Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Systém je křehký, ale další blackout může přijít až za mnoho let, říká bývalý zmocněnec pro energetiku

Ptám se já, Marie Bastlová

Systém je křehký, ale další blackout může přijít až za mnoho let, říká bývalý zmocněnec pro energetiku

Dnes

34 min

Obrázek epizody Zprávy Frekvence 1 dnes v 10 hodin

Zprávy Frekvence 1 dnes v 10 hodin

Dnes

2 min

Obrázek epizody Samá zvučná jména. Strnadova CSG skládá banky, které jí pomohou na burzu

Čteme vám Seznam Zprávy

Samá zvučná jména. Strnadova CSG skládá banky, které jí pomohou na burzu

Dnes

4 min

Obrázek epizody Země se v Ženevě nedohodly na omezení znečištění způsobeného plasty

Čteme vám Seznam Zprávy

Země se v Ženevě nedohodly na omezení znečištění způsobeného plasty

Dnes

3 min

Obrázek epizody Vysvětlení Sedláčkové mě neuspokojila, je třeba audit, říká hlavní hygienička

Čteme vám Seznam Zprávy

Vysvětlení Sedláčkové mě neuspokojila, je třeba audit, říká hlavní hygienička

Dnes

4 min

Obrázek epizody Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Pochoutkový rok

Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Zlín

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Karlovy Vary

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Vysočina

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Olomouc

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Ostrava

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Brno

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Sever

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Plzeň

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Liberec

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Střední Čechy

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Český rozhlas - Jídlo a gastronomie

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Hradec Králové

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dvojka

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Pardubice

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

České Budějovice

Pochoutkový rok: Hrušku si ke konzumaci v restauraci vždy nakrájíme, říká mistr etikety Ladislav Špaček

Dnes

1 min

Obrázek epizody Výbuch v Synthesii zranil tři lidi, dva jsou v ohrožení života

Čteme vám Seznam Zprávy

Výbuch v Synthesii zranil tři lidi, dva jsou v ohrožení života

Dnes

2 min

Obrázek epizody Máš to v krvi – o biomarkerech a dlouhověkosti

Holky v Kondici

Máš to v krvi – o biomarkerech a dlouhověkosti

Dnes

47 min

Obrázek epizody Richard Brož, zakladatel projektu WeLoveŠumava. Jak se chovat v přírodě a proč mít mobil nabitý

Jak to vidí...

Richard Brož, zakladatel projektu WeLoveŠumava. Jak se chovat v přírodě a proč mít mobil nabitý

Dnes

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Richard Brož, zakladatel projektu WeLoveŠumava. Jak se chovat v přírodě a proč mít mobil nabitý

Dvojka

Jak to vidí...: Richard Brož, zakladatel projektu WeLoveŠumava. Jak se chovat v přírodě a proč mít mobil nabitý

Dnes

25 min