Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #132 Létání poslepu v praxi

Rande naslepo

#132 Létání poslepu v praxi

13. 11. 2025

50 min

Obrázek epizody Hora Březník – Brána mezi světy

Tak nějak o všem

Hora Březník – Brána mezi světy

13. 11. 2025

6 min

Obrázek epizody Neuro-vývojová stimulace: proč, kdy a jak?

Řeči o řeči

Neuro-vývojová stimulace: proč, kdy a jak?

13. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Záchrana Božího lidu

Mana pro tento den

Záchrana Božího lidu

13. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody 12. Domů… ale kam vlastně?

V cizině jako doma

12. Domů… ale kam vlastně?

12. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Lukáš Vaculík: Skalpel v ruce a vězni za zdí. Co herec zažil při natáčení krimi Noční operatér?

Blízká setkání

Lukáš Vaculík: Skalpel v ruce a vězni za zdí. Co herec zažil při natáčení krimi Noční operatér?

12. 11. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lukáš Vaculík: Skalpel v ruce a vězni za zdí. Co herec zažil při natáčení krimi Noční operatér?

Dvojka

Blízká setkání: Lukáš Vaculík: Skalpel v ruce a vězni za zdí. Co herec zažil při natáčení krimi Noční operatér?

12. 11. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lukáš Vaculík: Skalpel v ruce a vězni za zdí. Co herec zažil při natáčení krimi Noční operatér?

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Lukáš Vaculík: Skalpel v ruce a vězni za zdí. Co herec zažil při natáčení krimi Noční operatér?

12. 11. 2025

32 min

Český rozhlas - Rozhovory

12. 11. 2025

32 min

Obrázek epizody Episode 59. První ruský bloger Dostojevskij

Káťa a Saša

Episode 59. První ruský bloger Dostojevskij

12. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody TVZone Live #13 o Zaklínači, To, Pluribus i Štěstíčku naproti

MovieZone Podcast

TVZone Live #13 o Zaklínači, To, Pluribus i Štěstíčku naproti

12. 11. 2025

1 hod 40 min

Obrázek epizody Hrad rozehrál politické šachy a skotačení Jindřicha Rajchla

Echo Podcasty

Hrad rozehrál politické šachy a skotačení Jindřicha Rajchla

12. 11. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Velká debata politiků: cesta k nové vládě – Po jednání prezidenta Petra Pavla s předsedou ANO Andrejem Babišem

Události, komentáře

Velká debata politiků: cesta k nové vládě – Po jednání prezidenta Petra Pavla s předsedou ANO Andrejem Babišem

12. 11. 2025

1 hod

Obrázek epizody Jindřich Rajchl: Ministr rozkoše, opravář komínů

Vepři

Jindřich Rajchl: Ministr rozkoše, opravář komínů

12. 11. 2025

55 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 67 - Marcel "Woodman" Lesník

Po dobrém

PO DOBRÉM 67 - Marcel "Woodman" Lesník

12. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Hovory: Na střední se ze mě stal klasický nerd. Zkušenost se sexismem se mi vyhnula, říká herní vědkyně

Plus

Hovory: Na střední se ze mě stal klasický nerd. Zkušenost se sexismem se mi vyhnula, říká herní vědkyně

12. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Na střední se ze mě stal klasický nerd. Zkušenost se sexismem se mi vyhnula, říká herní vědkyně

Hovory

Na střední se ze mě stal klasický nerd. Zkušenost se sexismem se mi vyhnula, říká herní vědkyně

12. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Hovory: Na střední se ze mě stal klasický nerd. Zkušenost se sexismem se mi vyhnula, říká herní vědkyně

Český rozhlas - Rozhovory

Hovory: Na střední se ze mě stal klasický nerd. Zkušenost se sexismem se mi vyhnula, říká herní vědkyně

12. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Apple to vzdává, mozek pro Siri pronajme u konkurence. Selhali ale všichni

Čteme vám Seznam Zprávy

Apple to vzdává, mozek pro Siri pronajme u konkurence. Selhali ale všichni

12. 11. 2025

17 min

Obrázek epizody BVO | #13 | Bratři na výletě do Edenu a rekapitulace posledních dvou týdnů

Bratři v ofsajdu

BVO | #13 | Bratři na výletě do Edenu a rekapitulace posledních dvou týdnů

12. 11. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody Angel Q mix

Brand Rec

Angel Q mix

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody PO ZAVÍRAČCE | František Převorovský & Gregory Maliukov | Nov 12

Radio 1 Rocks

PO ZAVÍRAČCE | František Převorovský & Gregory Maliukov | Nov 12

12. 11. 2025

8 min

Obrázek epizody JAKUB ČERMÁK | FUTURE HRÁČ A HVĚZDA INSTAGRAMU. CO UDĚLAL ČERMÁK, KDYŽ MU DAL FOLLOW TRENÉR?

Podcast Fotbal Praha

JAKUB ČERMÁK | FUTURE HRÁČ A HVĚZDA INSTAGRAMU. CO UDĚLAL ČERMÁK, KDYŽ MU DAL FOLLOW TRENÉR?

12. 11. 2025

29 min

Obrázek epizody Jednání o vládě na Pražském hradě – Andrej Babiš a řešení střetu zájmů - Výročí svatořečení Anežky České

90' ČT24

Jednání o vládě na Pražském hradě – Andrej Babiš a řešení střetu zájmů - Výročí svatořečení Anežky České

12. 11. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Petra Nesvačilová: O mateřství, psaní a inspiraci stářím

Magnoli Podcast - nejpozitivnější podcast v Česku

Petra Nesvačilová: O mateřství, psaní a inspiraci stářím

12. 11. 2025

33 min