Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 71 - S Michaelou Boháčovou o onomastice

71 - S Michaelou Boháčovou o onomastice

21. 9. 2025

52 min

Obrázek epizody #212: Jan Lipavský – Proč Rusko nechce mír a co hrozí Česku po volbách?

#212: Jan Lipavský – Proč Rusko nechce mír a co hrozí Česku po volbách?

21. 9. 2025

58 min

Obrázek epizody Proč jsem sám pro sebe největší přítel i nepřítel?

Proč jsem sám pro sebe největší přítel i nepřítel?

21. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlas na poušti - Když Bůh nedává smysl - Daniel Skokan

Hlas na poušti - Když Bůh nedává smysl - Daniel Skokan

21. 9. 2025

33 min

Obrázek epizody To (by) za nás nebylo III: Moc nebo málo starý? Mezigenerační propojení může léčit

To (by) za nás nebylo III: Moc nebo málo starý? Mezigenerační propojení může léčit

21. 9. 2025

40 min

Obrázek epizody #podcast Čínská Gnose 19-1

#podcast Čínská Gnose 19-1

21. 9. 2025

12 min

Obrázek epizody #podcast Čínská Gnose 19-1

#podcast Čínská Gnose 19-1

21. 9. 2025

12 min

Obrázek epizody 18 - O Navratri a návratu domů

18 - O Navratri a návratu domů

21. 9. 2025

41 min

Obrázek epizody 295. 🤑Duše Peněz a zákony prosperity: Proč ti peníze netečou a JAK otevřít proud prosperity skrz nejen své Dharma kódy, nervový systém. Nech si platit od vesmíru ✨

295. 🤑Duše Peněz a zákony prosperity: Proč ti peníze netečou a JAK otevřít proud prosperity skrz nejen své Dharma kódy, nervový systém. Nech si platit od vesmíru ✨

21. 9. 2025

1 hod

Obrázek epizody Maxmilián Kašparů 2. díl: Žijeme v iluzi demokracie a bojíme se podívat, co se skrývá v zákulisí

Maxmilián Kašparů 2. díl: Žijeme v iluzi demokracie a bojíme se podívat, co se skrývá v zákulisí

21. 9. 2025

33 min

Obrázek epizody Bible & náboženství

Bible & náboženství

21. 9. 2025

38 min

Obrázek epizody Mladý člověk má pocit, že má vše před sebou. Starý a umírající žije pro dny a minuty

Mladý člověk má pocit, že má vše před sebou. Starý a umírající žije pro dny a minuty

20. 9. 2025

1 min

Obrázek epizody „Byla to monumentální chyba,“ říká o internaci japonských Američanů během 2. světové války Mike Shinoda, frontman skupiny Linkin Park

„Byla to monumentální chyba,“ říká o internaci japonských Američanů během 2. světové války Mike Shinoda, frontman skupiny Linkin Park

20. 9. 2025

55 min

Obrázek epizody „It was a monumental mistake,“ says Linkin Park frontman Mike Shinoda on the internment of Japanese Americans during World War II.

„It was a monumental mistake,“ says Linkin Park frontman Mike Shinoda on the internment of Japanese Americans during World War II.

20. 9. 2025

55 min

Obrázek epizody EP | 74 5 zaručených rad, jak budovat vztahy a získávat přátele. (zkrácená verze)

EP | 74 5 zaručených rad, jak budovat vztahy a získávat přátele. (zkrácená verze)

20. 9. 2025

15 min

Obrázek epizody Workoholismus, spoření, peníze a bydlení mi byly k ničemu, když jsem umíral. A litoval jsem toho

Workoholismus, spoření, peníze a bydlení mi byly k ničemu, když jsem umíral. A litoval jsem toho

20. 9. 2025

1 min

Obrázek epizody #33 - Všechno má svůj konec

#33 - Všechno má svůj konec

20. 9. 2025

1 hod 52 min

Obrázek epizody Člověk musí žít i pro přítomnost, nejen pro budoucnost!

Člověk musí žít i pro přítomnost, nejen pro budoucnost!

20. 9. 2025

1 min

Obrázek epizody Jacob Grimm. Slavný lingvista i muž, který nám otevřel pohádkový svět

Jacob Grimm. Slavný lingvista i muž, který nám otevřel pohádkový svět

20. 9. 2025

20 min

Obrázek epizody 575: Jak se změnil náš pohled po letech zkušeností

575: Jak se změnil náš pohled po letech zkušeností

20. 9. 2025

12 min

Obrázek epizody Stačilo! a spol., aneb jak naložit s obcházením zákonné regulace volebních koalic?

Stačilo! a spol., aneb jak naložit s obcházením zákonné regulace volebních koalic?

20. 9. 2025

57 min

Obrázek epizody Opouští Maďarsko EU? Falešné zprávy opět kolují internetem

Opouští Maďarsko EU? Falešné zprávy opět kolují internetem

20. 9. 2025

4 min

Obrázek epizody Jak se do francouzštiny (znovu) zamilovat?

Jak se do francouzštiny (znovu) zamilovat?

20. 9. 2025

17 min

Obrázek epizody EP. 51 Manifestace a ADHD

EP. 51 Manifestace a ADHD

20. 9. 2025

33 min

Obrázek epizody AEE: How to Relate But Not Dominate in English Conversations

AEE: How to Relate But Not Dominate in English Conversations

20. 9. 2025

16 min