Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Úplatek chtějí v Íránu policista i zdravotní sestra, ukazuje oceňovaný film

Úplatek chtějí v Íránu policista i zdravotní sestra, ukazuje oceňovaný film

28. 2. 2026

6 min

Obrázek epizody „Cvičila jsem psa, ne manžela.“ Omeletky Haliny Pawlowské o přáních

„Cvičila jsem psa, ne manžela.“ Omeletky Haliny Pawlowské o přáních

28. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Omeletky: „Cvičila jsem psa, ne manžela.“ Omeletky Haliny Pawlowské o přáních

Omeletky: „Cvičila jsem psa, ne manžela.“ Omeletky Haliny Pawlowské o přáních

28. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Martin Myšička: Mít v divadle plno, to jsou krásný starosti. Šéfování jsem bral vždy jako dočasné

Host Lenky Vahalové: Martin Myšička: Mít v divadle plno, to jsou krásný starosti. Šéfování jsem bral vždy jako dočasné

28. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Martin Myšička: Mít v divadle plno, to jsou krásný starosti. Šéfování jsem bral vždy jako dočasné

Martin Myšička: Mít v divadle plno, to jsou krásný starosti. Šéfování jsem bral vždy jako dočasné

28. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Martin Myšička: Mít v divadle plno, to jsou krásný starosti. Šéfování jsem bral vždy jako dočasné

Host Lenky Vahalové: Martin Myšička: Mít v divadle plno, to jsou krásný starosti. Šéfování jsem bral vždy jako dočasné

28. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody „Obrovské riziko globálních otřesů.“ Čeští politici reagují na útok na Írán

„Obrovské riziko globálních otřesů.“ Čeští politici reagují na útok na Írán

28. 2. 2026

6 min

Obrázek epizody #62 – Jiří Vrba: Vynálezce ≠ podnikatel. O snu i realitě dýmek Hydrogen pipes!

#62 – Jiří Vrba: Vynálezce ≠ podnikatel. O snu i realitě dýmek Hydrogen pipes!

28. 2. 2026

1 hod 40 min

Obrázek epizody Čím víc máte, tím víc jste sami. Brutální pravda o českém úspěchu a závisti.

Čím víc máte, tím víc jste sami. Brutální pravda o českém úspěchu a závisti.

28. 2. 2026

1 hod

Obrázek epizody EXTRA round #02: “Český box má naději, předčasný důchod je jiný, než jsem čekal..."

EXTRA round #02: “Český box má naději, předčasný důchod je jiný, než jsem čekal..."

28. 2. 2026

58 min

Obrázek epizody Při skoku je nutné stoprocentní soustředění. Vteřina nepozornosti může být fatální, říká Petr Pilát

Při skoku je nutné stoprocentní soustředění. Vteřina nepozornosti může být fatální, říká Petr Pilát

28. 2. 2026

28 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Při skoku je nutné stoprocentní soustředění. Vteřina nepozornosti může být fatální, říká Petr Pilát

Středočeská setkání: Při skoku je nutné stoprocentní soustředění. Vteřina nepozornosti může být fatální, říká Petr Pilát

28. 2. 2026

28 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Při skoku je nutné stoprocentní soustředění. Vteřina nepozornosti může být fatální, říká Petr Pilát

Středočeská setkání: Při skoku je nutné stoprocentní soustředění. Vteřina nepozornosti může být fatální, říká Petr Pilát

28. 2. 2026

28 min

Obrázek epizody Vesmír na nádraží. Český přínos světové kosmonautice představuje výstava v Hradci Králové

Vesmír na nádraží. Český přínos světové kosmonautice představuje výstava v Hradci Králové

28. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Vesmír na nádraží. Český přínos světové kosmonautice představuje výstava v Hradci Králové

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Vesmír na nádraží. Český přínos světové kosmonautice představuje výstava v Hradci Králové

28. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody OpenAI uzavřela dohodu s americkým ministerstvem války

OpenAI uzavřela dohodu s americkým ministerstvem války

28. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Írán spustil odvetu. Udeřil v Izraeli i v Perském zálivu

Írán spustil odvetu. Udeřil v Izraeli i v Perském zálivu

28. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Zastavení v krajině: Kaple v bývalém Anníně na Jesenicku

Zastavení v krajině: Kaple v bývalém Anníně na Jesenicku

28. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Nejsladší bál. Na unikátní Trubičkový ples se v Boršově připravují celý týden, upečou 1100 kremrolí

Zprávy pro Pardubický kraj: Nejsladší bál. Na unikátní Trubičkový ples se v Boršově připravují celý týden, upečou 1100 kremrolí

28. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Analytik: Jaderná zbraň v Íránu je větší hrozba než v KLDR

Osobnost Plus: Analytik: Jaderná zbraň v Íránu je větší hrozba než v KLDR

28. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Analytik: Jaderná zbraň v Íránu je větší hrozba než v KLDR

Analytik: Jaderná zbraň v Íránu je větší hrozba než v KLDR

28. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Outloň je jediný jedovatý primát na světě. Mít ho jako domácího mazlíčka proto není dobrý nápad

Svět zvířat: Outloň je jediný jedovatý primát na světě. Mít ho jako domácího mazlíčka proto není dobrý nápad

28. 2. 2026

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Analytik: Jaderná zbraň v Íránu je větší hrozba než v KLDR

Osobnost Plus: Analytik: Jaderná zbraň v Íránu je větší hrozba než v KLDR

28. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Outloň je jediný jedovatý primát na světě. Mít ho jako domácího mazlíčka proto není dobrý nápad

Svět zvířat: Outloň je jediný jedovatý primát na světě. Mít ho jako domácího mazlíčka proto není dobrý nápad

28. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Rok včely - Včelí Matka

Rok včely - Včelí Matka

28. 2. 2026

26 min