Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Moment 208: The Dumbest Financial Advice Everyone Weirdly Follows That’s Keeping Them Poor!

Moment 208: The Dumbest Financial Advice Everyone Weirdly Follows That’s Keeping Them Poor!

11. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Podnikání jako značka ve značce: Jak se nebát být sama sebou i ve velkém týmu - Zuzana Grygier

Podnikání jako značka ve značce: Jak se nebát být sama sebou i ve velkém týmu - Zuzana Grygier

11. 4. 2025

37 min

Obrázek epizody Řešidlo #870 - Co dělat, když se dítě nedostane na školu? Zklamání rodiče versus realita

Řešidlo #870 - Co dělat, když se dítě nedostane na školu? Zklamání rodiče versus realita

11. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Natálie Vachatová 2. díl: Dolary z USAID pomohly odchovat armádu novinářských loutek ve 30 zemích

Natálie Vachatová 2. díl: Dolary z USAID pomohly odchovat armádu novinářských loutek ve 30 zemích

11. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Putinovo Rusko – Izolace a sankce: Jak válka proměnila ruskou ekonomiku i postavení ve světě?

Putinovo Rusko – Izolace a sankce: Jak válka proměnila ruskou ekonomiku i postavení ve světě?

11. 4. 2025

5 min

Obrázek epizody Putinovo Rusko – Represe a cenzura: Jak režim umlčel opozici a svobodné slovo?

Putinovo Rusko – Represe a cenzura: Jak režim umlčel opozici a svobodné slovo?

11. 4. 2025

5 min

Obrázek epizody Putinovo Rusko – Osa Východ: Jak Moskva hledá nové spojence mimo Západ?

Putinovo Rusko – Osa Východ: Jak Moskva hledá nové spojence mimo Západ?

11. 4. 2025

5 min

Obrázek epizody Putinovo Rusko – Ekonomika války: Jak se mění život pod sankcemi a izolací?

Putinovo Rusko – Ekonomika války: Jak se mění život pod sankcemi a izolací?

11. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody 830 - České jarní prázdniny

830 - České jarní prázdniny

11. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Aby nevyhaslo

Aby nevyhaslo

11. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Spasitel a poslední zázrak

Spasitel a poslední zázrak

11. 4. 2025

6 min

Obrázek epizody EP 58 | Jak z NE udělat ANO? Využijte námitky ve svůj prospěch. (zkrácená verze)

EP 58 | Jak z NE udělat ANO? Využijte námitky ve svůj prospěch. (zkrácená verze)

10. 4. 2025

12 min

Obrázek epizody RESUSCITÁCIA S PRSTOM V MOZGU s02e24

RESUSCITÁCIA S PRSTOM V MOZGU s02e24

10. 4. 2025

44 min

Obrázek epizody JapoTIP #22 😼 Co s sebou

JapoTIP #22 😼 Co s sebou

10. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Zdeněk Vojtíšek na téma: Nové formy spirituality

Zdeněk Vojtíšek na téma: Nové formy spirituality

10. 4. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody #13 TOBIAS FREYA - ROLE V BODYGUARDOVI MI BYLA HODNĚ BLÍZKÁ, S DIVADLEM JSEM ZAČÍNAL UŽ V 9 LETECH, HATE KOMENTÁŘE PÍŠOU LIDI, KTEŘÍ NIC NEDOKÁZALI...

#13 TOBIAS FREYA - ROLE V BODYGUARDOVI MI BYLA HODNĚ BLÍZKÁ, S DIVADLEM JSEM ZAČÍNAL UŽ V 9 LETECH, HATE KOMENTÁŘE PÍŠOU LIDI, KTEŘÍ NIC NEDOKÁZALI...

10. 4. 2025

40 min

Obrázek epizody Učitel angličtiny Broňa: Jaké jsou certifikáty z angličtiny a k čemu se který hodí?

Učitel angličtiny Broňa: Jaké jsou certifikáty z angličtiny a k čemu se který hodí?

10. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Jakub Enžl a tým l Zákulisí boxerské přípravy l Booster Academy

Jakub Enžl a tým l Zákulisí boxerské přípravy l Booster Academy

10. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Paměť národa připomene výročí konce II. světové války výstavou Nezapomeňme 80

Paměť národa připomene výročí konce II. světové války výstavou Nezapomeňme 80

10. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Enolog HYNEK VICH - Fascinace vínem a čtení jeho poezie

Enolog HYNEK VICH - Fascinace vínem a čtení jeho poezie

10. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Žebrácká opera

Žebrácká opera

10. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody Josef Čapek. Autor slavného Povídání o pejskovi a kočičce má jen symbolický  hrob

Josef Čapek. Autor slavného Povídání o pejskovi a kočičce má jen symbolický hrob

10. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody PPL5 – Nejstarší řecké civilizace

PPL5 – Nejstarší řecké civilizace

10. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Kolik prací máš, tolikrát jsi workoholik s Janou Adam

Kolik prací máš, tolikrát jsi workoholik s Janou Adam

10. 4. 2025

2 hod 2 min

Obrázek epizody Spektrum: Můj mozek se třikrát zamotá do sebe a už se nerozmotá. Jak lidé na spektru prožívají emoce

Spektrum: Můj mozek se třikrát zamotá do sebe a už se nerozmotá. Jak lidé na spektru prožívají emoce

10. 4. 2025

24 min