Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Zátopek? Na Oscara prý moc světový. Netflix seriál o Slavii by mě bavil“ – Kryštof Mucha

„Zátopek? Na Oscara prý moc světový. Netflix seriál o Slavii by mě bavil“ – Kryštof Mucha

16. 3. 2023

52 min

Obrázek epizody Kateřina Krejbichová: Chceme, aby každý pacient věděl, že existuje i jiná možnost.

Kateřina Krejbichová: Chceme, aby každý pacient věděl, že existuje i jiná možnost.

16. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Tisíce Čechů umírají na cukrovku zbytečně, mnoho z nich se totiž neléčí

Tisíce Čechů umírají na cukrovku zbytečně, mnoho z nich se totiž neléčí

16. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Podcast Života na klíč … s Editou Arabaszovou

Podcast Života na klíč … s Editou Arabaszovou

15. 3. 2023

16 min

Obrázek epizody Úvod - kdo, kdy, proč, co a jak

Úvod - kdo, kdy, proč, co a jak

15. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody #60 MUDr. Karel Fousek o endometrióze

#60 MUDr. Karel Fousek o endometrióze

15. 3. 2023

46 min

Obrázek epizody Vlasy a vědomý přístup k životu s Hanou Moneam

Vlasy a vědomý přístup k životu s Hanou Moneam

15. 3. 2023

43 min

Obrázek epizody Senior Study Tips

Senior Study Tips

15. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Erotická povídka: Moničina koupel | Roztouženy.cz

Erotická povídka: Moničina koupel | Roztouženy.cz

15. 3. 2023

6 min

Obrázek epizody Stáňa Tomková - po stopách našeho již nenošeného oblečení až do Keni

Stáňa Tomková - po stopách našeho již nenošeného oblečení až do Keni

15. 3. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Postel by neměla být bitevní pole, říká spánková psycholožka Karolina Janků

Postel by neměla být bitevní pole, říká spánková psycholožka Karolina Janků

15. 3. 2023

36 min

Obrázek epizody Obyčejná únava versus chronický únavový syndrom: Příznaky, kterých byste si měli všímat

Obyčejná únava versus chronický únavový syndrom: Příznaky, kterých byste si měli všímat

15. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Začátkem jara doplňte do jídelníčku mořské ryby a zeleninu

Začátkem jara doplňte do jídelníčku mořské ryby a zeleninu

15. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody 49: Nejsem cestovatelka. Jsem nadstandardní "trajdalka".

49: Nejsem cestovatelka. Jsem nadstandardní "trajdalka".

15. 3. 2023

48 min

Obrázek epizody Balanc: Věčná láska i sleva na dani. O sňatcích mladých s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou

Balanc: Věčná láska i sleva na dani. O sňatcích mladých s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou

15. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Mladoboleslavský florbalista Jakub Bína už má tři tituly a svoje umění předává i těm nejmenším

Mladoboleslavský florbalista Jakub Bína už má tři tituly a svoje umění předává i těm nejmenším

15. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody GYM RAT , ZÁVISLOST NA CVIČENÍ a jak z ní ven? I #68 budfajn

GYM RAT , ZÁVISLOST NA CVIČENÍ a jak z ní ven? I #68 budfajn

15. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody PrEP - Sex bez obav z HIV? - MUDr. Miroslav Kubiska ■ Epizoda 5 ■ GAY GUYS PODCAST

PrEP - Sex bez obav z HIV? - MUDr. Miroslav Kubiska ■ Epizoda 5 ■ GAY GUYS PODCAST

15. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody MUDr. Martin Šafanda Ph.D.: prevence a včasná diagnostika, stále nejlepší cesta

MUDr. Martin Šafanda Ph.D.: prevence a včasná diagnostika, stále nejlepší cesta

15. 3. 2023

17 min

Obrázek epizody Lpění

Lpění

15. 3. 2023

47 min

Obrázek epizody Zdravotníci musí zachraňovat umírajícího až do poslední chvíle, změnit to může dříve vyslovené přání

Zdravotníci musí zachraňovat umírajícího až do poslední chvíle, změnit to může dříve vyslovené přání

15. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak se žije po transplantaci plic

Jak se žije po transplantaci plic

15. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody 106: Denisa Říha Palečková: Důležité je pochopit, že žijeme s jiným živočišným druhem

106: Denisa Říha Palečková: Důležité je pochopit, že žijeme s jiným živočišným druhem

15. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody 76: Jiří Kalemba: Jít štěstíčku naproti!

76: Jiří Kalemba: Jít štěstíčku naproti!

15. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody 29. díl - „U těch starších dětí mě baví, jak se mnou komunikují - jejich komunikační dovednosti. Také mě baví u dětí jejich upřímnost, jak často prozradí lhaní rodičů, lhaní dospěláků.“ (Mgr. Edita Weidenthalerová)

29. díl - „U těch starších dětí mě baví, jak se mnou komunikují - jejich komunikační dovednosti. Také mě baví u dětí jejich upřímnost, jak často prozradí lhaní rodičů, lhaní dospěláků.“ (Mgr. Edita Weidenthalerová)

14. 3. 2023

49 min