Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Musí zemřít, protože je Boží Syn

Musí zemřít, protože je Boží Syn

2. 4. 2026

4 min

Obrázek epizody tři učitelky EXTRA #8 [upoutávka]

tři učitelky EXTRA #8 [upoutávka]

1. 4. 2026

13 min

Obrázek epizody Konec daňového ráje? Paraguay zavádí krypto reporting | Jan Marvan | PLAN B #13

Konec daňového ráje? Paraguay zavádí krypto reporting | Jan Marvan | PLAN B #13

1. 4. 2026

57 min

Obrázek epizody EP | 93 Cross-selling: Nejjednodušší způsob, jak zvýšit obrat. (zkrácená verze)

EP | 93 Cross-selling: Nejjednodušší způsob, jak zvýšit obrat. (zkrácená verze)

1. 4. 2026

17 min

Obrázek epizody #28: Zkušenosti s OpenClaw: Schopnosti a autonomie AI agentů rostou, má to ale pořád své mouchy

#28: Zkušenosti s OpenClaw: Schopnosti a autonomie AI agentů rostou, má to ale pořád své mouchy

1. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Proč jsou ženy po čtyřicítce tak unavené? O tom, že mozek spotřebuje až čtvrtinu naší energie a jak se naučit nedělat "nic" s psycholožkou Mgr. Janou Kastnerovou

Proč jsou ženy po čtyřicítce tak unavené? O tom, že mozek spotřebuje až čtvrtinu naší energie a jak se naučit nedělat "nic" s psycholožkou Mgr. Janou Kastnerovou

1. 4. 2026

14 min

Obrázek epizody Nechci být spokojená. Chci být šťastná. A musím pro to něco udělat. O rozvodu, ADHD, mateřství i podnikání. | Lucie Audi

Nechci být spokojená. Chci být šťastná. A musím pro to něco udělat. O rozvodu, ADHD, mateřství i podnikání. | Lucie Audi

1. 4. 2026

46 min

Obrázek epizody Jedličkův ústav. Od průkopnické myšlenky k respektované instituci

Jedličkův ústav. Od průkopnické myšlenky k respektované instituci

1. 4. 2026

22 min

Obrázek epizody Život v Kostarice 2026: Slunce, hadi a tvrdá realita.

Život v Kostarice 2026: Slunce, hadi a tvrdá realita.

1. 4. 2026

1 hod 27 min

Obrázek epizody Moje skutečná identita byla dlouho někde hluboko uvnitř mě. A pokud ji nenajdu já, nemůže ji najít nikdo jiný. "Léčivá" Gabriela Filippi, která se nebála opustit jistoty, aby našla samu sebe.

Moje skutečná identita byla dlouho někde hluboko uvnitř mě. A pokud ji nenajdu já, nemůže ji najít nikdo jiný. "Léčivá" Gabriela Filippi, která se nebála opustit jistoty, aby našla samu sebe.

1. 4. 2026

14 min

Obrázek epizody Rok na Novém Zélandu: zkušenost, která mi změnila život

Rok na Novém Zélandu: zkušenost, která mi změnila život

1. 4. 2026

22 min

Obrázek epizody Hlas záhad-Jeffrey Epstein 2.část

Hlas záhad-Jeffrey Epstein 2.část

1. 4. 2026

8 min

Obrázek epizody Spojujeme minulost s budoucností – s Hanou Ševčíkovou

Spojujeme minulost s budoucností – s Hanou Ševčíkovou

1. 4. 2026

30 min

Obrázek epizody Kaira a Kačer dialogy: Cesta za zdravím do Goa - ajurvéda, pančakarma a indický životní rytmus

Kaira a Kačer dialogy: Cesta za zdravím do Goa - ajurvéda, pančakarma a indický životní rytmus

1. 4. 2026

50 min

Obrázek epizody Natural English Vocabulary to Describe Relationships [581]

Natural English Vocabulary to Describe Relationships [581]

1. 4. 2026

13 min

Obrázek epizody Obr se soustředí stále víc sám na sebe. Čína rozvíjí domácí trh i výrobu

Obr se soustředí stále víc sám na sebe. Čína rozvíjí domácí trh i výrobu

1. 4. 2026

8 min

Obrázek epizody E76: Právo a etika v ortodoncii s prezidentem Slovenské ortodontické společnosti Mariánem Sabo

E76: Právo a etika v ortodoncii s prezidentem Slovenské ortodontické společnosti Mariánem Sabo

1. 4. 2026

38 min

Obrázek epizody 31 - O maskování a vyhoření

31 - O maskování a vyhoření

1. 4. 2026

1 hod

Obrázek epizody iuraCast: Petr Dostalík

iuraCast: Petr Dostalík

1. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody (7) Jak se seznámit, když už mi není 20 - Markéta Šetinová | Podcast Školy psychologie

(7) Jak se seznámit, když už mi není 20 - Markéta Šetinová | Podcast Školy psychologie

1. 4. 2026

45 min

Obrázek epizody 25 Očista - na tohle sprcha nestačí 🚿

25 Očista - na tohle sprcha nestačí 🚿

1. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Zpátky na kurty

Zpátky na kurty

1. 4. 2026

34 min

Obrázek epizody Epizoda 13. Jaro, vítej!

Epizoda 13. Jaro, vítej!

1. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Pekelný stroj: Varhany smrti, které měly rozstřílet francouzské dějiny

Pekelný stroj: Varhany smrti, které měly rozstřílet francouzské dějiny

1. 4. 2026

35 min

Obrázek epizody Pekelný stroj: Varhany smrti, které měly rozstřílet francouzské dějiny

Pekelný stroj: Varhany smrti, které měly rozstřílet francouzské dějiny

1. 4. 2026

35 min