Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu LASH~TALK

LASH~TALK

Podcast pro řasové stylistky nejen o řasách.

32 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Štrunc!

Štrunc!

Klíčoví hráči současného dění u Pavla Štrunce.

40 epizod

38 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Bezpečnostní večery

Bezpečnostní večery

Záznamy přednášek a rozhovorů s experty na slovo vzaté, pod názvem Bezpečnostní večery, vychází v produkci Security Outlines, česko-slovenského portálu o bezpečnosti.

11 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu NUMBERS by Andre Moretti

NUMBERS by Andre Moretti

Podcast by Andre Moretti

3 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Drahokamy

Drahokamy

Zamyšlení, příběhy, radost a život.

5 epizod

2 odběratelé

5.

Obrázek podcastu Hrdinové digitální doby

Hrdinové digitální doby

Rozhovory s inspirativními osobnostmi na téma seberozvoje, leadershipu, vzdělávání a hodnot v práci. Navazujeme na knihu rozhovorů se zakladateli CZ/SK digitálního marketingu. V souladu s trendy jsme se rozhodly pro podcast, jehož název zůstal stejný jako v případě knih

17 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Injekce kyseliny hyaluronové pro bolest

Injekce kyseliny hyaluronové pro bolest

Kyselina hyaluronová je nejdůležitější látkou, která se nachází v kloubu, a její nedostatek v těle vede k extrémní bolesti kloubu. Lékaři tuto injekci doporučují a zkušenosti pacientů s ní jsou velmi pozitivní.Pro více informací klikněte na níže uvedený odkaz:https://he

9 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu MK Mentoring

MK Mentoring

Tento podcast jsem se tvořit a začít, z jednoho prostého důvodu - vnímám totiž, že pokud člověk něco umí a zná, tak je jeho povinnosti předávat dál.🙏 Díky zkušenostem ze svého života - ať už osobního či toho podnikatelského, jsem si potvrdil, že rozjet projekt, který j

14 epizod

1 odběratel

8.

Obrázek podcastu Kreativní Kreatury

Kreativní Kreatury

Podcast o kreativním byznysu pro tvůrce – ilustrátory, grafické designéry, fotografy, animátory, videotvůrce, copywritery, hudebníky, marketéry a další. Michael Petrus a Tomáš sobel rozebírají témata z kreativního oboru, týkající se podnikání freelancerů, i kreativních

112 epizod

28 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Pi Bazar - Pi Network™ [CZ]

Pi Bazar - Pi Network™ [CZ]

Jsme první komunitní bazar v Evropě, kde si můžete mezi sebou prodávat produkty za kryptoměnu Pi.

84 epizod

1 odběratel

10.

Obrázek podcastu Better you

Better you

Podcast Better you je o mých zkušenostech, zážitcích, cvičení, zdravé stravě nebo třeba cestování.

10 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Když se zavřela škola

Když se zavřela škola

Tento podcast bude pojednávat o tom co jsem dělal, když se zavřela škola intro hudba u epizod: https://freemusicarchive.org/music/Jahzzar/Super_1222/06_Wall_1748

5 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu GG Public-Podcast

GG Public-Podcast

Zeptej se svých oblíbených youtuberů na nějakou otázku. Plus se nad nimi pobav !

1 epizoda

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu NE_PANIKAR

NE_PANIKAR

🎙Poslouchej mě. Jsem podcast „Nepanikař…“, jsem podcast do kterého si Jarek Střelecký a Pavel Werner zvou hosty, kteří se svěří kolikrát v jejich osobním nebo profesním životě zaznělo „Nepanikař…, to zvládneš!“

10 epizod

1 odběratel

14.

Obrázek podcastu STRATE9Ycast - v hlavě stratéga

STRATE9Ycast - v hlavě stratéga

Vítejte u STRATE9Ycastu a ponořme se spolu do tajů strategického myšlení a umění tvorby úspěšných strategií.

5 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu DJ Saybon

DJ Saybon

20YEARS IN DA GAME

2 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Matcha s Nicolle

Matcha s Nicolle

Ahoj, já jsem Nicolle Chladil a vítám tě u podcastu Matcha s Nicolle 🍵💚. Místo, kde můžeš na chvíli zpomalit, nadechnout se a vrátit se k sobě. Tenhle podcast je tu pro chvíle, kdy potřebuješ najít klid, inspiraci nebo jemné vedení zpátky k sobě. Chci ti připomenout,

5 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Ladírna

Ladírna

Podcast České filharmonie

25 epizod

1 odběratel

18.

Obrázek podcastu Kritiky.cz - Podcast - 2025

Kritiky.cz - Podcast - 2025

Podcast webového projektu Kritiky.cz (Filmy, Seriály...)

87 epizod

2 odběratelé

19.

Obrázek podcastu Černá historie

Černá historie

Podcast Anety Černé o hrdinech, zrádcích i obyčejných lidech, které zasáhly zlomové okamžiky 20. století.

13 epizod

258 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Od 9 do 5

Od 9 do 5

Podcast Od 9 do 5 z dílny CzechCrunche. Svoje si zde najde každý, kdo se stará nebo pracuje s lidmi. Rozebíráme témata jako recruitment, osobní rozvoj, předsudky a další konkrétně a do hloubky.

6 epizod

7 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Úhel pohledu - Fotbalový podcast

Úhel pohledu - Fotbalový podcast

Fotbalový podcast o dění ve Fortuna Lize, Premier League a La Lize

5 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu OFF RECORD

OFF RECORD

Rozhovory, aktuální témata, zpravodajství. Aktuální dění přehledně, přesně, objektivně.

14 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu RádioVy Olomoucký kraj

RádioVy Olomoucký kraj

Každý volební kraj má na RádioVy speciální pořad věnovaný deseti klíčovým tématům, ke kterým oslovíme jednotlivé kandidáty všech volebních stran s celou řadou otázek. Vedle nich zazní odborníci, politologové, ale také třeba bývalí členové vlády.

6 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu SKVělý podcast

SKVělý podcast

Podcast florbalového oddílu TJ Sokol Královské Vinohrady. O florbale, o sportu i o mnohém dalším. SKV, to je Společně K Vítězství!

7 epizod

0 odběratelů

25.