Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Bezpečnostní večery
Záznamy přednášek a rozhovorů s experty na slovo vzaté, pod názvem Bezpečnostní večery, vychází v produkci Security Outlines, česko-slovenského portálu o bezpečnosti.
11 epizod
0 odběratelů
3.

Hrdinové digitální doby
Rozhovory s inspirativními osobnostmi na téma seberozvoje, leadershipu, vzdělávání a hodnot v práci. Navazujeme na knihu rozhovorů se zakladateli CZ/SK digitálního marketingu. V souladu s trendy jsme se rozhodly pro podcast, jehož název zůstal stejný jako v případě knih…
17 epizod
0 odběratelů
6.

Injekce kyseliny hyaluronové pro bolest
Kyselina hyaluronová je nejdůležitější látkou, která se nachází v kloubu, a její nedostatek v těle vede k extrémní bolesti kloubu. Lékaři tuto injekci doporučují a zkušenosti pacientů s ní jsou velmi pozitivní.Pro více informací klikněte na níže uvedený odkaz:https://he…
9 epizod
0 odběratelů
7.

MK Mentoring
Tento podcast jsem se tvořit a začít, z jednoho prostého důvodu - vnímám totiž, že pokud člověk něco umí a zná, tak je jeho povinnosti předávat dál.🙏 Díky zkušenostem ze svého života - ať už osobního či toho podnikatelského, jsem si potvrdil, že rozjet projekt, který j…
14 epizod
1 odběratel
8.

Kreativní Kreatury
Podcast o kreativním byznysu pro tvůrce – ilustrátory, grafické designéry, fotografy, animátory, videotvůrce, copywritery, hudebníky, marketéry a další. Michael Petrus a Tomáš sobel rozebírají témata z kreativního oboru, týkající se podnikání freelancerů, i kreativních …
112 epizod
28 odběratelů
9.
![Obrázek podcastu Pi Bazar - Pi Network™ [CZ]](https://i.actve.net/youradio_news/shows/f/a/fac06c1c50c31106b656bf0a13bc21000e710746.png)
Pi Bazar - Pi Network™ [CZ]
Jsme první komunitní bazar v Evropě, kde si můžete mezi sebou prodávat produkty za kryptoměnu Pi.
84 epizod
1 odběratel
10.

Better you
Podcast Better you je o mých zkušenostech, zážitcích, cvičení, zdravé stravě nebo třeba cestování.
10 epizod
0 odběratelů
11.

Když se zavřela škola
Tento podcast bude pojednávat o tom co jsem dělal, když se zavřela škola intro hudba u epizod: https://freemusicarchive.org/music/Jahzzar/Super_1222/06_Wall_1748
5 epizod
0 odběratelů
12.

GG Public-Podcast
Zeptej se svých oblíbených youtuberů na nějakou otázku. Plus se nad nimi pobav !
1 epizoda
0 odběratelů
13.

NE_PANIKAR
🎙Poslouchej mě. Jsem podcast „Nepanikař…“, jsem podcast do kterého si Jarek Střelecký a Pavel Werner zvou hosty, kteří se svěří kolikrát v jejich osobním nebo profesním životě zaznělo „Nepanikař…, to zvládneš!“
10 epizod
1 odběratel
14.

STRATE9Ycast - v hlavě stratéga
Vítejte u STRATE9Ycastu a ponořme se spolu do tajů strategického myšlení a umění tvorby úspěšných strategií.
5 epizod
0 odběratelů
15.

Matcha s Nicolle
Ahoj, já jsem Nicolle Chladil a vítám tě u podcastu Matcha s Nicolle 🍵💚. Místo, kde můžeš na chvíli zpomalit, nadechnout se a vrátit se k sobě. Tenhle podcast je tu pro chvíle, kdy potřebuješ najít klid, inspiraci nebo jemné vedení zpátky k sobě. Chci ti připomenout, …
5 epizod
0 odběratelů
17.

Kritiky.cz - Podcast - 2025
Podcast webového projektu Kritiky.cz (Filmy, Seriály...)
87 epizod
2 odběratelé
19.

Černá historie
Podcast Anety Černé o hrdinech, zrádcích i obyčejných lidech, které zasáhly zlomové okamžiky 20. století.
13 epizod
258 odběratelů
20.

Úhel pohledu - Fotbalový podcast
Fotbalový podcast o dění ve Fortuna Lize, Premier League a La Lize
5 epizod
0 odběratelů
22.

OFF RECORD
Rozhovory, aktuální témata, zpravodajství. Aktuální dění přehledně, přesně, objektivně.
14 epizod
0 odběratelů
23.

RádioVy Olomoucký kraj
Každý volební kraj má na RádioVy speciální pořad věnovaný deseti klíčovým tématům, ke kterým oslovíme jednotlivé kandidáty všech volebních stran s celou řadou otázek. Vedle nich zazní odborníci, politologové, ale také třeba bývalí členové vlády.
6 epizod
0 odběratelů
24.

SKVělý podcast
Podcast florbalového oddílu TJ Sokol Královské Vinohrady. O florbale, o sportu i o mnohém dalším. SKV, to je Společně K Vítězství!
7 epizod
0 odběratelů
25.