Nové epizody podcastů
Nejnovější epizody ze všech podcastů.

Ptám se já, Marie Bastlová
Systém je křehký, ale další blackout může přijít až za mnoho let, říká bývalý zmocněnec pro energetiku
Dnes
34 min

Zprávy Frekvence 1 dnes v 10 hodin
Dnes
2 min

Čteme vám Seznam Zprávy
Samá zvučná jména. Strnadova CSG skládá banky, které jí pomohou na burzu
Dnes
4 min

Čteme vám Seznam Zprávy
Země se v Ženevě nedohodly na omezení znečištění způsobeného plasty
Dnes
3 min

Čteme vám Seznam Zprávy
Vysvětlení Sedláčkové mě neuspokojila, je třeba audit, říká hlavní hygienička
Dnes
4 min

Pochoutkový rok
Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Zlín
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Karlovy Vary
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Vysočina
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Olomouc
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Ostrava
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Brno
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Sever
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Plzeň
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Liberec
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Střední Čechy
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Hradec Králové
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Dvojka
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Pardubice
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

České Budějovice
Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček
Dnes
1 min

Čteme vám Seznam Zprávy
Výbuch v Synthesii zranil tři lidi, dva jsou v ohrožení života
Dnes
2 min

Holky v Kondici
Máš to v krvi – o biomarkerech a dlouhověkosti
Dnes
47 min

Jak to vidí...
Richard Brož, zakladatel projektu WeLoveŠumava. Jak se chovat v přírodě a proč mít mobil nabitý
Dnes
25 min

Dvojka
Jak to vidí...: Richard Brož, zakladatel projektu WeLoveŠumava. Jak se chovat v přírodě a proč mít mobil nabitý
Dnes
25 min