Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Darování krve: je to bezpečné a co to udělá s tvým tělem | MUDr. Lukáš Stejskal | Tajemství Zdraví

Darování krve: je to bezpečné a co to udělá s tvým tělem | MUDr. Lukáš Stejskal | Tajemství Zdraví

4. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody 21 - O Buddhovi a tygřici

21 - O Buddhovi a tygřici

4. 11. 2025

46 min

Obrázek epizody BREAKDOWN #228 | OKTAGON 79, UFC, Monika Chochlíková Karate Combat

BREAKDOWN #228 | OKTAGON 79, UFC, Monika Chochlíková Karate Combat

4. 11. 2025

1 hod 50 min

Obrázek epizody O věcech a lidech. Jak souvisí hromadění věcí s duševním zdraví?

O věcech a lidech. Jak souvisí hromadění věcí s duševním zdraví?

4. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Jak číst studie jako profík – i když nejsi vědec

Jak číst studie jako profík – i když nejsi vědec

4. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 992

Savage Lovecast Episode 992

4. 11. 2025

49 min

Obrázek epizody Fyzioterapeutka Lucie Melounová: Po porodu by měla být fyzioterapie samozřejmostí. A psychoterapie jako bonus!

Fyzioterapeutka Lucie Melounová: Po porodu by měla být fyzioterapie samozřejmostí. A psychoterapie jako bonus!

4. 11. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Jak jsme se naučili lhát, je suis Jan Přáda a edukační vložka o žloutence A a E.

Jak jsme se naučili lhát, je suis Jan Přáda a edukační vložka o žloutence A a E.

4. 11. 2025

36 min

Obrázek epizody Paměť v kostce: vliv emocí, multitasking a co pro ni (ne)dělat s profesorem Alešem Stuchlíkem

Paměť v kostce: vliv emocí, multitasking a co pro ni (ne)dělat s profesorem Alešem Stuchlíkem

4. 11. 2025

48 min

Obrázek epizody #19: Vedlejší účinky v reálném čase – Co dělat, když se něco stane?

#19: Vedlejší účinky v reálném čase – Co dělat, když se něco stane?

4. 11. 2025

17 min

Obrázek epizody V Česku roste spotřeba léků. Jejich účinnost mění i strava nebo čaj, kterým je zapíjíme

V Česku roste spotřeba léků. Jejich účinnost mění i strava nebo čaj, kterým je zapíjíme

4. 11. 2025

29 min

Obrázek epizody Ten to zkouší na každou...

Ten to zkouší na každou...

4. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Epizoda 83. Tvrdost není všechno – o mužské erekci, síle a Hard Smile.

Epizoda 83. Tvrdost není všechno – o mužské erekci, síle a Hard Smile.

4. 11. 2025

39 min

Obrázek epizody Krásná Dominika šéfuje třem stovkám striptérek: Neuvěříte, co se všechno může stát v privátním pokoji

Krásná Dominika šéfuje třem stovkám striptérek: Neuvěříte, co se všechno může stát v privátním pokoji

3. 11. 2025

20 min

Obrázek epizody Krásná Dominika šéfuje třem stovkám striptérek: Neuvěříte, co se všechno může stát v privátním pokoji

Krásná Dominika šéfuje třem stovkám striptérek: Neuvěříte, co se všechno může stát v privátním pokoji

3. 11. 2025

20 min

Obrázek epizody Úplněk a Ovulace: Zářivá meditace lásky (Archetyp Matky) 🌕

Úplněk a Ovulace: Zářivá meditace lásky (Archetyp Matky) 🌕

3. 11. 2025

12 min

Obrázek epizody 48. " Co dítě, to zub!" - jak je to doopravdy?

48. " Co dítě, to zub!" - jak je to doopravdy?

3. 11. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody #16 - Cvičení po 40: Sama nebo s trenérem? Pravda o výsledcích, které vydrží

#16 - Cvičení po 40: Sama nebo s trenérem? Pravda o výsledcích, které vydrží

3. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Psycho: Jsem ADHD, mám trauma. Když diagnózu určuje algoritmus a TikTok trendy

Psycho: Jsem ADHD, mám trauma. Když diagnózu určuje algoritmus a TikTok trendy

3. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Jsem ADHD, mám trauma. Když diagnózu určuje algoritmus a TikTok trendy

Jsem ADHD, mám trauma. Když diagnózu určuje algoritmus a TikTok trendy

3. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody 5 věcí, které nás štvou na veganství a co s tím? | Hostina podcast | #61

5 věcí, které nás štvou na veganství a co s tím? | Hostina podcast | #61

3. 11. 2025

1 hod 36 min

Obrázek epizody Using Existing Drugs in New Ways to Treat & Cure Diseases of Brain & Body | Dr. David Fajgenbaum

Using Existing Drugs in New Ways to Treat & Cure Diseases of Brain & Body | Dr. David Fajgenbaum

3. 11. 2025

1 hod 58 min

Obrázek epizody Jak se dostat do tvořivé energie

Jak se dostat do tvořivé energie

3. 11. 2025

39 min

Obrázek epizody Marco Pierre White: Three Michelin Stars Are Boring

Marco Pierre White: Three Michelin Stars Are Boring

3. 11. 2025

16 min

Obrázek epizody 88.díl (ne!ZÁVISLÁ): Studentka Julie o bulce v prsu a rakovině v rodině

88.díl (ne!ZÁVISLÁ): Studentka Julie o bulce v prsu a rakovině v rodině

3. 11. 2025

23 min