Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Okamura o sundání ukrajinské vlajky: Splnil jsem slib. Facka válečným hrdinům, reagoval Jakob

360° - CNN Prima NEWS

Okamura o sundání ukrajinské vlajky: Splnil jsem slib. Facka válečným hrdinům, reagoval Jakob

11. 11. 2025

53 min

Obrázek epizody Bible Guide: Žalmy (35/47): Žalmy 104-107

Pořady TWR a Rádia 7

Bible Guide: Žalmy (35/47): Žalmy 104-107

11. 11. 2025

5 min

Obrázek epizody Gunners Talk #81 | „Poslední zápasy hrajeme na půl plynu. Na Slavii jsem se přistihl, že mě to vlastně nebaví.“

Gunners Talk

Gunners Talk #81 | „Poslední zápasy hrajeme na půl plynu. Na Slavii jsem se přistihl, že mě to vlastně nebaví.“

11. 11. 2025

1 hod 35 min

Obrázek epizody KLÍČ K BYDLENÍ: Cesta k hypotéce

KLÍČ K BYDLENÍ

KLÍČ K BYDLENÍ: Cesta k hypotéce

11. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Václav Havel: Otec národa, nebo toxic boyfriend? Historie revoluce, o které se nemluví

Sirény

Václav Havel: Otec národa, nebo toxic boyfriend? Historie revoluce, o které se nemluví

11. 11. 2025

35 min

Obrázek epizody EXTRALIFE PODCAST #19 | Adam Najman: První trénink s áčkem? Byl jsem rudej jak rajče

Extralife

EXTRALIFE PODCAST #19 | Adam Najman: První trénink s áčkem? Byl jsem rudej jak rajče

11. 11. 2025

33 min

Obrázek epizody Trendy v udržitelnosti #56 – Jakub Ludvík, T-Mobile

Trendy v udržitelnosti

Trendy v udržitelnosti #56 – Jakub Ludvík, T-Mobile

11. 11. 2025

30 min

Obrázek epizody #165 Glosa – Na hraně starého světa

MM Spektrum Podcast

#165 Glosa – Na hraně starého světa

11. 11. 2025

7 min

Obrázek epizody Bible Guide: Žalmy (35/47): Žalmy 104-107

Bible Guide

Bible Guide: Žalmy (35/47): Žalmy 104-107

11. 11. 2025

5 min

Obrázek epizody Ranní komentář: Výsledky CoreWeave, pád zdravotních pojišťoven a růst Diageo

XTB – INVESTICE & TRADING

Ranní komentář: Výsledky CoreWeave, pád zdravotních pojišťoven a růst Diageo

11. 11. 2025

48 min

Obrázek epizody Předsedkyně rady firmy Univerzity Karlovy CUIP po policejním zásahu končí

Čteme vám Seznam Zprávy

Předsedkyně rady firmy Univerzity Karlovy CUIP po policejním zásahu končí

11. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody „Ani cent těm, kdo podporují pedofily!“ Otevření prodejny Shein v Paříži provázela fronta i protesty

Zápisník zahraničních zpravodajů

„Ani cent těm, kdo podporují pedofily!“ Otevření prodejny Shein v Paříži provázela fronta i protesty

11. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Ani cent těm, kdo podporují pedofily!“ Otevření prodejny Shein v Paříži provázela fronta i protesty

Radiožurnál

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Ani cent těm, kdo podporují pedofily!“ Otevření prodejny Shein v Paříži provázela fronta i protesty

11. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Některé soudy nutí dlužníky kromě splátek platit i zálohy na odměnu pro insolvenčního správce

Sever

Zprávy ze Severu: Některé soudy nutí dlužníky kromě splátek platit i zálohy na odměnu pro insolvenčního správce

11. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Ani cent těm, kdo podporují pedofily!“ Otevření prodejny Shein v Paříži provázela fronta i protesty

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Ani cent těm, kdo podporují pedofily!“ Otevření prodejny Shein v Paříži provázela fronta i protesty

11. 11. 2025

3 min

Český rozhlas - Komentáře a glosy

11. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Santa Claus má problém. Američtí kurýři přišli o letadla MD-11

Čteme vám Seznam Zprávy

Santa Claus má problém. Američtí kurýři přišli o letadla MD-11

11. 11. 2025

5 min

Obrázek epizody Cesta jako hráz? Srážkový experiment brněnských vědců ukázal, jak v lese lépe hospodařit s vodou

Magazín Experiment

Cesta jako hráz? Srážkový experiment brněnských vědců ukázal, jak v lese lépe hospodařit s vodou

11. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Cesta jako hráz? Srážkový experiment brněnských vědců ukázal, jak v lese lépe hospodařit s vodou

Radiožurnál

Magazín Experiment: Cesta jako hráz? Srážkový experiment brněnských vědců ukázal, jak v lese lépe hospodařit s vodou

11. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Cesta jako hráz? Srážkový experiment brněnských vědců ukázal, jak v lese lépe hospodařit s vodou

Český rozhlas - Věda

Magazín Experiment: Cesta jako hráz? Srážkový experiment brněnských vědců ukázal, jak v lese lépe hospodařit s vodou

11. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Fenka Smoky sloužila ve válce. S čím vojákům pomáhala?

Zvídavec Evy Sinkovičové

Fenka Smoky sloužila ve válce. S čím vojákům pomáhala?

11. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Fenka Smoky sloužila ve válce. S čím vojákům pomáhala?

Český rozhlas - Pro děti

Zvídavec Evy Sinkovičové: Fenka Smoky sloužila ve válce. S čím vojákům pomáhala?

11. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody #8 Monitoring za říjen: Vznik proruské zpravodajské služby na Slovensku a rekordní nárůst pravicového extremismu v Německu

Security Briefing

#8 Monitoring za říjen: Vznik proruské zpravodajské služby na Slovensku a rekordní nárůst pravicového extremismu v Německu

11. 11. 2025

33 min

Obrázek epizody Bohoslužba: So 8.11.2025 10h - Peter Kuba

Bohoslužby OpenChurch Praha

Bohoslužba: So 8.11.2025 10h - Peter Kuba

11. 11. 2025

2 hod 22 min

Obrázek epizody Jakým slovům, které jsou pro Moraváky běžné, lidi z Čech často nerozumí?

Česká volba

Jakým slovům, které jsou pro Moraváky běžné, lidi z Čech často nerozumí?

11. 11. 2025

1 hod 37 min