozhovorech. Reels Talk jde za oponu a taky trochu pod kůži.
18 epizod
0 odběratelů
15.

UČIT & ŽÍT - Povídání s učitelkou
Hledáš inspiraci do výuky a kreativní cesty, jak učit své žáky? Potřebuješ nové nápady do třídy? Zajímá Tě každodenní práce učitelů? Jejich strasti a radosti? Povídání s učitelkou Lucii Zenker o učení, motivaci, metodách, tipech do výuky a rovnováze mezi prací snů a živ…
6 epizod
5 odběratelů
16.

Václav Michalskij - Chrám smíření, Jaro v Kartágu - čtvrtá kniha
Na stránkách románu Václava Michalského „Chrám smíření“ (dříve vyšly – „Jaro v Kartágu“, „Osamělý je všude na poušti“ a „K radosti musí být dva“) pokračuje vyprávění o osudech hlavních hrdinek románu – Mariji a Alexandry, dcer admirála Ruského carského námořnictva, v ně…
45 epizod
0 odběratelů
17.

Bezpečnostní večery
Záznamy přednášek a rozhovorů s experty na slovo vzaté, pod názvem Bezpečnostní večery, vychází v produkci Security Outlines, česko-slovenského portálu o bezpečnosti.
11 epizod
0 odběratelů
19.

![Obrázek podcastu Pi Bazar - Pi Network™ [CZ]](https://i.actve.net/youradio_news/shows/f/a/fac06c1c50c31106b656bf0a13bc21000e710746.png)
Pi Bazar - Pi Network™ [CZ]
Jsme první komunitní bazar v Evropě, kde si můžete mezi sebou prodávat produkty za kryptoměnu Pi.
84 epizod
1 odběratel
21.

Better you
Podcast Better you je o mých zkušenostech, zážitcích, cvičení, zdravé stravě nebo třeba cestování.
10 epizod
0 odběratelů
22.

Když se zavřela škola
Tento podcast bude pojednávat o tom co jsem dělal, když se zavřela škola intro hudba u epizod: https://freemusicarchive.org/music/Jahzzar/Super_1222/06_Wall_1748
5 epizod
0 odběratelů
23.

GG Public-Podcast
Zeptej se svých oblíbených youtuberů na nějakou otázku. Plus se nad nimi pobav !
1 epizoda
0 odběratelů
24.

NE_PANIKAR
🎙Poslouchej mě. Jsem podcast „Nepanikař…“, jsem podcast do kterého si Jarek Střelecký a Pavel Werner zvou hosty, kteří se svěří kolikrát v jejich osobním nebo profesním životě zaznělo „Nepanikař…, to zvládneš!“
10 epizod
1 odběratel
25.